text.skipToContent text.skipToNavigation

FMS - Fleet Management Services

De wereldwijde markten veranderen steeds sneller o.a. als gevolg van de veranderingen in de toeleveringsketens. Dit dwingt u om snel en flexibel te handelen. De beschikbaarheid van de juiste data op het juiste moment speelt hierbij een centrale rol. 
Full-Service für Ihre Flotte
FMS Fleet Consulting
FMS Order Management
FMS Operating System

FMS Consulting

FMS Consulting
FMS Consulting

Wagenparkoptimalisatie

Snel – efficiënt – eenvoudig

Wij garanderen u een snelle en volledig gebruiksklare oplevering van uw voertuigen. U ontvangt bovendien alle gewenste ondersteuning van onze vakkundige adviseurs bij de ontwikkeling en implementatie van uw individuele wagenparkoplossingen.

Ons doel: uw werk eenvoudiger maken en uw wagenpark optimaal afstemmen op de behoeften van de gebruikers.

FMS Order Management
FMS Order Management
FMS Ordermanagement
FMS Operating System
FMS Operating System

Vermindering van de "totale kosten van mobiliteit"

De wagenparkoplossingen van Sortimo bieden u meer efficiëntie bij de aanschaf en implementatie, maar ook bij het gebruik van het wagenpark. Wij bekijken mobiliteitskosten vanuit een totaalbeeld en helpen bedrijven om middelen efficiënter in te zetten en te beheren.

Sortimo Fuhrparklösung Vorteile

Van wagenpark analyse tot wagenpark monitoring

Een voorbeeld van het gebruik van het Sortimo FMS proces

Video FMS
Veiligheid en kwaliteit
Met Sortimo neemt u geen risico. Als marktleider in de bedrijfswageninrichting sector produceren wij immers altijd conform de hoogste kwaliteitsnormen. Dit wordt onderschreven middels certificeringen door onafhankelijke instituten en weerspiegeld in de lange levenscycli van onze producten. De betrouwbare wagenparkconcepten van Sortimo minimaliseren zo het risico voor elke wagenparkverantwoordelijke.
Sortimo steht für Sicherheit und Qualität