Fill out my online form.

De ideale Volkswagen Caddy inrichting

De Volkswagen Caddy is een populaire bedrijfswagen onder de vakman, maar hoe ziet een ideale inrichting eruit voor de Caddy? We vroegen het aan Johan, wagenparkbeheerder van De Vries en Verburg Bouw uit Stolwijk.

De Volkswagen Caddy is een populaire bedrijfs­wagen onder de vakman. Door het hele land rijden vakmannen van klus naar klus in hun betrouwbare Volkswagen Caddy. De bedrijfs­wagen rijdt soepel, dankzij z’n compactheid en toch biedt de Volkswagen Caddy genoeg opbergruimte. Een goede bedrijfs­wagen­inrichting maakt uw Volkswagen Caddy helemaal compleet.

De voordelen van een goed ingerichte Volkswagen Caddy

Het is de compactheid van de Volkswagen Caddy, wat de wagen fijn maakt om in te rijden. Maar voor vakmannen die af en toe net wat slimmere opber­gruimte wensen in hun bedrijfs­wagen, of constant moeten zoeken naar hun materialen en gereed­schap, is een Sortimo SR5 bedrijfs­wagen­inrichting de juiste oplossing. Deze biedt namelijk de volgende voordelen: 

  • Bespaar tot wel 90 minuten per dag, door niet langer te hoeven zoeken naar gereed­schap;
  • Bespaar op materiaal­kosten, door veilig vervoer van uw materialen;
  • Meer plezier uit uw werk, door een verhoogde productiviteit.

Een goede bedrijfs­wagen­inrichting brengt efficiëntie, productiviteit en orde in de bedrijfs­wagen en heeft zichzelf zo terug­verdiend.

Hoe ziet de ideale inrichting voor een Volkswagen Caddy eruit?

Als Volkswagen Commercial Vehicle Premium Partner maakt Sortimo van uw Volkswagen Caddy een georganiseerde werk­plek. Onze SR5 inrichting maakt maximaal gebruik van uw laadruimte, dankzij de slimme, slanke en licht­gewicht bouwwijze. U bespaart brandstof­kosten en er ontstaat een goed overzicht in uw bedrijfs­wagen. Hoe de ideale Volkswagen Caddy inrichting eruit ziet? We vroegen het Johan de Jong, wagenpark­beheerder van De Vries en Verburg Bouw uit Stolwijk. 

Wat is de reden dat u koos voor een Volkswagen Caddy bedrijfs­wagen­inrichting van Sortimo?
Voor we de bedrijfs­wagen­inrichting van onze Volkswagen Caddy’s onderbrachten bij Sortimo, maakten we de inrichtingen zelf van hout. Dit was echter niet professioneel en de inrichtingen weken onder­ling veel van elkaar af. We kozen daarom voor een maat­werk bedrijfs­wagen­inrichting van Sortimo, om zo in elke Volkswagen Caddy dezelfde bedrijfs­wagen­inrichting te kunnen plaatsen. Nu is alles gestandaardiseerd, een stuk overzicht­elijker en licht van gewicht. 

– Hoe ziet jullie Volkswagen Caddy inrichting eruit?
Voor onze vakmannen is het belang­rijk dat er over­zicht wordt gecreëerd. Ze moeten gemakkelijk bij hun materialen en hand­gereed­schappen kunnen. We hebben daarom gekozen voor stevige rekken met vakjes waar ze al hun materialen en gereed­schappen overzichtelijk kunnen opbergen. Bovendien staat nu alles op een veilige manier vast. Deze veilig­heid vinden we ook heel erg belangrijk.

– Hoeveel ingerichte Volkswagen Caddy’s hebben jullie rond­rijden?
We hebben momenteel 15 Caddy’s rond­rijden. Elk met dezelfde bedrijfs­wagen­inrichting en dit aantal groeit nog. We zijn ons wagen­park aan het vernieuwen. Het fijne is dat Sortimo één ontwerp met een SR5 bedrijfs­wagen­inrichting heeft gemaakt, waar we eenvoudig nog meer inrich­tingen van kunnen laten bijmaken. Deze zijn later ook weer makkelijk over te zetten naar een nieuwe wagen.

– Waarom hebben jullie gekozen voor Sortimo?
Via een collega van mij leerde ik Sortimo kennen. De vestiging Moordrecht zit vlakbij ons in de buurt. Ik ben er daarom naartoe gegaan en heb mijn wensen ter plekke kenbaar gemaakt. Vervolgens heeft Sortimo een passend ontwerp uit­gewerkt, wat voldeed aan al onze wensen rondom veilig­heid en efficiënt werken. Over de bedrijfs­wagen­inrichtingen van Sortimo zijn wij dik tevreden.

 

De opties voor een Volkswagen Caddy inrichting

Voor de vakmannen van De Vries en Verburg was het erg belang­rijk dat ze gemakkelijk bij hun materialen en gereed­schappen kunnen. Voor een bedrijfs­wagen­inrichting biedt Sortimo verschillende opties, zodat voor iedereen de ideale Caddy inrichting is samen te stellen. Deze opties zijn bijvoorbeeld:

Vakkenrekken met hangende SR-BOXXen

Vakkenrekken helpen de bedrijfs­wagen indelen, beter uw gereed­schappen en werk­materialen te organiseren en zo te sorteren, dat u deze altijd snel bij de hand hebt zonder lang te moeten zoeken.
Wanneer u deze combineert met hangende SR-BOXXen creëert u extra capaciteit en bespaart u bovendien ruimte. In de SR-BOXXen krijgen kleine materialen en onderdelen makkelijk een eigen, toegankelijk plek.

SR5 Schuiflade

De SR5 schuifladen kunnen volledig worden uit­getrokken, waardoor zij zowel een optimaal over­zicht als een snelle toegang tot de daarin opgeborgen gereed­schappen en materialen bieden.

SR5 Labels

Met labels van Sortimo wordt het dagelijkse werk veel eenvoudiger gemaakt. U ziet in één oogopslag waar uw materialen liggen. Zo hoeft u niet meer te zoeken, blijft uw wagen op orde en bespaart u veel tijd.

Het resultaat?

Een ideaal ingerichte Volkswagen Caddy, met alle gereed­schappen en materialen binnen hand­bereik, een goed overzicht in uw voertuig en bovendien een maximale benutting van de laad­ruimte. En dat bespaart u tijd en kosten. Bovendien gaat u veel veiliger de weg op.

Benieuwd naar alle mogelijkheden voor uw Volkswagen Caddy?

Download onze Volkswagen brochure, stel zelf uw inrichting samen met onze online configurator of neem contact met ons op en laat een 3D tekening op maat maken. Zo krijgt u een perfect beeld van hoe een Sortimo bedrijfs­wagen­inrichting er in uw Volkswagen Caddy uit zou zien!

Volkswagen Bedrijfswagens

Reactie schrijven

Vul a.u.b. het verplichte veld in.
Vul a.u.b. het verplichte veld in.
Vul a.u.b. het verplichte veld in.

* gemarkeerde velden zijn verplicht.

Vul a.u.b. het verplichte veld in.

0 reacties

  • Er zijn nog geen reacties, u kunt de spits afbijten!
    Wij zijn blij met uw feedback op dit artikel.