Fill out my online form.

Tips voor een Mercedes Vito bedrijfswageninrichting

Een goede bedrijfswageninrichting is van cruciaal belang om efficiënt, veilig en slim te werken. In dit artikel delen we de 3 belangrijkste tips waar u op moet letten bij het inrichten van een Mercedes Vito.

Hoe richt u een bedrijfswagen het beste in en wat zijn de diverse mogelijkheden voor een Mercedes Vito inrichting? Volg deze tips en uw bedrijfswagen wordt de ideale werkplek voor uw dagelijkse werkzaamheden.
Van De Weijer uit Eindhoven heeft al gekozen voor een Sortimo inrichting in een Mercedes Vito. Zij delen de voordelen van een professionele maatwerk oplossing en de keuze voor Sortimo.

#1. Richt uw Mercedes Vito zo efficiënt mogelijk in voor uw werkzaamheden

Een Mercedes Vito inrichting moet uw werk zo makkelijk en efficiënt mogelijk maken. Door een overzichtelijke en geordende bedrijfswageninrichting bespaart u tijd en energie. Let op welke apparatuur het belangrijkst is voor uw werkzaamheden en welke onderdelen onmisbaar zijn in uw bedrijfswagen. Door een goede inventarisatie te maken van uw onderdelen en gereedschap krijgt u overzicht en grip op de inrichting van uw bedrijfswagen.

Dankzij de slimme inrichtingssystemen van Sortimo wordt het inrichten van uw bedrijfswagen veel eenvoudiger. Met een Sortimo inrichting kunt u de bedrijfswagen volledig aanpassen aan uw werkzaamheden. Hierdoor gaat u efficiënter te werk en bespaart u kostbare tijd. Daarnaast maakt Sortimo gebruik van hoogwaardige producten wat zorgt voor een lange levensduur en hoge kwaliteit. Een Sortimo bedrijfswageninrichting is daarom een slimme investering om efficiënt te werken en kosten te besparen.

#2. Maak een online 3D ontwerp voor uw Mercedes Vito inrichting

Een Mercedes Vito inrichting moet passen bij uw werkzaamheden en de afmetingen van uw bedrijfswagen. Als een bedrijfswageninrichting niet aansluit bij de wielbasis en afmetingen van uw laadruimte gaat er onnodig ruimte verloren. Let ook op het type en bouwjaar van uw Mercedes Vito. Dit heeft namelijk invloed op de laadruimte specificaties en daarop aansluitende inrichting.

Zorg daarnaast dat de inrichting van uw Mercedes Vito aansluit bij de werkzaamheden. In de online configurator van Sortimo zijn er branchespecifieke voorstellen te vinden, zodat u niet zelf het wiel opnieuw hoeft uit te vinden. Met behulp van deze handige software en onze specialisten krijgt u met een 3D ontwerp een beter overzicht in de indeling. Daarnaast biedt een ontwerp een goede inventarisatie van de benodigde aspecten van uw Mercedes Vito inrichting. Hierdoor weet u zeker dat alle materialen en onderdelen in uw bedrijfswagen passen. 

#3. Laat uw Mercedes Vito inrichten door ervaren professionals

Het goed en veilig inrichten van een Mercedes Vito is een vak apart! Zo moet er gelet worden op goede montage voor de veiligheid van bestuurders, efficiënte inrichting voor de werkzaamheden van de desbetreffende eigenaar en een systeem dat van hoge kwaliteit is.
Regelmatig worden de kosten bij een zelfgemaakte bedrijfswageninrichting hoger dan verwacht, gaan de materialen het na zekere tijd toch begeven en kan er achteraf niet meer flexibel aanpassingen in de inrichting worden gedaan. Dit kost u op de lange termijn meer tijd en geld. 

Sortimo heeft een landelijk dekkend netwerk met 13 ProPartners, die middels kennis, kunde en opleiding als Sortimo inbouwlocatie klanten kunnen bedienen. Zij zijn de specialist op het gebied van bedrijfswageninrichting en voldoen aan de hoogste standaard om op een veilige en adequate wijze de inbouw te doen en eventueel achteraf eenvoudig wijzigingen door te voeren wanneer uw werkzaamheden veranderen. 

Van De Weijer en Mercedes Vito

Van De Weijer is al meer dan 40 jaar specialist in de reparatie en het onderhoud van horeca apparatuur en bedrijfsvaatwassers. Met een team van 25 mensen, zowel adviseurs als een eigen technische dienst is het belangrijk om snel te kunnen schakelen naar klanten voor onderhoud en reparatie. Van De Weijer heeft gekozen voor een Sortimo inrichting voor hun Mercedes Vito bedrijfswagen. Zij delen graag hun klantervaring en de voordelen van een professionele inrichting van Sortimo.

Wat vindt u belangrijk bij de inrichting van de Mercedes Vito?

‘’Het is belangrijk dat de inrichting van onze Vito van goede kwaliteit is en een praktische indeling heeft. Alles moet bruikbaar zijn. Wij hebben niks aan vakjes of rekjes waar wij geen materiaal of onderdelen in kwijt kunnen.’’

Wat is jullie ervaring met Sortimo en de installatie van uw bedrijfswageninrichting? 

‘’Wij hebben al eerder zaken gedaan met Sortimo en dit liep goed. De installatie is vaak snel geregeld.’’

Hoe maakt Sortimo jullie dagelijkse werkzaamheden makkelijker?

‘’Een goede bedrijfswageninrichting zorgt ervoor dat we een goed overzicht hebben van wat we aan materiaal en gereedschap bij ons hebben. Als dit in één oogopslag duidelijk is zorgt dit ervoor dat we minder vaak misgrijpen en dat we sneller kunnen werken. Hierdoor zijn onze klanten sneller geholpen.’’

Waarom hebben jullie gekozen voor een Sortimo bedrijfswageninrichting?

‘’Wij hebben voor Sortimo gekozen omdat dit door Mercedes Benz werd geadviseerd en omdat we hebben ervaren dat Sortimo ook een goede prijs/kwaliteit verhouding biedt.’’

Benieuwd naar de verschillende opties voor een Mercedes Vito inrichting?

Download gratis en vrijblijvend de brochure en lees meer over de verschillende mogelijkheden voor uw bedrijfswageninrichting. Stel zelf uw inrichting samen met onze online configurator of neem contact met ons op en laat een 3D tekening op maat maken. Zo krijgt u een perfect beeld van hoe een Sortimo bedrijfs­wagen­inrichting er in uw Mercedes Vito uit zou zien! Heeft u een ander type Mercedes of ander merk bedrijfswagen, dan kunt u natuurlijk ook bij ons terecht.

Sortimo & Mercedes-Benz Flyer

Reactie schrijven

Vul a.u.b. het verplichte veld in.
Vul a.u.b. het verplichte veld in.
Vul a.u.b. het verplichte veld in.

* gemarkeerde velden zijn verplicht.

Vul a.u.b. het verplichte veld in.

0 reacties

  • Er zijn nog geen reacties, u kunt de spits afbijten!
    Wij zijn blij met uw feedback op dit artikel.