Fill out my online form.

Uw perfect georganiseerde kantoor bij uw dagelijkse werk onderweg – de Sortimo AutoAssistent

Met de nieuwe AutoAssistent wordt uw bedrijfswagen een perfect georganiseerd kantoor bij uw dagelijkse werk onderweg. Voor veel klanten is de AutoAssistent niet meer weg te denken bij hun dagelijkse werk.

Soms bent u onderweg, maar kan het papierwerk niet wachten tot u weer op kantoor bent en moet dit direct gebeuren. Uw voertuig is dan meestal het enige alternatief en wordt voor u uw mobiele kantoor. Maar waar bewaart u alles zoals catalogi, documenten, pennen, notitieblokken of drinkflessen?

Iedereen lost dit op zijn of haar eigen manier op. Veel mensen gebruiken de passagiersstoel als praktische oplossing: pennen en papierwerk worden hier gemakkelijk op neer gelegd. Maar als u naar de volgende klant gaat, moet u eerst de puinhoop doorzoeken om de juiste gegevens te vinden. Of alles vliegt de voetenruimte in, wanneer u wat harder moet remmen. Dit kan erg vervelend zijn. Maar dit hoeft niet zo te zijn. 😉

Andreas Deffner kent het probleem:

Ik was al heel lang op zoek naar een manier om mijn documenten en kantoorartikelen in mijn wagen te organiseren. Als zelfstandig tegelzetter ben ik vaak onderweg naar afspraken met klanten en het bezoeken van bouwplaatsen. Ik had altijd het probleem dat ik mijn aantekeningen en metingen ongeorganiseerd op de passagiersstoel neerlegde. En mijn duimstok of pen zat altijd ergens in de deurpost verstopt.

Wat zou u zeggen van een hulpmiddel, dat van uw voertuig een mobiel kantoor maakt? Waarmee u geen last meer heeft van rondslingerende stapels papier, verloren pennen en chaos in de voetenruimte? Verwelkom de nieuwe AutoAssistent, uw ideale passagier. Er is ruimte voor alles wat u nodig heeft. Pennen en papierwerk heeft u altijd bij de handen en zijn netjes en veilig opgeborgen. Zelfs als u een noodstop moet maken, blijven al uw spullen op hun plaats. Alles wat u nodig heeft in uw mobiele kantoor is altijd binnen handbereik.

Tegelzetter Andreas Deffner uit Burgau, Duitsland, was een van de eerste klanten die de nieuwe AutoAssistent gebruikte

Met de AutoAssistent van Sortimo heb ik hier nu een geweldige oplossing voor. Kleine dingen berg ik op in het grote hoofdvak, die ik heb gescheiden met de twee verdeelschotten.

Ervaren Sortimo klanten weten natuurlijk dat de AutoAssistent al een tijdje bestaat!

Omdat het product zo populair is sinds de lancering in 2008, hebben we de AutoAssistent vernieuwd en verbeterd. Naast een moderner ontwerp en een verbeterde vorm heeft de nieuwe AutoAssistent extra mogelijkheden meegekregen die zowel zakelijk als privé veel voordelen opleveren:

Eenvoudig en veilig in de auto op een stoel te plaatsen

De AutoAssistent wordt vaak op de passagiersstoel in bedrijfswagens en auto’s geplaatst. De afgeronde randen van de geoptimaliseerde vorm zijn zacht, waardoor de autostoel niet beschadigd raakt.

Vaarwel rommelige stapel documenten

De AutoAssistent is een praktisch organisatorisch hulpmiddel voor uw dagelijkse werkzaamheden onderweg. Documenten, zoals afleveringsbonnen, offertes, brochures en presentaties of uw mobiele telefoon en tablet kunnen snel in het open opbergvak worden opgeborgen, zodat u ze altijd bij de hand heeft. Er is ook een geïntegreerde pennenhouder en ruimte voor een 1,5 liter drinkfles. De in deze tijd steeds meer gebruikelijke middelen zoals desinfectie en mondkapjes kunnen er in worden opgeborgen, maar heeft u ook weer zo bij de hand.

Vast geklemd

Het deksel dient als praktisch bureaublad, zodat u direct in uw voertuig aantekeningen kunt maken. Uw documenten worden op hun plaats gehouden door de klemfunctie en blijven daarom goed op hun plek.

