text.skipToContent text.skipToNavigation
We staan voor u klaar!

NL-Icons-Kontaktmoeglichkeiten

Onze showrooms zijn geopend. Ook kunt u persoonlijk contact met ons opnemen per telefoon, e-mail of online via een videoconsult.

Online bestellen is zonder beperkingen mogelijk!

Perfectioneer uw professionaliteit.
Met onze producten en diensten

In slechts een paar klikken alles voor uw bedrijfswagen online bestellen!

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting!

icon-prozent
☞ Nieuw in de outlet: BOXXen en nog veel meer met korting tot wel 35 % ☜

Voertuiguitrusting en meer
Onze producten en diensten

Ladingbeveiliging


Beveilig uw lading gemakkelijk en snel.

Meer informatie
mySortimo graphics

Gebruik uw voertuig als een ideaal reclamemedium! Ontwerp uw individuele voertuigstickers zelfstandig, snel en eenvoudig.

Meer informatie

Over ons


Geschiedenis, filosofie en meer informatie over Sortimo.

Meer informatie

Wagenparkbeheer


Beheer de voertuigen van uw wagenpark eenvoudig en overzichtelijk.

Meer informatie

SR5


Kom alles te weten over de nieuwe generatie inrichtingen.

Meer informatie
WorkMo

De multifunctionele metgezel gedurende de hele werkdag.

Meer informatie
TopSystem

Het flexibele dakdrager TopSystem voor de uitbreiding van het laadoppervlak voor een maximaal gebruik van de bestelwagen.

Meer informatie

BOXXen & koffers


Georganiseerd en veilig transport van arbeidsmiddelen.

Meer informatie
icon_imagecomponent_account
Maak nu een account aan en profiteer van vele voordelen!
Samenwerking:
Dit zeggen onze klanten
zitat_anf-zeichen

Sortimo is onze jarenlange, betrouwbare partner voor onze bedrijfswageninrichtingen. Een organisatie die niet alleen haar afspraken nakomt, maar een stap verder gaat en meedenkt in de beste oplossingen specifiek voor onze organisatie. Wij laten jaarlijks ruim 250 voertuigen door Sortimo inrichten. Het is dus heel prettig te ervaren dat Sortimo proactief meedenkt als het gaat om efficiëntie, kleinere voertuigen en kostenbesparing. Om die redenen zijn wij voor onze nieuwste inrichtingen dan ook de overstap naar het type SR5 bedrijfswageninrichting aan het maken.
De monteurs van Stedin hebben inspraak in welke standaard wij hanteren. Zodoende hebben zij een bedrijfswageninrichting die volledig aan hun wensen voldoet. Ze zijn oprecht trots op hun bus, wat hun gemotiveerd houdt deze netjes en opgeruimd te houden. Hierdoor hoeven zij bovendien ook minder lang te zoeken naar de juiste gereedschappen en materialen.
Al sinds 2012 werken we in volle tevredenheid als Stedin samen met Sortimo voor al onze bedrijfswageninrichtingen. En dit zijn we de komende tijd zeker ook van plan te blijven doen.

zitat_ausf-zeichen
Edwin van Vliet,
Contractmanager Stedin
24.01.2020

Sortimo, marktleider in bedrijfsvoertuiginrichting en slimme mobiliteitsoplossingen, breidde onlangs zijn aanbod van XL-schuiflades, de Jumbo-Unit-lades, uit. De nieuwe afmetingen van de lades zorgen voor nog meer laadruimte in de bedrijfsvoertuigen, een enorme meerwaarde voor de dagelijkse praktijk van vakmannen. 

Perscontact
Sandra Mourik
Marketing
Manager
06 13 11 53 51
smourik@sortimo.nl
We verzekeren je van onze volledige ondersteuning – vanaf planning en advies tot voertuig aflevering en ver daarna. Test het zelf of volg Ulrich Reitenberger Bau GmbH in de video tijdens het configureren van hun SR5 bedrijfswageninricting tot het moment van in ontvangst name van het voertuig.

* mySortimo labels: Het aanbod geldt zowel bij een online-bestelling via een Sortimo-vestiging of -station alsook bij een bestelling van uw online geconfigureerde SR5-inrichting op www.mySortimo.nl / in mySortimo. Alleen geldig in de actieperiode tot en mat 31-08-2020.

** mySortimo graphics: Het aanbod geldt bij aankoop van een SR5-voertuiginrichting in een Sortimo-vestiging of bij deelnemende stations. De korting geldt alleen voor de kleeffolieset, niet voor de bestickeringswerkzaamheden. Alleen geldig in de actieperiode – 31-08-2020. Een uitbetaling in contanten is niet mogelijk. Alleen verkrijgbaar bij deelnemende Sortimo-dealers.

Deze website maakt gebruik van eigen cookies en cookies van derden om het gebruik van onze aanbiedingen en diensten te analyseren, om uw online ervaring te personaliseren en om u interessante informatie te bieden. Verdere informatieOK