Fill out my online form.

Praktijktest: klantervaringen met ProClick

Recent hebben we onze innovatieve productlijn ProClick uitgetest onder een aantal klanten. We delen graag hun ervaringen!

ProClick systeem

Het ProClick systeem van Sortimo bestaat uit een riem, een houder en gereedschapstassen en BOXXen die monteurs, afhankelijk van hun werkzaamheden kunnen meenemen naar de klus. Gereedschap en materiaal kan vanuit de inrichting in de bus aan een riem worden gekoppeld. Hierdoor kan gereedschap en materiaal op het lichaam worden gedragen en op de werkplek weer vanaf de riem worden afgekoppeld. Alles wat op het werk nodig is kan met één handbeweging vanuit de gereedschapstas aan de riem worden bevestigd. Daarvoor is een slimme haak en houder ontwikkeld. De werkset past perfect bij de bedrijfswageninrichting en andere opbergmogelijkheden van Sortimo. Het kan bijvoorbeeld weer op andere koffersets geklikt worden. Hierdoor kan de monteur snel, effectief arbo-vriendelijk en georganiseerd aan het werk.  

Voordelen voor de klant

Wij hebben met ons complete assortiment goed gekeken naar de wensen van monteurs, en hier een heel fraai en georganiseerd totaalconcept voor ontwikkeld. ProClick is een heel goed alternatief voor de enorme koffer of tas vol met gereedschap en materiaal, die veel monteurs dag in, dag uit mee sjouwen en waarvan het merendeel van de inhoud niet gebruikt wordt. Een monteur die modulair kan denken, heeft met het ProClick systeem een maatwerk oplossing om het juiste gereedschap en materiaal mee te nemen, die de rug spaart, en waarmee je gezien mag worden. Hierbij is aandacht voor het werkplezier en de werkomstandigheden van monteurs.

Flexibiliteit bij veranderende wensen

Maakt het ProClick systeem uw werkzaamheden gemakkelijker?
Jazeker. Het werkt heel goed en prettig, omdat de riem lekker breed is. Je hebt geen last van het gewicht van de tassen. Hiervoor had ik altijd alles in werkbroeken. Dat zag er niet uit en bovendien zakte mijn broek soms tot op mijn enkels.
Ik krijg met de ProClick riem heel veel positieve reacties van collega’s en klanten. Ik zie er nu gewoon netjes uit als ik bij mijn klanten kom, zoals bijvoorbeeld in zorginstellingen of bij particulieren.
Voordat ik aan het werk ga, vul ik de tassen in de bus. Ik selecteer wat ik nodig heb en kan dan meteen lekker gaan werken.

Mansveld Elektroservice
Peter Bouwmans

Welke voordelen heeft ProClick bij uw werkzaamheden?

Bij werken op hoogte is het echt heel fijn. Wij werken heel veel met gereedschap van Bosch. Het is super handig dat de accu’s aan de ProClick riem kunnen worden gehangen.

Als we weten dat dat we op hoogte werken, vullen we de tasjes met wat we op dat moment nodig hebben. Hiervoor werd gereedschap eerder aan een valdraad of los mee naar boven genomen. Door ProClick worden er veel minder risico’s genomen. Het is vele malen veiliger. Het werkplezier van de monteurs is hierdoor toegenomen.

Barning Telecom
Erik Wassers

Wat vindt u tot nu toe van het ProClick systeem?

Ik gebruik het in mijn wagen met een staander waar de tasjes gemakkelijk in geklikt kunnen worden. Dat werkt heel erg goed. Ik heb een tasje met gereedschap, een tasje met schroeven. Ik neem per klus mee wat ik nodig heb, dat is helemaal top.
Onze andere 2 voertuigen hebben een Sortimo inrichting, maar nog niet het ProClick systeem. De voordelen van het systeem missen we daar nu al.

Airco & Elektra
Dick Hansen

Maak ook uw werk makkelijk met ProClick

Aankomst: Haal uw ProClick gereedschapstassen uit uw bedrijfswageninrichting en klik ze aan uw ProClick gereedschapsriem op de werklocatie.​​​​​​​
Werken: Door het gereedschap op de heupen te dragen, werkt u ergonomisch en praktisch.
Opslag: Zodra u klaar bent met uw werk, kunt u de ProClick riem met tassen opbergen in de bedrijfswageninrichting of u haalt de tassen los en hangt deze snel en veilig aan de ProSafe rails in de SR5 of Globelyst4 staanders. ​​​​​​
Transport: Nu begint u veilig aan uw reis naar de volgende werklocatie of naar huis. 

Reactie schrijven

Vul a.u.b. het verplichte veld in.
Vul a.u.b. het verplichte veld in.
Vul a.u.b. het verplichte veld in.

* gemarkeerde velden zijn verplicht.

Vul a.u.b. het verplichte veld in.

0 reacties

  • Er zijn nog geen reacties, u kunt de spits afbijten!
    Wij zijn blij met uw feedback op dit artikel.