Fill out my online form.

Van Egmond Bouw en Montagebedrijf BV kiest voor duurzaam met een nieuwe Volkswagen ID.BUZZ met Sortimo SR5 bedrijfswageninrichting

Van Egmond Bouw en Montagebedrijf BV heeft haar wagenpark bestaande uit meerdere Volkswagen bedrijfswagens onlangs uitgebreid met een elektrische Volkswagen ID.BUZZ.

Klaar voor de toekomst!

Er is voor de Volkswagen ID.BUZZ gekozen, omdat Van Egmond Bouw en Montagebedrijf BV als innovatieve, duurzame en klantgerichte organisatie wil voldoen aan de vraag uit de markt en zich klaar wil maken voor de toekomst met duurzame elektrische bedrijfswagen. Met name vanwege de aankomende wet- en regelgeving voor schoon en efficiënt transport ziet Van Egmond Bouw en Montagebedrijf BV het als een vereiste om nu deze stap te nemen.

Volledig elektrisch gebouwd

De Volkswagen ID.BUZZ is de enige bedrijfswagen op de markt die vanaf de basis volledig elektrisch gebouwd is, in plaats van omgebouwd naar elektrisch vanuit een fossiel aangedreven basis. Hierdoor kunnen er met een volle accu meer kilometers gereden worden dan met elke andere elektrische bedrijfswagen.

Smalle laadruimte

Van Egmond Bouw en Montagebedrijf BV is al ruim 25 jaar naar tevredenheid vaste klant bij Muntstad. Ook bij keuze (oor de ID.BUZZ vertrouwden ze op het advies van de Volkswagen dealer, die vanwege de smallere laadruimte van het voertuig aanraadde om te kiezen voor een Sortimo SR5 bedrijfswageninrichting.

Bezoek Sortimo stand op IAA in Hannover

“Op de afgelopen IAA in Hannover heb ik een door Sortimo ingerichte ID.BUZZ gezien. De SR5 bedrijfswageninrichting van Sortimo is efficiënter ingedeeld dan andere inrichtingen, waardoor er meer ruimte in het midden van de laadruimte beschikbaar blijft. Daarnaast is deze zeer optimaal te ontwerpen, waardoor dezelfde hoeveel gereedschap en materiaal ook in dit kleinere voertuig meegenomen kan worden.” vertelt Erwin van Hekken, accountmanager large accounts bij Muntstad.

 

Inrichting perfect op maat

Deze nieuwe Volkswagen ID.BUZZ gaat ingezet worden door Van Egmond Bouw en Montagebedrijf BV voor hun werkzaamheden in de thuiszorg, waardoor de inrichting vanwege de diversiteit aan werkzaamheden, aan verschillende eisen moest voldoen.

“Het vorige voertuig voor deze werkzaamheden was een Volkswagen Crafter. Samen met twee specialisten van Sortimo en onze berijder is de ideale inrichting ontworpen op basis van het materiaal wat meegenomen moest worden. Het professionele advies, prettige contact en de tekening zorgden voor een inrichting perfect op maat voor ons type werk”, vertelt Gert-Jan van Egmond, directeur bij Van Egmond Bouw en Montagebedrijf BV.

Met deze ID.BUZZ hebben we een echte eyecatcher rondrijden! Gecombineerd met de Sortimo bedrijfswageninrichting die de laadruimte optimaal benut, kunnen we niet wachten om onze klanten nu en in de toekomst van dienst te zijn!

Gert-Jan van Egmond Van Egmond Bouw en Montagebedrijf BV

Reactie schrijven

Vul a.u.b. het verplichte veld in.
Vul a.u.b. het verplichte veld in.
Vul a.u.b. het verplichte veld in.

* gemarkeerde velden zijn verplicht.

Vul a.u.b. het verplichte veld in.

0 reacties

  • Er zijn nog geen reacties, u kunt de spits afbijten!
    Wij zijn blij met uw feedback op dit artikel.