text.skipToContent text.skipToNavigation

 

We staan nog steeds voor u klaar!

 

Uw gezondheid is voor ons het belangrijkste. Daarom adviseren wij u graag via persoonlijk contact per telefoon, e-mail of online via een videoconsult.

Online bestellen is nog steeds mogelijk zonder beperkingen!

 

hotdeal-fahne-hoch-mrz-NL
hotdeal-fahne-quer-mrz-NL
20 % korting op ladingsbeveiliging.*

Voor een professionele en wettelijk conforme beveiliging van uw lading!

    * Hot Deal: Geldig van 01.03.2020 t/m 31.03.2020. Niet geldig voor Sortimo partners en dealers en in combinatie met andere kortingsacties. 

Perfectioneer uw professionaliteit.
Met onze producten en diensten

In slechts een paar klikken alles voor uw bedrijfswagen online bestellen!

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting!

icon-prozent
☞ Nieuw in de outlet: BOXXen en nog veel meer met korting tot wel 35 % ☜

Voertuiguitrusting en meer
Onze producten en diensten

Ladingbeveiliging


Beveilig uw lading gemakkelijk en snel.

Meer informatie
mySortimo graphics

Gebruik uw voertuig als een ideaal reclamemedium! Ontwerp uw individuele voertuigstickers zelfstandig, snel en eenvoudig.

Meer informatie

Over ons


Geschiedenis, filosofie en meer informatie over Sortimo.

Meer informatie

Wagenparkbeheer


Beheer de voertuigen van uw wagenpark eenvoudig en overzichtelijk.

Meer informatie

SR5


Kom alles te weten over de nieuwe generatie inrichtingen.

Meer informatie
WorkMo

De multifunctionele metgezel gedurende de hele werkdag.

Meer informatie
TopSystem

Het flexibele dakdrager TopSystem voor de uitbreiding van het laadoppervlak voor een maximaal gebruik van de bestelwagen.

Meer informatie

BOXXen & koffers


Georganiseerd en veilig transport van arbeidsmiddelen.

Meer informatie
icon_imagecomponent_account
Maak nu een account aan en profiteer van vele voordelen!
SR5:
Dit zeggen onze klanten
zitat_anf-zeichen

De configurator maakte mij nieuwsgierig direct vanaf het moment "start"  Dus heb ik niet lang gewacht met uitproberen en doorklikken op de verschillende opties Na de eerste clicks had ik al direct een heel positieve indruk.

Maar daarnaast waren en uiteraard meer redenen om te bestellen. Om te beginnen is het stukken eenvoudiger om van huis uit online te bestellen dan een rit naar een winkel. En ik kan waardevolle tijd besparen, die ik anders besteed zou hebben aan de rit naar de dealer. 

Ik ben heel blij eindelijk weer een inrichting in mijn voertuig te hebben en alles geordend op te kunnen bergen. Ik kon mijn inrichting volledig afstemmen op mijn wensen, dankzij de configurator. Ik ben heel tevreden met de configuratie en de inrichting, het blijkt in de praktijk precies zo te zijn als ik mij had voorgesteld tijdens de online configuratie.

 
zitat_ausf-zeichen
Stephan Schneider,
S.T.E. Electronics
24.01.2020

Sortimo, marktleider in bedrijfsvoertuiginrichting en slimme mobiliteitsoplossingen, breidde onlangs zijn aanbod van XL-schuiflades, de Jumbo-Unit-lades, uit. De nieuwe afmetingen van de lades zorgen voor nog meer laadruimte in de bedrijfsvoertuigen, een enorme meerwaarde voor de dagelijkse praktijk van vakmannen. 

Perscontact
Marina Zuidervliet
Marketing Coordinator
Marketing
0182-356063
mzuidervliet@sortimo.nl
We verzekeren je van onze volledige ondersteuning – vanaf planning en advies tot voertuig aflevering en ver daarna. Test het zelf of volg Ulrich Reitenberger Bau GmbH in de video tijdens het configureren van hun SR5 bedrijfswageninricting tot het moment van in ontvangst name van het voertuig.

* mySortimo labels: Het aanbod geldt zowel bij een online-bestelling via een Sortimo-vestiging of -station alsook bij een bestelling van uw online geconfigureerde SR5-inrichting op www.mySortimo.de / in mySortimo.

** mySortimo graphics: Het aanbod geldt bij aankoop van een SR5-voertuiginrichting in een Sortimo-vestiging of bij deelnemende stations. De korting geldt alleen voor de kleeffolieset, niet voor de bestickeringswerkzaamheden. Alleen geldig in de actieperiode van 03-02-2020 – 30-06-2020. Een uitbetaling in contanten is niet mogelijk. Alleen verkrijgbaar bij deelnemende Sortimo-dealers.

Deze website maakt gebruik van eigen cookies en cookies van derden om het gebruik van onze aanbiedingen en diensten te analyseren, om uw online ervaring te personaliseren en om u interessante informatie te bieden. Verdere informatieOK