Fill out my online form.

Veiligheid staat voorop bij Applicom

Applicom vervangt 22 bedrijfswagens door Ford Customs met een Sortimo bedrijfswageninrichting, vanwege de veiligheid, het comfort en professionaliteit.

Veiligheid en comfort

Applicom heeft veiligheid hoog in het vaandel staan. Dit is niet alleen het bestaansrecht van haar dienstverlening, maar ook een belangrijk aandachtspunt voor haar eigen medewerkers. Wanneer de bestaande bedrijfswagens vervangen moesten worden, is er bewust gekozen voor een voertuig waarmee monteurs nog comfortabeler én veiliger hun werk kunnen uitvoeren.

De inrichting van het vorige wagenpark bestond uit lat-om-lat betimmeringen met houten lades. Hierdoor paste sommige materialen en gereedschap niet optimaal in de werkbussen, wat zorgde voor meer rommeligheid.  Mede hierdoor zijn de bedrijfswagens vervangen door 22 nieuwe, automatische Ford Transit Customs mét professionele bedrijfswageninrichting. 

Keuze voor Sortimo bedrijfswageninrichting

Voor de bedrijfswageninrichting heeft Applicom verschillende partijen benaderd. De keuze viel op Sortimo, mede door de wijze van presenteren en het contact met de betrokkenen: “Tijdens het hele proces was er altijd plezierig contact. Iedereen bij Sortimo is enthousiast en heel flexibel. Ik herkende veel van onze eigen bedrijfscultuur”, licht Robert van Hunnik, directeur Applicom, toe.

Voor het samenstellen van de inrichting, kwam een adviseur van Sortimo langs met een demobus. Aan de hand daarvan ging hij in gesprek over de manier van werken met een aantal monteurs en de operationeel manager. Gezamenlijk is op deze manier de ideale bedrijfswageninrichting voor de nieuwe Applicom werkbussen bepaald.

Centrale uitlevering van het nieuwe wagenpark

“De uitlevering vond plaats bij het Sortimo hoofdkantoor in Moordrecht en dat was echt een feestje! Onze monteurs kwamen aan met hun oude bus en kregen ter plekke de gelegenheid hun materialen over te hevelen naar de nieuwe Ford Transit Custom. De monteurs kregen rustig de tijd en er was bovendien nog een lekker broodje geregeld ook. De oude bus konden ze zo laten staan. Na een uitleg over de nieuwe bedrijfswageninrichting van de Sortimo adviseur gingen de monteurs voldaan en trots met hun nieuwe bedrijfswagen op pad!”, vertelt een tevreden directeur.

Tevreden monteurs

De veiligheid van de rit van huis naar werk en weer terug staat voor Applicom echt voorop, naast comfort.

“De inrichting van Sortimo is degelijk en heeft een mooie afwerking. Alles past heel precies. Voorheen werd het gereedschap en materiaal de laadruimte ingeschoven. Nu ligt alles netjes op de plank en het schuift niet meer. Het blijft opgeruimd. Als iets mooi is, wil je het mooi houden.”, verklaart directeur Robert.

 

We zien dat monteurs meer betrokken zijn. Er is echt een positieve energie. Ze zijn trots en enthousiast over hun bus. De monteurs kunnen nu makkelijk iets pakken, hoeven veel minder te zoeken. Ze rijden lekkerder en veiliger in deze bus en doen hun werk hierdoor met meer plezier!

Robert van Hunnik directeur Applicom

Over Applicom

Sinds 1960 is Applicom actief in alle disciplines van bouwkundige brandpreventie: advisering, inspectie, ontwikkeling, levering, montage, service en onderhoud. Het productportfolio bestaat uit een compleet pakket aan brandpreventieve producten, zoals onder andere brandwerende platen en strips, deuren en kozijnen. Door de inzet van deze brandveiligheidsoplossingen en materialen kan er worden voorkomen dat een beginnende brand zich snel en onvoorspelbaar uitbreidt. Niet alleen bouwkundig, maar ook installatietechnisch kan Applicom meedenken over brandveiligheidsoplossingen die aansluiten op de specifieke wensen van haar klanten.

Meer weten?  Bekijk dan de website www.applicom.nl

Reactie schrijven

Vul a.u.b. het verplichte veld in.
Vul a.u.b. het verplichte veld in.
Vul a.u.b. het verplichte veld in.

* gemarkeerde velden zijn verplicht.

Vul a.u.b. het verplichte veld in.

0 reacties

  • Er zijn nog geen reacties, u kunt de spits afbijten!
    Wij zijn blij met uw feedback op dit artikel.