text.skipToContent text.skipToNavigation

i-BOXX 72 G ladingbeveiliging bedrijfswagen

Ref.Nr.:   1000011185 |  Match code: I-72 G LASI-T |  EAN: 4045294734343
 • inclusief basisuitrusting voor het vastzetten van lading in de bestelwagen
 • robuust en belastbaar
 • Kleine onderdelen in één oogopslag
 • geïntegreerde draaggreep
 • individuele uitrusting optimaliseert werkprocessen
 • Buitenafmetingen (LxBxH)
  365 x 315 x 75 mm
 • Gewicht
  3,06 kg
 • Kleur
  Sortimo CoolGrey
 • Stopgezet artikel 26 stuks voorradig
€ 170,01

incl. € 29,51 BTW (netto € 140,50), prijs per stuk, plus leveringskosten

Productdetails

Deze i-BOXX 72 G bevat een basisuitrusting voor het vastzetten van de lading in de bestelwagen. Zo kunt u gangbare maatregelen nemen om lading in de bestelwagen vast te zetten. In de i-BOXX 72 G zijn de ladingbeveiligingselementen altijd praktisch en overzichtelijk verpakt en snel bij de hand en klaar voor gebruik. Met deze uitrusting kunt u op professionele wijze en in overeenstemming met de wetgeving voldoen aan algemene eisen voor het vastzetten van lading. Op die manier speelt u ook bij scherpe bochten en hard remmen op safe.

Het pakket omvat:
- 2x ProSafe spanband met ratelspanner 3,5 m
- 2 x ProSafe spanband met klemslot 3 m
- 4x antislipmatten 200x100x8 mm voor palletpoten
- 4x Flex-randbeschermer voor spanbanden
- 1x Flyer ladingbeveiliging

De spanbanden zijn compatibel met de Sortimo-voertuiginrichtingen en met de originele sjorpunten van de voertuigfabrikanten. Zo beschikt u over talrijke mogelijkheden om uw lading vast te zetten.
De antislipmatten kunnen onder de te vervoeren goederen worden gelegd, zodat de wrijving met de vloer wordt verhoogd. Deze wrijving is een belangrijk onderdeel voor het vastzetten van lading.
Door het gebruik van randbeschermingshoeken zijn spanbanden beschermd tegen beschadigingen ofwel vroegtijdige slijtage. Bij het vastsjorren kan deze bescherming tussen de lading en de banden worden gelegd om te verhinderen dat de banden schuren of zelfs scheuren.
De i-BOXX G heeft bovendien een flyer met handige tips voor het vastzetten van de lading en mag als naslagwerk in geen enkel voertuig ontbreken.

De i-BOXX 72 G is een praktische kleine assortimentsopberger voor klein materiaal zoals schroeven, pluggen of bijvoorbeeld adereindhulzen. Deze is voorzien van een transparant deksel waarmee er altijd een goed overzicht over de inhoud is. U bespaart uzelf het tijdrovend zoeken naar materialen en verbruiksmiddelen, aan de andere kant heeft u altijd een goed overzicht van de voorraad van uw kleine onderdelen. U herkent op tijd wanneer vullingen nodig zijn en voorkomen zo dure uitvaltijden. Naast de stevige draaggreep heeft de i-BOXX 72 G uiterst praktische zijdelingse geleiders. Het geeft de i-BOXX nog een functionaliteit die naadloos in het L-BOXXen-systeem past: Met de geleiders kan de i-BOXX 72 G als uitrekbare bak in LS-BOXXen en in het i-BOXX Rack worden geïntegreerd, waardoor u de i-BOXX als een kleine opberghulp in een groot systeem kunt gebruiken, wat uw dagelijkse werk vergemakkelijkt. Door de kleuren is de L-BOXX 72 G ongevoelig voor vuil en geeft u uw klanten altijd een positieve en professionele indruk.

Praktische accessoires zoals de wandhouder bieden extra mogelijkheden om de i-BOXX G in uw voertuig of uw werkplaats binnen handbereik neer te zetten.(Overige artikelen op de foto niet inbegrepen, levering alleen binnen Nederland)

Technische Details
Technische Details
Buitenafmetingen (LxBxH) 365 x 315 x 75 mm
Afmetingen interieur (LxBxH) 340 x 261 x 63 mm
Gewicht 3,06 kg
Materiaal ABS
PC
Maximale belasting 3 kg
Variant inclusief ladingbeveiliging
Reviews
Laat ons uw mening weten over het artikel:
Kies hier het aantal sterren, dat het artikel van u ontvangt
  Dokumenten & Downloads