Fill out my online form.

Veiligheid staat voorop bij Applicom

Applicom vervangt 22 bedrijfswagens door Ford Customs met een Sortimo bedrijfswageninrichting, vanwege de veiligheid, het comfort en professionaliteit.


Elektrificatie van uw bedrijfswagens zonder productiviteitsverlies

Er is een hoge druk om wagenparken te elektrificeren, omdat transport de grootste CO2-uitstoot van een bedrijf kan zijn en regelgeving hiertoe dwingt. Wij weten wat belangrijk is bij de transitie naar elektrische bedrijfswagens en delen deze ervaring graag met onze klanten!


Unica werkt efficiënter dankzij Sortimo bedrijfswageninrichtingen

In samenwerking met Unica is Sortimo het volledige wagenpark aan het voorzien van nieuwe bedrijfswageninrichtingen. Hans den Otter, fleetmanager bij Unica, vertelt waarom Unica gekozen heeft voor een professionele Ford bedrijfswageninrichting van Sortimo.

Blijf op de hoogte!

Om te bedanken voor uw inschrijving, ontvangt u van ons een kortingscode van 10% voor een online aankoop!
Vul a.u.b. het verplichte veld in.
Vul a.u.b. het verplichte veld in.
Vul a.u.b. het verplichte veld in.

* gemarkeerde velden zijn verplicht

Klanten aan het woord

Een slimme lichtgewicht bedrijfswageninrichting voor de Ford Transit

Een Ford Transit is door zijn betrouwbaarheid en functionaliteit een van de populairste bedrijfswagens. De functionaliteit van de Ford Transit en Ford Transit Custom wordt pas echt volledig benut met een maatwerk inrichting. In dit blog leest u over 4 verschillende tevreden Sortimo klanten die hun Ford Transit hebben voorzien van een veilige, slimme en lichtgewicht bedrijfswageninrichting.

Onze online artikelen – van fans voor fans!

Onze auteurs zijn experts in hun vakgebied.