text.skipToContent text.skipToNavigation

Welkom bij het Sortimo persportaal

Hier vindt u actueel nieuws en persberichten van Sortimo.

24.01.2020

Sortimo, marktleider in bedrijfsvoertuiginrichting en slimme mobiliteitsoplossingen, breidde onlangs zijn aanbod van XL-schuiflades, de Jumbo-Unit-lades, uit. De nieuwe afmetingen van de lades zorgen voor nog meer laadruimte in de bedrijfsvoertuigen, een enorme meerwaarde voor de dagelijkse praktijk van vakmannen. 

Perscontact
Sandra Mourik
Marketing
Manager
06 13 11 53 51
smourik@sortimo.nl
24.01.2020
XL-lades van Sortimo nu beschikbaar in nieuwe afmetingen

Sortimo, marktleider in bedrijfsvoertuiginrichting en slimme mobiliteitsoplossingen, breidde onlangs zijn aanbod van XL-schuiflades, de Jumbo-Unit-lades, uit. De nieuwe afmetingen van de lades zorgen voor nog meer laadruimte in de bedrijfsvoertuigen, een enorme meerwaarde voor de dagelijkse praktijk van vakmannen. 

31.10.2019
Sortimo stelt laatste innovaties voor op het gloednieuw event: Future Fleet&Mobility Experience.
Sortimo, marktleider in bedrijfswageninrichting en slimme mobiliteitsoplossingen heeft met het gloednieuwe event Future Fleet&Mobility Experience het juiste platform gevonden om haar laatste innovaties aan de markt voor te stellen.
17.10.2019
FR5 van Sortimo – het flexibele legbordsysteem voor bestelwagens

Sortimo, marktleider in bedrijfswageninrichting en slimme mobiliteitsoplossingen, brengt met FR5 een gloednieuw legbordsysteem op de markt, speciaal ontworpen voor koerier-, express- en pakketdiensten. FR5 biedt een maximale flexibiliteit gecombineerd met maximaal gebruik van de laadruimte.

16.10.2019
Sortimo Nederland zet alle ProPartners in het zonnetje

Sortimo, marktleider in bedrijfsvoertuiginrichting en slimme mobiliteitsoplossingen, heeft al een productief jaar achter de rug. De nieuwe lijnen SR5 en FR5 werden geïntroduceerd, net als het alomvattende online platform mySortimo.

20.09.2018
Voertuigen op de mySortimo marktplaats

In Hannover presenteert Sortimo International GmbH, marktleider voor inrichting van bedrijfs­voertuigen, branche specifieke en op maat ingerichte voertuigen op de mySortimo marktplaats. Het toont bezoekers het brede aanbod van praktische en holistische mogelijkheden, oplossingen voor uitrustingen en intelligente mobiliteitsconcepten.

20.09.2018
SORTIMO PILOTPROJECT: groene technologie voor de blauwe planeet

Op de IAA Commercial Vehicles 2018 presenteert Sortimo twee studies waarmee de onderneming een verdere beslissende stap neemt naar de mobiliteit van de toekomst. De nieuwe innovatieve sContainer maximaliseert de meerwaardeketen door optimalisatie van de werkprocessen.

20.09.2018
Geoptimaliseerde organisatie van de werkplaats

Tijdens de IAA Commercial Vehicles presenteert Sortimo International GmbH diverse mogelijkheden die zorgen voor een geoptimaliseerde organisatie van de werkplaats door structuur en standaardisatie. Deze dragen aanzienlijk bij aan een verhoogde efficiëntie van de mobiele werkdag. Hiervoor integreerde Sortimo de uit Japan afkomstige 5S-methode in zijn product- en dienstenaanbod. Deze heeft als doel de workflows in de werkplaats te optimaliseren door organisatie en netheid waardoor de productiviteit wordt gemaximaliseerd. Het bedrijfsvoertuig is het mobiele visitekaartje voor elke professional. 

20.09.2018
Voertuigen met inrichtingen van Sortimo op partnerstands

Op de 67e editie van IAA Commercial Vehicles 2018 is Sortimo International GmbH aanwezig met tal van inrichtingen op de beursstands van toonaangevende producenten van bedrijfswagens. In de daar getoonde bedrijfswagens wordt een ruime selectie van het productassortiment, diensten en intelligente mobiliteitsconcepten gepresenteerd.   

Deze website maakt gebruik van eigen cookies en cookies van derden om het gebruik van onze aanbiedingen en diensten te analyseren, om uw online ervaring te personaliseren en om u interessante informatie te bieden. Verdere informatieOK