text.skipToContent text.skipToNavigation

Welkom bij het Sortimo persportaal

Hier vindt u actueel nieuws en persberichten van Sortimo.

31.10.2019
Sortimo, marktleider in bedrijfswageninrichting en slimme mobiliteitsoplossingen heeft met het gloednieuwe event Future Fleet&Mobility Experience het juiste platform gevonden om haar laatste innovaties aan de markt voor te stellen.
Perscontact
Marina Zuidervliet
Marketing Coordinator
Marketing
0182-356063
mzuidervliet@sortimo.nl
31.10.2019
Sortimo stelt laatste innovaties voor op het gloednieuw event: Future Fleet&Mobility Experience.
Sortimo, marktleider in bedrijfswageninrichting en slimme mobiliteitsoplossingen heeft met het gloednieuwe event Future Fleet&Mobility Experience het juiste platform gevonden om haar laatste innovaties aan de markt voor te stellen.
17.10.2019
FR5 van Sortimo – het flexibele legbordsysteem voor bestelwagens

Sortimo, marktleider in bedrijfswageninrichting en slimme mobiliteitsoplossingen, brengt met FR5 een gloednieuw legbordsysteem op de markt, speciaal ontworpen voor koerier-, express- en pakketdiensten. FR5 biedt een maximale flexibiliteit gecombineerd met maximaal gebruik van de laadruimte.

16.10.2019
Sortimo Nederland zet alle ProPartners in het zonnetje

Sortimo, marktleider in bedrijfsvoertuiginrichting en slimme mobiliteitsoplossingen, heeft al een productief jaar achter de rug. De nieuwe lijnen SR5 en FR5 werden geïntroduceerd, net als het alomvattende online platform mySortimo.

20.09.2018
Voertuigen op de mySortimo marktplaats

In Hannover presenteert Sortimo International GmbH, marktleider voor inrichting van bedrijfs­voertuigen, branche specifieke en op maat ingerichte voertuigen op de mySortimo marktplaats. Het toont bezoekers het brede aanbod van praktische en holistische mogelijkheden, oplossingen voor uitrustingen en intelligente mobiliteitsconcepten.

20.09.2018
SORTIMO PILOTPROJECT: groene technologie voor de blauwe planeet

Op de IAA Commercial Vehicles 2018 presenteert Sortimo twee studies waarmee de onderneming een verdere beslissende stap neemt naar de mobiliteit van de toekomst. De nieuwe innovatieve sContainer maximaliseert de meerwaardeketen door optimalisatie van de werkprocessen.

20.09.2018
Geoptimaliseerde organisatie van de werkplaats

Tijdens de IAA Commercial Vehicles presenteert Sortimo International GmbH diverse mogelijkheden die zorgen voor een geoptimaliseerde organisatie van de werkplaats door structuur en standaardisatie. Deze dragen aanzienlijk bij aan een verhoogde efficiëntie van de mobiele werkdag. Hiervoor integreerde Sortimo de uit Japan afkomstige 5S-methode in zijn product- en dienstenaanbod. Deze heeft als doel de workflows in de werkplaats te optimaliseren door organisatie en netheid waardoor de productiviteit wordt gemaximaliseerd. Het bedrijfsvoertuig is het mobiele visitekaartje voor elke professional. 

20.09.2018
Voertuigen met inrichtingen van Sortimo op partnerstands

Op de 67e editie van IAA Commercial Vehicles 2018 is Sortimo International GmbH aanwezig met tal van inrichtingen op de beursstands van toonaangevende producenten van bedrijfswagens. In de daar getoonde bedrijfswagens wordt een ruime selectie van het productassortiment, diensten en intelligente mobiliteitsconcepten gepresenteerd.   

20.09.2018
mySortimo – #workyourway

Op de IAA Commercial Vehicles 2018  - van 20 tot en met 27 september 2018 -  toont Sortimo International GmbH eens te meer dat de focus ligt op de vereisten van de klanten en hun dagelijkse werkroutines. #workyourway duidt op de nieuwe weg die Sortimo inslaat als aanbieder van oplossingen die de klant een maximale productiviteit opleveren. De marktleider in opbergsystemen zal een breed spectrum toekomstgerichte innovaties en nieuwe diensten aanbieden voor professional, logistiek en industrie, om met behulp van intelligente, individuele en turnkey mobiliteitsoplossingen een hoogst efficiënte, mobiele werkomgeving te creëren. mySortimo is het nieuwe platform waar Sortimo-klanten op één plek  terecht kunnen voor een uniek assortiment producten en diensten. 

Deze website maakt gebruik van eigen cookies en cookies van derden om het gebruik van onze aanbiedingen en diensten te analyseren, om uw online ervaring te personaliseren en om u interessante informatie te bieden. Verdere informatieOK