Fill out my online form.

Klant aan het woord: kleine helper – groot gemak! De nieuwe opklapbare bankschroef biedt u vele voordelen tijdens uw werkdag

Een bankschroef kan onmisbaar zijn bij het uitvoeren van kleine taken ter plekke bij de klant. Lees hier hoe elektrotechnisch bedrijf Fitschen uit Duitsland de opklapbare bankschroef dagelijks gebruikt bij de uitvoering van hun werkzaamheden.

Wordt u ook wel eens geconfronteerd met de uitdaging om simpele aanpassingen te maken aan uw werk of materialen terwijl u bij de klant bent, maar u niet de mogelijkheid heeft om deze veilig en goed vast te zetten? Een opklapbare bankschroef bevestigd aan de bedrijfswageninrichting maakt uw werk een stuk eenvoudiger.

Het elektrotechnisch bedrijf Fitschen gebruikt al enige tijd de nieuwe opklapbare bankschroef. De opklapbare bankschroef werd samen met de SR5 bedrijfswageninrichting geïnstalleerd in twee nieuw aangeschafte Opel Vivaro’s.

De nieuwe opklapbare bankschroef past perfect in de SR5 bedrijfswageninrichting en neemt aanzienlijk minder plek in de laadruimte van mijn Vivaro in,  dan in mijn vorige model.

Sascha Denz Elektro Fitschen

Sascha, één van de twee eigenaren van Elektro Fitschen, vertelt over de voordelen van de nieuwe opklapbare bankschroef. Omdat, in vergelijking met andere opklapbare werkbanken, deze bankschroef bijzonder geschikt is voor kleinere voertuigen met beperkte ruimte aan de achterzijde door het lage gewicht (14 kg inclusief montage materialen) en het slimme ontwerp. Wanneer de bankschroef opgeklapt is, neemt hij vrijwel geen ruimte in beslag, dankzij de compacte afmetingen.

Afmetingen van de opklapbare bankschroef

  • Opgeklapte bankschroef 115 mm
  • Uitgeklapte bankschroef 630 mm
  • Totale hoogte: 720 mm
  • Klembereik: 200 mm
  • Klemhoogte: 40 mm

Introductie van de opklapbare bankschroef

Het prototype van de nieuwe opklapbare bankschroef is in 2018 gepresenteerd tijdens de IAA bedrijfswagenbeurs bij de wereldpremiere van de Volkswagen bedrijfswagens.  Daar was de opklapbare bankschroef geïntegreerd in het innovatieve concept van Volkswagen bedrijfswagens. Door een grote belangstelling en vraag uit de markt – ook voor kleinere bedrijfswagens – was dit een bevestiging om de opklapbare bankschroef in serieproductie te nemen.

Daarom is de opklapbare bankschroef verder ontwikkeld, zoals het optisch aanpassen aan het innovatieve design van de SR5 bedrijfswageninrichting, en het beschikbaar maken voor de Globelyst 4 bedrijfswageninrichting.

Sascha en zijn team gebruiken de opklapbare bankschroef dagelijks bij hun werk.

Sascha en zijn team gebruiken de opklapbare bankschroef meerdere keren per dag afhankelijk van hun werkzaamheden.

“Ongeacht of het om het korter maken, buigen of bewerken van materialen gaat, kan dit snel worden uitgevoerd met de opklapbare bankschroef, waardoor kleine bewerkingen of aanpassingen direct op de klantlocatie mogelijk is.”

De opklapbare bankschroef is snel en makkelijk in gebruik, zodat de materialen eenvoudig vast te zetten zijn en veilig bewerkt kunnen worden” vertelt Sascha.

“We gebruiken de opklapbare bankschroef voornamelijk om kabelgoten of kabel- en isoleerpijpen af te korten, maar ook voor aanpassingen aan kleinere materialen. We klemmen ze vast en kunnen ze veilig bewerken met een hoekslijper of een vijl.”

Sascha gebruikt de opklapbare bankschroef niet alleen voor het bewerken van materialen. “Hij is ook ideaal voor het vastzetten van gereedschapkoffers of L-BOXXen op het werkoppervlak. Dit is vooral praktisch omdat we zo snel losse gereedschappen kunnen pakken.”

Met de keuze uit drie verschillende installatie posities, kan de opklapbare bankschroef individueel aan het zijprofiel worden bevestigd – zowel aan de berijder als aan de passagiers kant – van uw bedrijfswageninrichting, wat ook ruimte biedt voor de installatie van andere accessoires.

Als kleine verbetering zou ik graag zien dat er een groter werkblad op het werkoppervlak kan worden bevestigd

De opklapbare bankschroef bestellen

U kunt de opklapbare bankschroef toevoegen bij het ontwerpen van uw nieuwe SR5 of Globelyst4 bedrijfswageninrichting of laten monteren in een reeds geïnstalleerde inrichting op een later tijdstip.

Voor SR5 bedrijfswageninrichting is er zelfs de mogelijkheid om hem direct online toe te voegen aan uw bedrijfswagen configuratie in de mySortimo configurator. Bestel hem nu. Klik hier voor de online bedrijfswagen configurator

Wat vindt Sascha van de opklapbare bankschroef?

De opklapbare bankschroef is een duidelijke meerwaarde bij de uitvoering van ons werk. Hij is van hoge kwaliteit, neemt weinig ruimte in en is zeer eenvoudig in gebruik. Materialen kunnen snel en eenvoudig worden vastgeklemd, waardoor ze veilig bewerkt kunnen worden. De bankschroef kan met groot gemak uitgeklapt worden, ook als je maar hand beschikbaar hebt. Ik beveel het product zeker aan!

Reactie schrijven

Vul a.u.b. het verplichte veld in.
Vul a.u.b. het verplichte veld in.
Vul a.u.b. het verplichte veld in.

* gemarkeerde velden zijn verplicht.

Vul a.u.b. het verplichte veld in.

2 reacties

  • Een reactie voor de opklapbare bankschroef.
    Wat kost deze.
    En wat voor lengt heeft de horizontale plank waar hij opstaat.
    Dit ivm het buiten de bus uitsteken om er van twee kanten aan te werken.

    Met vriendelijke groet,

    Johan.

    • Beste Johan,

      Allereerst onze excuses voor het verlate antwoord. Vanwege de vakantieperiode heeft dit onverhoopt langer geduurd dan dat u normaalgesproken van ons kunt verwachten.

      De prijs van de opklapbare werkbank is: €649,89 (incl. €112,79 btw) en excl. montagemateriaal en inbouwtijd.
      Inbouwen zit op € 37,40 volgens ons systeem.

      De maten van de opklapbare werkbank zijn alsvolgt:
      • Opgeklapte werkbank 115 mm
      • Uitgeklapte werkbank 630 mm (gemeten vanaf de staander tot aan het uiteinde van de houten plank)
      • Totale hoogte 720 mm
      • Klembereik 200 mm
      • Klemhoogte 40 mm

      We hopen hiermee uw vraag over de lengte van de werkbank afdoende beantwoord.
      Mocht u meer willen weten of een order willen plaatsen, dan staat onze klantenservice voor u klaar via klantenservice@sortimo.nl of 0182 – 356060

      Hartelijk dank!

      Vriendelijke groet
      Sabrina