Fill out my online form.

Een enthousiaste gebruiker aan het woord: Met ProClick heb je alles bij de hand! 🛠️

Kies je voor ProClick gereedschapstassen? Dan kies je voor het gemakkelijk vastklikken van jouw materialen, zodat je deze altijd bij de hand hebt. Zo berg je na een klus snel al jouw gereedschap op en haal je deze vervolgens op een volgend adres snel uit je bedrijfswagen. Het resultaat: je werkt veel efficiënter en bespaart ontzettend veel tijd!

De enthousiaste gebruiker Fons: monteur bij installatiebedrijf Verspeek

Installatiebedrijf Verspeek is al jaren trouwe klant van Sortimo via Kan Technisch Bureau in Valkenswaard. De monteurs rijden met een Ford Transit Custom of Mercedes-Benz Sprinter.

Installatiebedrijf Verspeek

Verspeek is gespecialiseerd in het verduurzamen van bestaande woonhuizen en wil niet alleen onder haar klanten fans krijgen, maar zeker ook dat alle medewerkers als echte Verspeek fan hun werk kunnen uitvoeren. Alle monteurs mogen daarom helemaal zelf hun bedrijfswageninrichting en gereedschap kiezen en bepalen, zodat ze hun werkzaamheden zo makkelijk en prettig mogelijk kunnen uitvoeren. Precies zoals de monteur fijn werkt.

Keuzevrijheid voor inrichting bus

Zo ook monteur Fons van Lieshout. Hij rijdt in één van de Ford Transit Customs. Hij heeft zijn voertuig helemaal zelf kunnen indelen. Daarbij heeft hij gekozen voor diverse extra opties, waaronder de ProClick gereedschapstassen, waar hij ontzettend tevreden over is.

 

Het gemak van ProClick

Fons vertelt: “Eerder sjouwde ik altijd met een emmer rond om mijn gereedschap mee te nemen. Maar wat heb je in de praktijk nu echt nodig? Zeker bij de nieuwe ketels heb je nauwelijks meer gereedschap nodig. Ik heb nu zoveel meer gemak, doordat ik deze tasjes gewoon aan mijn riem kan hangen. Ik heb niet eens door dat ik iets meeneem.”

“Alles van Sortimo werkt klik-klik-klik en het zit vast. Ook in mijn bedrijfswageninrichting werk ik met ProClick, gecombineerd met de L-BOXXen. Zo heb ik gereedschap van Euro Index wat ik gelijk in een L-BOXX koffer laat komen. Zowel de L-BOXXen als de ProClick tassen passen perfect en zonder moeite in de Sortimo inrichting. Ik werk daarom echt veel efficiënter en bespaar echt veel tijd, omdat ik niet meer hoef te zoeken.”

Fons van Lieshout Installatiebedrijf Verspeek

Bekijk hoe installateur Fons zijn ProClick set in de praktijk gebruikt in deze video:

Reactie schrijven

Vul a.u.b. het verplichte veld in.
Vul a.u.b. het verplichte veld in.
Vul a.u.b. het verplichte veld in.

* gemarkeerde velden zijn verplicht.

Vul a.u.b. het verplichte veld in.

0 reacties

  • Er zijn nog geen reacties, u kunt de spits afbijten!
    Wij zijn blij met uw feedback op dit artikel.