Fill out my online form.

Een slimme lichtgewicht bedrijfswageninrichting voor de Ford Transit

Een Ford Transit is door zijn betrouwbaarheid en functionaliteit een van de populairste bedrijfswagens. De functionaliteit van de Ford Transit en Ford Transit Custom wordt pas echt volledig benut met een maatwerk inrichting. In dit blog leest u over 4 verschillende tevreden Sortimo klanten die hun Ford Transit hebben voorzien van een veilige, slimme en lichtgewicht bedrijfswageninrichting.

Sortimo Nederland behaalt als eerste bedrijfswageninrichter het Ford QVM certificaat in Nederland

Met het behalen van het Ford Qualified Vehicle Modifiers (QVM) certificaat, hebben we aangetoond dat we de door Ford voorgeschreven kwaliteitsprocessen succesvol hebben geïmplementeerd en voldoen aan de kwaliteits- en veiligheidsnormen die Ford Bedrijfswagens voor haar partners voorschrijft. Met Sortimo als nieuwe QVM partner van Ford, weet u zeker dat u met een Sortimo bedrijfswageninrichting gegarandeerd goed zit!

 

Foto vlnr:
Marian Bakker (Sortimo) – Daan Koppert (Ford) – Lars Hendrikx (Sortimo)

4 voorbeelden van een Ford Transit inrichting

Een Ford Transit inrichting voor Allinq

Één van onze ProPartners heeft voor de bussen van Allinq een nieuw concept uitgedacht. Met deze voertuigen verricht Allinq verschillende werkzaamheden om Nederland te voorzien van glasvezel. Allinq was op zoek naar een maatwerk bedrijfswageninrichting, vanwege de specifieke werkzaamheden die de monteurs uitvoeren. Door gebruik te maken van verschillende accessoires in combinatie met de slimme Sortimo SR5  bedrijfswageninrichting is de Ford Transit volledig ingericht voor de specifieke werkzaamheden van Allinq, waardoor de monteurs hun werk efficiënter en met meer plezier uitvoeren.

Bedrijfswageninrichting Ford Transit Custom Dralco B.V.

Dralco B.V. bestaat uit een team van elektrotechnische ingenieurs die zich bezighouden met onderhoud en inspecties aan elektrotechnische apparatuur bij grote bedrijven en instellingen in Nederland en het buitenland. Een slim ingerichte Ford Transit is van cruciaal belang voor Dralco, omdat dit het het werk voor de ingenieurs een stuk efficiënter en ook leuker maakt! Daarom heeft Dralco gekozen voor een bedrijfswageninrichting van Sortimo. In samenwerking met Sortimo is hun Ford Transit ingericht met een SR5 inrichting in combinatie met een grootvolume lade, zodat optimaal gebruik gemaakt is van de laadruimte en er voldoende ruimte is voor de specifieke materialen die er dagelijks meegenomen moet worden.

Ford Transit Custom P. van der Veen installatietechniek ingericht

“Efficiënt werk uitvoeren en productiviteit verhogen door een slimme bedrijfswageninrichting”, Patrick van der Veen kwam met deze opdracht naar één van de Sortimo vestigingen. Na eerdere goede ervaringen met Sortimo heeft P. van der Veen installatietechniek zijn nieuwe Ford Transit Custom opnieuw door Sortimo laten inrichten met een uitgebreide SR5 bedrijfswageninrichting, inclusief een langmateriaalbak, grootvolume lade, diverse soorten BOXXen en ladingbeveiliging. Patrick is hierdoor zeker dat hij zijn lading veilig vervoert, gemakkelijk en efficiënt bij zijn materialen kan en altijd alles wat hij nodig heeft bij zijn klus bij zich heeft.

Stichting Dierenhulpverlening Woerden, Ford Transit bedrijfswageninrichting

Wij bieden voor ieder bedrijf een maatwerk oplossing voor de bedrijfswageninrichting van hun Ford Transit. Stichting Dierenhulpverlening Woerden is een perfect voorbeeld! In opdracht van Stichting Dierenhulpverlening Woerden heeft één van onze ProPartners een Ford Transit voorzien van een inrichting speciaal voor de dierenambulance. Met deze dierenambulance bieden zij hulp en vervoer aan zieke en gewonde dieren in Woerden en omgeving. In deze Ford Transit is een Globelyst4 inrichting geplaatst, gecombineerd met maatwerk aanpassingen om de dieren veilig en vriendelijk te vervoeren.

Ook een Ford Transit of Ford Transit Custom inrichten?


Een Ford Transit of Ford Transit Custom wordt pas echt efficiënt met een maatwerk bedrijfswageninrichting die aansluit bij uw specifieke werkzaamheden. Wilt u ook een inrichting die past bij uw bedrijf? Download onze Ford Transit brochure met alle informatie over onze slimme en veilige Sortimo bedrijfswageninrichting.

Stel zelf uw inrichting samen met onze online configurator. Natuurlijk adviseren wij u graag verder met maatwerkoplossingen. Neem contact met ons op en laat een 3D tekening op maat maken. Zo krijgt u een perfect beeld van hoe een Sortimo bedrijfs­wagen­inrichting er in uw Ford uit kan zien!

Ford - Sortimo  Flyer

Reactie schrijven

Vul a.u.b. het verplichte veld in.
Vul a.u.b. het verplichte veld in.
Vul a.u.b. het verplichte veld in.

* gemarkeerde velden zijn verplicht.

Vul a.u.b. het verplichte veld in.

0 reacties

  • Er zijn nog geen reacties, u kunt de spits afbijten!
    Wij zijn blij met uw feedback op dit artikel.