text.skipToContent text.skipToNavigation

Een systeem voor maximale productiviteit

Onbeperkte mogelijkheden, omdat het gewoon past.

Samen met onze partners willen we voor onze klanten het beste eruit halen. Daarom werken we samen met bekende partners, om ambachtslieden en servicetechnici met perfect gecoördineerde mobiliteitsoplossingen een maximale productiviteit en het hoogste niveau van efficiëntie in hun dagelijkse werk te garanderen, en deze tegelijkertijd zo eenvoudig en aangenaam mogelijk te maken.

Op deze manier worden de samengevoegde expertise enproducten van verschillende bekende bedrijven opgenomen in de gezamenlijke oplossingen.

De voordelen van deze partnerschappen liggen voor de hand, omdat ze allemaal experts zijn in hun vakgebied! Van gezamenlijke servicemodellen tot complementaire producten, die naadloos kunnen worden geïntegreerd in de inrichtingen van Sortimo, alles past perfect in het Sortimo EcoSystem. Dit maakt voor onze klanten de grootst mogelijke toegevoegde waarde tijdens hun professionele werkdag mogelijk - over systeemgrenzen heen.

Profiteer ook van de voordelen van merkoverschrijdende systeemvoordelen en een maximale efficiëntie in uw mobiele werkdag!

Sortimo-partner

Deze partners maken deel uit van het Sortimo EcoSystem en zijn dus naadloos inzetbaar met de Sortimo-producten!

Lees meer over Sortimo-compatibele producten en oplossingen van de Sortimo-partners.
Deze website maakt gebruik van eigen cookies en cookies van derden om het gebruik van onze aanbiedingen en diensten te analyseren, om uw online ervaring te personaliseren en om u interessante informatie te bieden. Verdere informatieOK