Opgeruimd

Andere kantoorbenodigdheden worden opgeborgen in het royale opbergvak onder het deksel. Dit compartiment kan indien nodig met tussenschotten verder worden onderverdeeld in maximaal drie vakken. Van reflecterend hesje tot broodtrommel, handschoenen, duimstok of logboek, alles heeft een plekje in het ruime vak en is bij de hand wanneer dat nodig is.

Dit is hoe Andreas Deffner zijn werk organiseert met de AutoAssistent

Kleine dingen berg ik nu op in het grote hoofdvak, die ik kan scheiden met de twee verdeelschotten. Op het deksel heb ik voldoende ruimte om aantekeningen te maken en deze netjes op hun plaats te houden met de klemfunctie. Ik vind het open vak aan de achterkant erg prettig. Hier bewaar ik mijn waterfles, pennen en duimstok. Er is ook ruimte voor mijn desinfectiemiddel in de AutoAssistent, wat momenteel essentieel is gezien de huidige situatie.

Accessoires bieden nog meer opbergmogelijkheden

Office Organizer

Voor iedereen die nog meer opbergruimte nodig heeft voor zijn papierwerk op de passagiersstoel kan de AutoAssistent worden aangevuld met de nieuwe Office Organizer. De Office Organizer is een stoffen tas, ontworpen voor de rugleuning van de autostoel en kan eenvoudig aan de hoofdsteun worden bevestigd met een riem. Met verschillende kleine vakken en een groot hoofdvak biedt de Office Organizer extra opbergruimte voor nog meer materialen, documenten en mappen tot A4-formaat. Dus alles wat u nodig heeft, heeft u altijd bij u en is altijd binnen handbereik.

De uitbreiding van Office Organizer maakt het nog eens extra praktisch. Ik heb de tas met een riem aan de hoofdsteun bevestigd. Doordat hij zoveel opbergvakken heeft heb ik nog meer ruimte beschikbaar. Ik kan mijn A4-map opbergen, net als meer pennen, de oplaadkabel van mijn telefoon en er is zelfs een klein vakje voor mijn visitekaartjes. En als ik de tas niet nodig heb, kan ik hem snel weer weghalen. Rommel en constant zoeken naar spullen in mijn wagen behoren vanaf nu tot het verleden.

De verschillende soorten accessoires breiden wij in de toekomst nog verder uit. Wij houden u uiteraard op de hoogte.

Vergelijking van oud en nieuw: het is duidelijk dat er veel is aangepast!

Dit is een verbetering ten opzichte van de vorige AutoAssistent. Deze had twee compartimenten – het open opbergvak en het opbergvak onder het deksel. Daarnaast heeft de nieuwe AutoAssistent ruim twee liter meer capaciteit / volume.

Ook geschikt voor privégebruik op de achterbank

De nieuwe AutoAssistent is ook een echte hulpmiddel bij privégebruik. Dankzij de eenvoudige bevestigingsmogelijkheden kan hij in een mum van tijd op de achterbank worden gemonteerd, zelfs in de kleinste auto’s.

Flexibel in gebruik

De AutoAssistent is eenvoudig en veilig in de auto op een stoel te plaatsen en kan door iedereen worden gebruikt. De AutoAssistent is dus niet alleen geschikt voor vaklieden en servicemonteurs, maar ook voor bijvoorbeeld vertegenwoordigers en verkoopadviseurs, landmeters, bouwplaatsmanagers, koeriers of wie dan ook.

Ook geschikt voor privé gebruik op de achterbank

De AutoAssistent kan ook met de driepuntsgordel eenvoudig in het midden van de achterbank worden geplaatst en biedt voldoende ruimte voor kleurboeken en speelgoed, zodat de reis met uw kinderen meer ontspannen wordt.

Daarbij kunt u de Office Organizer via de hoofdsteunen achterin of eenvoudig achter de bestuurders- of passagiersstoel bevestigen, zodat hij gemakkelijk te gebruiken is voor de passagiers achterin.

AutoAssistent
Ontdek nu
Office Organizer
Ontdek nu
Autoassistent + Office Organizer Set
Ontdek nu
Zijwand werktafel
Ontdek nu

Gebruikt u de nieuwe AutoAssistent al?
Laat het ons dan weten met een opmerking, waarvoor u het gebruikt.

Reactie schrijven

Vul a.u.b. het verplichte veld in.
Vul a.u.b. het verplichte veld in.
Vul a.u.b. het verplichte veld in.

* gemarkeerde velden zijn verplicht.

Vul a.u.b. het verplichte veld in.

0 reacties

  • Er zijn nog geen reacties, u kunt de spits afbijten!
    Wij zijn blij met uw feedback op dit artikel.