Fill out my online form.

Zo stelt u zelf een bedrijfswageninrichting samen

Met onze online configurator helpen wij u op weg door op basis van uw branche een complete bedrijfswageninrichting als suggestie te doen, die u daarna nog naar wens kunt aanpassen. Heeft u daarbij advies nodig? Dan kunt u natuurlijk altijd contact op nemen met onze adviseurs.

Sortimo SR5 bedrijfswageninrichting

Uw bedrijfswagen is uw trouwe partner en daar wilt u natuurlijk het allerbeste voor, zoals een goede inrichting. Het type bedrijfswagen waar u in rijdt en het werk wat u doet bepaalt de samenstelling van de inrichting van uw voertuig. Bij Sortimo kunt u uw bedrijfswagen helemaal zelf online samenstellen.

Sortimo SR5 is een bedrijfswageninrichting die naadloos gebruik maakt van de contouren in uw bedrijfswagen, waardoor u de laadruimte maximaal benut, de hoogst mogelijke productiviteit behaald en uiteindelijk het meeste uit uw werkdag haalt. In slechts een paar stappen kunt u uw inrichting samenstellen – snel, individueel, op elk moment en met volledige kostenbeheersing!

Individueel of met behulp van de Smart Assistent via onze eigen online configurator.

Sortimo online configurator

Aan de hand van de Sortimo configurator wordt er een voorstel met 3D ontwerp opgesteld. Dit doet de configurator door slim mee te denken. Afhankelijk van uw bedrijfswagen en de branche waarin u actief bent, komt de configurator met een slim voorstel. De finishing touch met uw persoonlijke keuzes maakt u helemaal zelf. In slechts een aantal stappen wordt u door de configurator geleid:

Stap 1- Kies het model en bouwjaar

Als eerste selecteert u de bedrijfswagen waar u in rijdt. We maken dan een render van uw bedrijfswagen, zodat u de inrichting precies zoals u hem wilt kunt maken.

Stap 2 – Voertuigdetails

In stap 2 kunt u aan de hand van een keuzemenu selecteren, wat de voertuig­lengte is van uw bedrijfswagen, waar uw deur zit, de hoogte van uw dak en of er een achterdeur of achterklep aanwezig is. Op basis daarvan kunnen we u verder op weg helpen met uw inrichting.

Stap 3 – Uw branche

In de derde stap selecteert u de branche, waarin u actief bent. Afhankelijk van of u bijvoorbeeld timmerman bent of schilder, kunnen we op basis van eerdere keuzes van uw branchegenoten aanbevelingen doen voor de ideale inrichting van uw bedrijfswagen.

De configuratie starten

Vervolgens kunt u de configuratie starten. U kunt kiezen voor het samenstellen van uw bedrijfswageninrichting met behulp van de Sortimo assistant of kiezen voor een individuele configuratie, waar u via drag and drop uw bedrijfswageninrichting samenstelt, aan de hand van 4 stappen.

Tip: Kies voor configuratie via de mySortimo Assistant. Deze virtuele assistent maakt een voorstel voor u op basis van de gekozen opties in stap 1 tot en met 3. Vervolgens kunt u daar specifieke aanpassingen in maken. Zo stelt u sneller en gemakkelijker uw ideale inrichting samen.

In een hand omdraai een 3D ontwerp voor uw bedrijfswagen

Door de stappen te doorlopen heeft u in een mum van tijd een 3D ontwerp voor uw eigen bedrijfswagen. Als u wilt, kunt hem zelfs direct bestellen. Nieuwsgierig naar hoe een inrichting er voor uw voertuig uit zou zien? Probeer vrijblijvend onze configurator. Wilt u liever vrijblijvend een bedrijfswageninrichting laten ontwerpen door een van onze experts? Vraag dan een ontwerp aan.

Een tevreden klant

Ik ben blij dat ik eindelijk weer een bedrijfswageninrichting in mijn wagen heb en alles gemakkelijk kan opbergen. De inrichting kon ik dankzij de SR5 bedrijfswageninrichting configurator geheel op mijn behoeften afstemmen. Nu kijk ik er steeds naar uit om mijn gereedschap en apparatuur in mijn nieuwe bedrijfswageninrichting op te bergen.

Stephan Schneider Bedrijfsleider bij STE-Elektronik

Reactie schrijven

Vul a.u.b. het verplichte veld in.
Vul a.u.b. het verplichte veld in.
Vul a.u.b. het verplichte veld in.

* gemarkeerde velden zijn verplicht.

Vul a.u.b. het verplichte veld in.

0 reacties

  • Er zijn nog geen reacties, u kunt de spits afbijten!
    Wij zijn blij met uw feedback op dit artikel.