text.skipToContent text.skipToNavigation

LS-BOXX 306 G incl. 2 LS-lades 72

Ref.Nr.:  6000011069 | Match code: LS 306 G +2 LS-S
 • inclusief 2 LS-schuiflades 72 G
 • aanpasbaar aan branchespecifieke vereisten
 • stapelbaar dankzij het innovatieve kliksysteem
 • in alle transportoplossingen van Sortimo integreerbaar
 • professionele presentatie bij de klant
 • Kleur
  coolgrey
 • Gewicht
  4,9 kg
 • Maten (LxBxH)
  445 x 360 x 410 mm
 • Op voorraad klaar om te verzenden in 8 - 10 werkdagen
€ 125,01
U bespaart online – t.o.v. € 128,50

incl. € 21,70 BTW (netto € 103,31), prijs per stuk, plus leveringskosten

Productdetails

Deze LS-BOXX 306 G is uitgerust met twee LS 72 G-schuiflades en biedt u verschillende opbergmogelijkheden voor een veilig en net transport van uw gereedschappen, materialen en werkbenodigdheden naar elke locatie. Het is de optimale mobiliteits- en opbergoplossing voor ambachtslieden, monteurs en industriële of dienstverlenende bedrijven. Zo kunt u in het bovenste gedeelte van de basisverpakking gereedschappen of machines onderbrengen.

De tussenstukken met geleiderails die zich daaronder bevinden, zijn uitgerust met twee LS-schuiflades 72 G (hoogte 72 mm). Gereedschappen en materieel kunnen hierin veilig opgeborgen en vervoerd worden. Uw materialen zijn altijd overzichtelijk gesorteerd en hiermee sluit u uit dat u dure gereedschappen of machines vergeet. Bovendien biedt de LS-schuiflade u altijd een snelle toegang tot de inhoud dankzij de uittrekfunctie en verliest u geen kostbare tijd ter plaatse bij de klant.

In de robuuste LS-BOXX G vervoert u uw gereedschappen, materialen, monsters en materieel veilig en geordend naar elke werklocatie. Het is de optimale mobiliteits- en opbergoplossing voor ambachtslieden, monteurs en industriële of dienstverlenende bedrijven. Door de diverse uitrustingsmogelijkheden kunt u de LS-BOXX G afhankelijk van de werkzaamheden aanpassen aan de branchespecifieke eisen. Zo kunnen in het bovenste gedeelte van de basisverpakking bijvoorbeeld boormachines, decoupeerzagen of andere elektrische apparaten worden opgeborgen.
U kunt uw LS-BOXX G individueel met verschillende opties voor de tussenstukken uitrusten, waarin kleine onderdelen, resp. gereedschappen overzichtelijk kunnen worden opgeborgen en vervoerd.

Volgende combinaties zijn mogelijk:
2 x i-BOXX 72 G
2 x LS-schuiflade 72 G
1 x i-BOXX 72 en 1 x LS-schuiflade 72 G

Op de werklocatie hebt u zodoende naast al uw machines en gereedschappen ook altijd de daarbij behorende bevestigingsmaterialen en materieel bij de hand. Door dit gestructureerd geheel beperkt u de loopafstanden en zoektijden tot een minimum en laat u een perfect georganiseerde indruk achter bij de klant.

Net zoals de complete L-BOXXen-serie is ook de LS-BOXX G gemaakt voor het vergemakkelijken van mobiele handwerk- en servicewerkzaamheden, die voor wat betreft ordening, veiligheid en efficiëntie worden geoptimaliseerd. Door het intelligente kliksysteem kunnen meerdere LS-BOXXen G ongecompliceerd met elkaar worden verbonden en vervolgens weer door middel van een drukknop van elkaar worden gescheiden, natuurlijk is het vastklikken met alle L-BOXX ook mogelijk. Deze is vervaardigd uit stoot- en slagvast ABS-kunststof en vanzelfsprekend naadloos te combineren in alle Sortimo-voertuiginrichtingen. Door de kleuren is de L-BOXX G4 ongevoelig voor vuil en geeft u uw klanten altijd een positieve en professionele indruk. Robuuste sluitset, geïntegreerde draaggreep van kunststof in het deksel en de meest diverse uitrustingsmogelijkheden – afhankelijk van de branchespecifieke werkzaamheden – zijn maar een paar van de praktische eigenschappen van de LS-BOXX G.

Ook partners zoals BOSCH, Gedore, Förch en fischer gebruiken de L-BOXXen-serie van Sortimo als verpakking voor hun machines, gereedschappen en verbruiksmiddelen, die vanzelfsprekend over dezelfde eigenschappen beschikken, zoals het kliksysteem. Zo profiteert u van het universele en compatibele mobiliteitsconcept van de L-BOXXen-serie.

(vergelijkbare afbeelding, decomateriaal niet inbegrepen; Levering alleen binnen Nederland)

Technische Details
Technische Details
Kleur coolgrey
Gewicht 4,9 kg
Binnenmaten (LxBxH) 378,0 x 311,0 x 99,5 mm
Maten (LxBxH) 445 x 360 x 410 mm
Materia(a)l(en) ABS
PA6
Reviews
Laat ons uw mening weten over het artikel:
Kies hier het aantal sterren, dat het artikel van u ontvangt
  Deze website maakt gebruik van eigen cookies en cookies van derden om het gebruik van onze aanbiedingen en diensten te analyseren, om uw online ervaring te personaliseren en om u interessante informatie te bieden. Verdere informatieOK