text.skipToContent text.skipToNavigation

Organiseer uw werk met gepersonaliseerde labels

Individueel en comfortabel.

Breng structuur aan in uw bedrijfswageninrichting met de gepersonaliseerde labels van mySortimo labels. Schappen, laden, BOXXen en koffers kunnen eenvoudig worden voorzien van een label via de SR5 configurator. Als onderdeel van de 5S-methode zorgt mySortimo labels voor een uiterst efficiënte werkomgeving, bespaart het tijd en kosten en zorgt het voor een professionele uitstraling bij de klant.

Er zijn twee mogelijkheden om gepersonaliseerde labels voor uw SR5 bedrijfswageninrichting te maken:

Labels maken tijdens het configureren?


Klik hier om naar de SR5 configurator te gaan, waar u uw gepersonaliseerde labels direct kunt maken. 

Configureer SR5 bedrijfswageninrichting

SR5 al gekocht?


Maak achteraf labels met de mySortimo labels configurator.

Configureer labels voor bestaande SR5 inrichting

mySortimo labels maakt uw dagelijks werk eenvoudiger

Voordelen van de mySortimo labels configurator

arbeitsplatzorga-labels-aftersales-produkthighlights.jpg
Voor de ideale functionaliteit moet u de configurator openen op uw desktop of laptop en in de Google Chrome-, Safari- of Firefox-browsers..

Zo werkt het:

Labels voor Globelyst4

Meer overzicht voor uw Globelyst4

Voor Globelyst4 hebben wij sjablonen ter beschikking, die individueel en gemakkelijk kunnen worden aangepast en afgedrukt. BOXXen en laden voor Globelyst4 worden zo snel en leesbaar gemarkeerd.

De labels zijn gemaakt van scheurbestendig en vochtbestendig materiaal, hebben een zeer sterke hechting en garanderen daardoor een bijzonder lange houdbaarheid.

De zelfklevende vellen voor het afdrukken van de labels kunt u hier bestellen. Kies eenvoudig de vellen met de juiste kleurstroken. 

Downloads

Label sjablonen BOXXen en koffers
65 KB
Label sjablonen inzetbakjes
670 KB
Label sjablonen T-BOXX 120
48 KB

Om de sjablonen te labelen, klikt u met de rechtermuisknop op de downloadknop en kiest u het item 'Doel opslaan als...'. Zo slaat u het pdf-bestand op op uw computer en kunt u het individueel labelen.

BELANGRIJKE MEDEDELING: selecteer bij het afdrukken op de etikettenvellen de instelling 'Werkelijke grootte' en en "Alleen formuliervelden" in het afdrukmenu onder 'Pagina aanpassen en opties'!