Fill out my online form.

Sortimo ondersteunt ISS A/S bij het realiseren van maximale productiviteit van het wagenpark

Als onderdeel van de Global Agreement met ISS A/S levert Sortimo UK momenteel de bedrijfswageninrichting van het nieuwe wagenpark voor ISS A/S, waaronder elektrische voertuigen, in samenwerking met Robins en Day Stellantis en LeasePlan.

Standaardisering van het wagenpark

ISS A/S heeft een groot en veelzijdig wagenpark in het Verenigd Koninkrijk en wereldwijd, dus het was belangrijk dat de bedrijfswageninrichting van het wagenpark aan een groot aantal eisen voldeden met een minimale variatie om ook halverwege de levensduur van het wagenpark te kunnen worden overgeplaatst en opnieuw te worden ingezet.

Innovatie door het productassortiment

De slimme Sortimo SR5 bedrijfswageninrichting wordt gebruikt om de opslagcapaciteit en toegang tot de lading te vergroten. Labels zorgen voor verbetering van voorraadbeheer, kostenbeheersing en continuïteit binnen de bedrijfsonderdelen.

De ProClick gereedschapsriem en gereedschapstassen kunnen eenvoudig worden los geklikt uit het voertuig, om ze vervolgens om te doen bij de gebruiker en zodoende de efficiëntie en productiviteit te verhogen tijdens het werken buiten het voertuig.

Het Sortimo TopSystem imperiaal is beschikbaar voor sommige voertuigen. Het is opgebouwd uit lichtgewicht aluminium stangen, vergrendeling en ladderklemmen en buizen die allemaal crash-getest zijn.

Duurzaamheid en koolstofreductie met Sortimo

Sortimo’s SR5 bedrijfswageninrichting is een van onze nieuwste productlijnen die ontworpen is om een kleine CO2-voetafdruk te hebben tijdens de productie, om zodoende de bedrijfsdoelstelling om in 2025 CO2-vrij te produceren te behalen. Met een verwachte levensduur van 12 jaar kan de bedrijfswageninrichting in een ander voertuig worden geplaatst, omdat niets duurzamer is dan het hergebruiken van bestaande materialen.

Bent u ook bezig met de transitie naar elektrische voertuigen? Denkt u dat uw wagenpark baat kan hebben bij een soortgelijke aanpak?

Onze adviseurs staan voor u klaar!

Reactie schrijven

Vul a.u.b. het verplichte veld in.
Vul a.u.b. het verplichte veld in.
Vul a.u.b. het verplichte veld in.

* gemarkeerde velden zijn verplicht.

Vul a.u.b. het verplichte veld in.

0 reacties

  • Er zijn nog geen reacties, u kunt de spits afbijten!
    Wij zijn blij met uw feedback op dit artikel.