Fill out my online form.

Demonstratievoertuig SAIT France uitgerust met Sortimo inlays

Toen Christophe Chrétien, directeur van SAIT France, contact opnam met Sortimo voor de uitrusting van een demonstratievoertuig met een bedrijfswageninrichting, ontstond er een nieuwe uitdaging en was het essentieel om een ontwerp te bedenken dat indruk zou maken op hun professionele klanten.

SAIT France is al meer dan 50 jaar een leider in de productie van geagglomereerde schuurmiddelen. Ze zijn een toonaangevende leverancier op het gebied van technische schuurmiddelen. Het bedrijf is één van de top vijf leveranciers van schurr-, slijp- en polijstmaterialen in Frankrijk. Hun distributienetwerk bestaat uit meer dan 9.000 dealers in vier belangrijke  productcategorieën,  waaronder  abrasieven voor metaal, hout, bouw en carrosserie.

Christophe Chrétien had een specifiek idee in zijn hoofd en vertrouwde op onze expertise voor de  algehele oplossing. Hij wilde de werkbanken gebruiken, omdat deze hoog genoeg waren voor productpresentaties of de mogelijkheid boden om brochures op uit te stallen. Hiervoor was ook een krachtige, goed verdeelde verlichting en een  geïntegreerde  elektrische voeding in het voertuig voor de presentaties en demo’s met  machines nodig.

Het idee van Sortimo was om de klant voor te stellen als juwelier. Door gebruik te maken van meerdere schuifladen met op maat gemaakte schuimrubberen gereedschap inlays konden de SAIT-producten op een hoogwaardige manier worden gepresenteerd.

Na het definiëren van de wensen van de klant  met betrekking tot de inhoud van elke lade, werd elke schuimrubberen gereedschap inlay ontworpen met uitsparingen die overeenkomen met de vorm van de SAIT-producten.

Er zijn cirkelvormige uitsparingen gemaakt voor de schijven van verschillende afmetingen. Er zijn perforaties gemaakt voor roterende borstels van alle soorten. Bovendien is de naam van de firma SAIT France zelfs in elke gereedschap inlay gegraveerd.

Voor het ontwerp van de gereedschap inlays werden de producten gefotografeerd en vervolgens werden de beelden geüpload naar het mySortimo Inlays platform waarop de gereedschap inlays werden ontworpen.

De ronde vormen konden met de geïntegreerde grafische tool makkelijk op maat gemaakt worden.

Het voertuig rijdt de hele week over de Franse wegen om deel te nemen aan technische dagen bij professionele dealers van gereedschap en industriële materialen. Het maakt het ook mogelijk om volledige demonstraties uit te voeren op locatie voor key account klanten.

De presentatie van de producten is zeer overtuigend omdat het wordt getoond in een voertuig dat op dezelfde manier is uitgerust als dat van de professionals die onze producten gebruiken. We willen de kwaliteit van onze producten benadrukken en wat is er beter dan een Sortimo inrichting om een professioneel imago over te brengen? Nu vragen de professionele dealers ons maar al te graag om met onzsdemonstratievoertuig naar hun vestigingen en open dagen te komen!

Christophe CHRETIEN Algemeen directeur SAIT France

Reactie schrijven

Vul a.u.b. het verplichte veld in.
Vul a.u.b. het verplichte veld in.
Vul a.u.b. het verplichte veld in.

* gemarkeerde velden zijn verplicht.

Vul a.u.b. het verplichte veld in.

0 reacties

  • Er zijn nog geen reacties, u kunt de spits afbijten!
    Wij zijn blij met uw feedback op dit artikel.