text.skipToContent text.skipToNavigation

Welkom bij het Sortimo persportaal

Hier vindt u actueel nieuws en persberichten van Sortimo.

20.09.2018

In Hannover presenteert Sortimo International GmbH, marktleider voor inrichting van bedrijfsvoertuigen, branche specifieke en op maat ingerichte voertuigen op de mySortimo marktplaats. Het toont bezoekers het brede aanbod van praktische en holistische mogelijkheden, oplossingen voor uitrustingen en intelligente mobiliteitsconcepten. Bezoek ons op de IAA Commercial Vehicles en overtuig uzelf in hal 13, stand C48.

Perscontact
Marina Zuidervliet
Marketing Manager
Marketing
0182-356060
mzuidervliet@sortimo.nl
20.09.2018
Voertuigen op de mySortimo marktplaats

In Hannover presenteert Sortimo International GmbH, marktleider voor inrichting van bedrijfsvoertuigen, branche specifieke en op maat ingerichte voertuigen op de mySortimo marktplaats. Het toont bezoekers het brede aanbod van praktische en holistische mogelijkheden, oplossingen voor uitrustingen en intelligente mobiliteitsconcepten. Bezoek ons op de IAA Commercial Vehicles en overtuig uzelf in hal 13, stand C48.

20.09.2018
SORTIMO PILOTPROJECT: groene technologie voor de blauwe planeet

Op de IAA Commercial Vehicles 2018 presenteert Sortimo twee studies waarmee de onderneming een verdere beslissende stap neemt naar de mobiliteit van de toekomst. De nieuwe innovatieve sContainer maximaliseert de meerwaardeketen door optimalisatie van de werkprocessen. Als een mobiel depot is deze perfect voor de werkdag op verschillende werklocaties. De vierwielige ProCargo CQ1 is absoluut milieuvriendelijk dankzij zijn zero uitstoot. Ervaar Sortimo’s groene technologie voor de blauwe planeet live, van 20 tot en met 27 september 2018 in hal 13, stand C48 van de IAA Commercial Vehicles.

20.09.2018
Geoptimaliseerde organisatie van de werkplaats

Tijdens de IAA Commercial Vehicles presenteert Sortimo International GmbH diverse mogelijkheden die zorgen voor een geoptimaliseerde organisatie van de werkplaats door structuur en standaardisatie. Deze dragen aanzienlijk bij aan een verhoogde efficiëntie van de mobiele werkdag. Hiervoor integreerde Sortimo de uit Japan afkomstige 5S-methode in zijn product- en dienstenaanbod. Deze heeft als doel de workflows in de werkplaats te optimaliseren door organisatie en netheid waardoor de productiviteit wordt gemaximaliseerd. Het bedrijfsvoertuig is het mobiele visitekaartje voor elke professional. 

20.09.2018
Voertuigen met inrichtingen van Sortimo op partnerstands

Op de 67e editie van IAA Commercial Vehicles 2018 is Sortimo International GmbH aanwezig met tal van inrichtingen op de beursstands van toonaangevende producenten van bedrijfswagens. In de daar getoonde bedrijfswagens wordt een ruime selectie van het productassortiment, diensten en intelligente mobiliteitsconcepten gepresenteerd.   

20.09.2018
mySortimo – #workyourway

Op de IAA Commercial Vehicles 2018  - van 20 tot en met 27 september 2018 -  toont Sortimo International GmbH eens te meer dat de focus ligt op de vereisten van de klanten en hun dagelijkse werkroutines. #workyourway duidt op de nieuwe weg die Sortimo inslaat als aanbieder van oplossingen die de klant een maximale productiviteit opleveren. De marktleider in opbergsystemen zal een breed spectrum toekomstgerichte innovaties en nieuwe diensten aanbieden voor professional, logistiek en industrie, om met behulp van intelligente, individuele en turnkey mobiliteitsoplossingen een hoogst efficiënte, mobiele werkomgeving te creëren. mySortimo is het nieuwe platform waar Sortimo-klanten op één plek  terecht kunnen voor een uniek assortiment producten en diensten. 

20.09.2018
mySortimo graphics – de online configuratietool voor professionele voertuigbelettering

Sortimo-klanten hebben de mogelijkheid om hun eigen nieuwe voertuigbelettering thuis te configureren en zo hun bedrijfsvoertuig te gebruiken als communicatiemedium, met een hoogkwalitatieve belettering. De nieuwe ‘snelle stappen’ functie begeleidt gebruikers van de online mySortimo graphics sneller en makkelijker bij de realisatie van een belettering tegen gunstige prijs en zorgt bovendien voor heel wat tijdwinst. Op het eind van de testfase in Duitsland, zal de configuratietool voor voertuigbelettering internationaal uitgerold worden en onmiddellijk beschikbaar zijn in Frankrijk, Oostenrijk, Zweden, Nederland, België, Ierland en Groot-Brittannië.  

20.09.2018
mySortimo configuratie – de snelste manier naar je eigen individuele SR5 bedrijfswageninrichting

Sortimo International GmbH maakt het mogelijk om in enkele stappen je eigen individuele SR5 voertuiginrichting te configureren met mySortimo. De eerste online configuratietool met bestelmogelijkheden biedt klanten van mySortimo alle voordelen van een 100% geïndividualiseerde en branchegerichte bedrijfswageninrichting én 24/7 beschikbaarheid. Sortimo start aanvankelijk met online mySortimo configuratie in een testomgeving met een beperkte productrange. Deze zal continu geoptimaliseerd en uitgebreid worden om gebruikers uiteindelijk volledige beschikbaarheid van alle SR5-componenten te garanderen tegen januari 2019.

20.09.2018
SR5: bedrijfswageninrichting van Sortimo voor maximale productiviteit

Met SR5, bedrijfswageninrichting van de vijfde generatie, brengt Sortimo International GmbH de eerste bedrijfswageninrichting op de markt die werd ontwikkeld voor een digitale omgeving. SR5 kan worden geconfigureerd, onmiddellijk besteld en om het even wanneer worden aangepast met de de mySortimo online configuratietool. Dankzij SR5 wordt niet alleen de aankoop vereenvoudigd, maar wordt ook de productiviteit geoptimaliseerd. De bedrijfswageninrichting zorgt voor een perfecte werkplaatsorganisatie zelfs in de meest beperkte ruimtes. Bovendien wordt een hoogst efficiënte werkomgeving gecreëerd voor professionals dankzij de 100% individuele mogelijkheden om de grenzen van elk systeem te overschrijden.

Deze website maakt gebruik van eigen cookies en cookies van derden om het gebruik van onze aanbiedingen en diensten te analyseren, om uw online ervaring te personaliseren en om u interessante informatie te bieden. Verdere informatieOK