text.skipToContent text.skipToNavigation

i-BOXX 72 Ladingbeveiliging Pers. Wagen

Ref.Nr.:  1000001459 | Match code: I-72 LASI-PKW
 • Basisuitrusting voor het vastzetten van lading in de auto
 • 2 x spanband met klemslot 3,5 m
 • 1 x veiligheidsnet 1000 x 1200 mm
 • 1 x antislipmat 750 x 500 mm
 • transparante deksel
 • Kleur
  Grijs-wit
 • Gewicht
  1,87 kg
 • Maten (LxBxH)
  367 mm x 316 mm x 72 mm
 • Stopgezet artikel 1 stuks voorradig
€ 81,02

€ 125,01

incl. € 14,06 BTW (netto € 66,96), prijs per stuk, plus leveringskosten

Productdetails

Met deze i-BOXX beschikt u over een basisuitrusting voor het vastzetten van de lading in de auto. Zo kunt u gangbare maatregelen nemen om lading in de auto vast te zetten.

Het pakket omvat:

- 2 x spanband met klemslot 3,5 m
- 1 x veiligheidsnet 1000 x 1200 mm
- 1 x antislipmat 750 x 500 mm
- 1 x flyer ladingsbeveiliging

De spanbanden zijn een beproefde manier om lading te beveiligen door middel van vastsjorren en mogen daarom in geen enkel voertuig ontbreken. Het veiligheidsnet beschikt over haken aan de punten en kan zo aan de originele verankeringspunten van het voertuig worden bevestigd. Door het spannen van de geïntegreerde klemslotgordel kan het net vast over de lading worden gespannen.

De antislipmat verhoogt de wrijving tussen de vloer en de lading en zorgt er zo voor dat de lading in de kofferruimte stevig op zijn plaats blijft.

De i-BOXX wordt bovendien geleverd met een flyer met handige tips voor het vastzetten van de lading en kan als naslagwerk in het voertuig worden bewaard.

Met deze uitrusting kunt u op professionele wijze voldoen aan algemene eisen voor het vastzetten van lading in de auto. In de i-BOXX zijn de ladingzekeringselementen altijd praktisch en overzichtelijk verpakt en tevens snel ter hand.

De i-BOXX 72 is een praktische kleine assortimentsopberger voor klein materiaal zoals schroeven, pluggen, adereindhulzen etc. Deze is voorzien van een stevige draaggreep en een transparant deksel waarmee er altijd een goed overzicht over de inhoud is. Het bijzonder praktische aan de i-BOXX zijn echter de zijgeleiders. Want hiermee krijgt de i-BOXX een verdere functionaliteit, waarmee deze naadloos past in het L-BOXXen-systeem: met de zijgeleiders kan de i-BOXX als uitschuifbaar deel in de LS-BOXXen en het i-BOXX Rack integreren. Daardoor kunt u de i-BOXX in het grote systeem gebruiken als kleine opberghulp met de voordelen van het kliksysteem en eenvoudig transport. Hiermee wordt uw werkdag een stukje gemakkelijker. Praktische accessoires zoals de wandhouder bieden extra mogelijkheden om de i-BOXX in uw voertuig of uw werkplaats binnen handbereik neer te zetten.(Vergelijkbare afbeelding, decomateriaal niet inbegrepen, Levering alleen binnen Nederland)

Technische Details
Technische Details
Maximale bijlading in kg 3
Kleur Grijs-wit
Gewicht 1,87 kg
Binnenmaten (LxBxH) 261,0 x 340,0 x 63,0 mm
Maten (LxBxH) 367 mm x 316 mm x 72 mm
Materia(a)l(en) ABS
PC
PP
Reviews
Laat ons uw mening weten over het artikel:
Kies hier het aantal sterren, dat het artikel van u ontvangt
  Deze website maakt gebruik van eigen cookies en cookies van derden om het gebruik van onze aanbiedingen en diensten te analyseren, om uw online ervaring te personaliseren en om u interessante informatie te bieden. Verdere informatieOK