Fill out my online form.

Voordelen van het uittrekbare zwaarlastplateau

Met het uittrekbare zwaarlastplateau worden werkzaamheden zoals laden en lossen eenvoudiger. Het handige uittrekbare systeem zorgt voor makkelijke toegang tot zware spullen achterin de bus. In deze blog vertellen we u over alle voordelen van het zwaarlastplateau en deelt een medewerker van Grohe zijn persoonlijke ervaring met het ingebouwde zwaarlastplateau.

Alle voordelen van het zwaarlastplateau:

#1. Maximale benutting van uw laadruimte

Het uittrekbare zwaarlastplateau is verkrijgbaar in 60 verschillende afmetingen. Het zwaarlastplateau zorgt ervoor dat zelfs de apparatuur achterin de laadruimte makkelijk toegankelijk is. Hiermee kan de beschikbare ruimte van ieder voertuigtype tot in de laatste hoek worden benut.

#2. Ingericht voor uw veiligheid

Het uittrekbare zwaarlastplateau is uitvoerig getest op veiligheid voor de gebruiker. Het uittrekbare zwaarlastplateau is voorzien van een geïntegreerde traploze remfunctie. De remfunctie voorkomt risico op letsel voor de gebruikers bij het uitschuiven op een hellend terrein. Het zwaarlastplateau bevat ook een veiligheidsvergrendeling waarmee het zwaarlastplateau wordt vergrendeld zodra het is ingeschoven.

Daarnaast sluit de Prosafe ladingbeveiliging naadloos aan op het zwaarlastplateau. Met het handige aluminium zijprofiel worden apparatuur, machines en andere materialen veilig vastgezet met Prosafe. 

Tenslotte voorkomen de extra WorkMo fixatie en het resistente slipbestendige oppervlak dat apparatuur gaat schuiven en hierdoor beschadigd of letsel veroorzaakt.

#3. Praktische inrichting voor zware apparatuur

De praktische inrichting van het zwaarlastplateau verlaagt het arbeidsintensief tillen van zware apparatuur. Het uittrekbare zwaarlastplateau kan tot wel 250 kg belast worden. Dit maakt het zwaarlastplateau perfect voor zware apparatuur en gereedschap wat direct uit de bedrijfswagen geschoven kan worden.

#4. Volledig compatibel met uw andere Sortimo producten

​​​Net zoals alle Sortimo producten is het uittrekbare zwaarlastplateau compatibel met veel producten van Sortimo. De ProSafe ladingbeveiliging en WorkMo zijn ideaal voor gecombineerd gebruik. Daarnaast sluiten de afmetingen aan op BOXXen en koffers van Sortimo. Als ‘’finishing touch’’ kan het zwaarlastplateau worden voorzien van een MySortimo label.

Grohe vertelt meer over het uittrekbare zwaarlastplateau

Wij hebben Sortimo gevraagd om bedrijfswagens voor ons buitendienst team in te richten. Onze accountmanagers willen GROHE materialen bij hun klanten bezoek aan installateurs kunnen tonen. Onze vraag was om dit op een ergonomische en ARBO-technische manier te kunnen doen. Om dit te realiseren hebben wij gekozen voor een SR5 bedrijfswageninrichting en uittrekbare zwaarlastplateaus in onze bedrijfswagens.

Sjoerd van Boxtel, accountmanager GROHE Nederland B.V.

‘’Sortimo heeft zich uitstekend verplaatst in onze werkwijze. We krijgen nu alle materialen geordend mee en kunnen deze ergonomisch, ARBO-technisch en op een veilige manier vervoeren en heel gemakkelijk uit de wagen te halen!”

Benieuwd naar de verschillende opties voor uw bedrijfswageninrichting?

Stel zelf uw inrichting samen met onze online configurator of neem contact met ons op en laat een 3D tekening op maat maken. Zo krijgt u een perfect beeld van hoe een Sortimo bedrijfs­wagen­inrichting er in uw bedrijfswagen uit kan zien!

Reactie schrijven

Vul a.u.b. het verplichte veld in.
Vul a.u.b. het verplichte veld in.
Vul a.u.b. het verplichte veld in.

* gemarkeerde velden zijn verplicht.

Vul a.u.b. het verplichte veld in.

0 reacties

  • Er zijn nog geen reacties, u kunt de spits afbijten!
    Wij zijn blij met uw feedback op dit artikel.