text.skipToContent text.skipToNavigation
Full-Service für Ihre Flotte

Wagenparkoptimalisatie

Snel. Efficiënt. Eenvoudig.

Wij garanderen u een snelle en volledig gebruiksklare oplevering van uw voertuigen. U ontvangt bovendien alle gewenste ondersteuning van onze vakkundige adviseurs bij de ontwikkeling en implementatie van uw individuele wagenparkoplossingen.

Ons doel: uw werk eenvoudiger maken en uw wagenpark optimaal afstemmen op de behoeften van de gebruikers.

Vermindering van de "totale kosten van mobiliteit"

De wagenparkoplossingen van Sortimo bieden u meer efficiëntie bij de aanschaf implementatie, maar ook bij het gebruik van het wagenpark. Wij bekijken mobiliteitskosten vanuit een totaalbeeld en helpen bedrijven om middelen efficiënter in te zetten en te beheren.

Sortimo Fuhrparklösung Vorteile

Op maat ontworpen inrichtingen en ombouw wagenpark

We bieden oplossingen – voor alle vereisten

Speciale inrichtingen voor en ombouw van wagenparken of speciale hulpverleningsvoertuigen vormen voor onze adviseurs en monteurs deel van het dagelijks werk. Wij ontwerpen individuele systemen voor u als klant, waarbij wij rekening houden met de wettelijke voorschriften en toelatingseisen.
Sortimo Ansprechpartner für persönliche Beratung und Planung
Veiligheid en kwaliteit
Met Sortimo neemt u geen risico. Als marktleider in de bedrijfswageninrichting sector produceren wij immers altijd conform de hoogste kwaliteitsnormen. Dit wordt onderschreven middels certifiiceringen door onafhankelijke instituten en weerspiegeld in de lange levenscycli van onze producten. De betrouwbare wagenparkconcepten van Sortimo minimaliseren zo het risico voor elke wagenparkverantwoordelijke.
Sortimo steht für Sicherheit und Qualität
Wat onze klanten zeggen
zitat_anf-zeichen

Het ontwerp moet worden aangepast aan de technici  en niet andersom. Daarom was het voor ons belangrijk om een leverancier te vinden die de oplossingen kan ontwikkelen die onze technici nodig hebben. Het bleek dat Sortimo apparatuur kon leveren die precies is afgestemd op de dagelijkse behoeften van de technici.

Meer informatie

zitat_ausf-zeichen
Tonny Andersen
thyssenkrupp Elevator A/S