text.skipToContent text.skipToNavigation

Metalen koffer KM 322 E 3/4

Ref.Nr.:  1000001530 | Match code: KM 322 E 3/4
 • uitgerust met een tussenbodem en inzetbakkenset
 • aangenaam draagcomfort
 • éénhandsbediening mogelijk
 • integreerbaar in bedrijfswageninrichtingen
 • schuimrubberinleg in het deksel
 • Kleur
  Blauw
 • Gewicht
  4,3 kg
 • Maten (LxBxH)
  440 x 330 x 66 mm
 • Stopgezet artikel 3 stuks voorradig
€ 109,00
U bespaart online – t.o.v. € 118,70

incl. € 18,92 BTW (netto € 90,08), prijs per stuk, plus leveringskosten

Productdetails

In de duurzame metalen koffer KM 322 E 3/4 kunt u kleine onderdelen veilig en gesorteerd naar elke werklocatie transporteren. Deze metalen koffer is namelijk voorzien van twee inzetbakkensets (inzetbakkenuitrusting boven: 12 x A4 rood, 6 x B4 geel, 3 x C4 blauw op tussenbodem, inzetbakkenuitrusting onder: 12 x A4 rood, 6 x B4 geel, 3 x C4 blauw en 2 x D3 groen bij de rechterrand op beide niveaus). In de inzetbakken krijgen uw verbruiksmiddelen en kleine onderdelen een veilige plek en zijn ze overzichtelijk geordend. De rangschikking van de inzetbakken kan naar wens worden aangepast, ook het uitnemen van afzonderlijke inzetbakken behoort tot de mogelijkheden. Bovendien verschaffen de inzetbakken u een goed overzicht over de kleine onderdelen en verbruiksmiddelen, waardoor u deze snel bij de hand hebt en u altijd een goed overzicht van uw voorraad hebt.

Het praktische deksel kenmerkt zich door de éénhandsbediening en de 120 graden openingshoek, waardoor het werk in hoge mate vergemakkelijkt wordt. De schuimrubberen dekselinleg sluit de inzetbakken aan de bovenkant af en zorgt ervoor dat de daarin opgeborgen voorwerpen niet door elkaar raken.Met de ergonomisch gevormde draaggreep aan de voorkant, is de metalen koffer comfortabel in het gebruik.

Met de uittrekrails, de kofferlade of de MultiSlide, laat de metalen koffer zich ideaal in bedrijfswageninrichtingen van Sortimo en WorkMo-module integreren.

(vergelijkbare afbeelding, decomateriaal niet inbegrepen; Levering alleen binnen Nederland)

Technische Details
Technische Details
Maximale bijlading in kg 12
Kleur Blauw
Gewicht 4,3 kg
Binnenmaten (LxBxH) 316,0 x 421,0 x 63,0 mm
Maten (LxBxH) 440 x 330 x 66 mm
Materia(a)l(en) staal
PS
Reviews
Laat ons uw mening weten over het artikel:
Kies hier het aantal sterren, dat het artikel van u ontvangt
  Deze website maakt gebruik van eigen cookies en cookies van derden om het gebruik van onze aanbiedingen en diensten te analyseren, om uw online ervaring te personaliseren en om u interessante informatie te bieden. Verdere informatieOK