text.skipToContent text.skipToNavigation

i-BOXX wandhouder G

Ref.Nr.:   6000011032 |  Match code: I-WH G |  EAN: 4045294733957
 • i-BOXXen, waarmee u uw kleine materiaal altijd overzichtelijk met u meeneemt,
 • kunnen worden vastgezet in de bedrijfswageninrichting, aan de achterdeur of in de werkplaats
 • robuust en belastbaar
 • Buitenafmetingen (LxBxH)
  354 x 322 x 46 mm
 • Gewicht
  0,38 kg
 • Kleur
  Sortimo CoolGrey
 • Op voorraad
€ 32,67

incl. € 5,67 BTW (netto € 27,00), prijs per stuk, plus leveringskosten

Productdetails

De i-BOXX wandhouder G zorgt ervoor dat uw i-BOXXen duidelijk zichtbaar en snel toegankelijk zijn in uw voertuig of werkplaats. Als u de i-BOXX in de houder wilt bevestigen, plaatst u deze op de haak aan de onderkant en duwt u hem vervolgens omhoog tegen de houder. De ontgrendelingshendel van de wandhouder bevindt zich direct naast de hendel van de i-BOXX, zodat deze met één hand kan worden ontgrendeld en verwijderd.

De wandhouder kan worden gemonteerd op de geperforeerde aluminium staander van de inrichting of op de achterdeur van het voertuig. Het is ideaal voor i-BOXXen die u voortdurend nodig hebt of voor EHBO i-BOXXen, die snel toegankelijk moeten zijn in geval van nood.

Het bevestigingsmateriaal wordt niet meegeleverd.

De i-BOXX 72 G is een praktische kleine assortimentsopberger voor klein materiaal zoals schroeven, pluggen of bijvoorbeeld adereindhulzen. Deze is voorzien van een transparant deksel waarmee er altijd een goed overzicht over de inhoud is. U bespaart uzelf het tijdrovend zoeken naar materialen en verbruiksmiddelen, aan de andere kant heeft u altijd een goed overzicht van de voorraad van uw kleine onderdelen. U herkent op tijd wanneer vullingen nodig zijn en voorkomen zo dure uitvaltijden. Naast de stevige draaggreep heeft de i-BOXX 72 G uiterst praktische zijdelingse geleiders. Het geeft de i-BOXX nog een functionaliteit die naadloos in het L-BOXXen-systeem past: Met de geleiders kan de i-BOXX 72 G als uitrekbare bak in LS-BOXXen en in het i-BOXX Rack worden geïntegreerd, waardoor u de i-BOXX als een kleine opberghulp in een groot systeem kunt gebruiken, wat uw dagelijkse werk vergemakkelijkt. Door de kleuren is de L-BOXX 72 G ongevoelig voor vuil en geeft u uw klanten altijd een positieve en professionele indruk.

Praktische accessoires zoals de wandhouder bieden extra mogelijkheden om de i-BOXX G in uw voertuig of uw werkplaats binnen handbereik neer te zetten.(Overige artikelen op de foto niet inbegrepen, levering alleen binnen Nederland)

Technische Details
Technische Details
Buitenafmetingen (LxBxH) 354 x 322 x 46 mm
Gewicht 0,38 kg
Materiaal ABS
Geschikt voor i-BOXX
Reviews
Laat ons uw mening weten over het artikel:
Kies hier het aantal sterren, dat het artikel van u ontvangt