text.skipToContent text.skipToNavigation

MultiPack

Ref.Nr.:  6000003567 | Match code: MP
 • twee gereedschapskaarten in het interieur
 • compatibel met inzetstukken voor L-BOXX 102 en 136
 • met documentenvak
 • Gereedschappen en machines zijn geordend en snel binnen handbereik
 • ergonomisch vervoer van gereedschappen, machines en verbruiksmaterialen
 • Kleur
  Antraciet
 • Gewicht
  1,8 kg
 • Maten (LxBxH)
  230 mm x 360 mm x 500 mm
 • Artikel niet beschikbaar niet gereed voor verzending
€ 128,21

€ 213,69

incl. € 22,25 BTW (netto € 105,96), prijs per stuk, plus leveringskosten

Productdetails

De praktische gereedschapsrugtas MultiPack is de perfecte aanvulling voor de stedelijke service, waarbij u vaak te maken heeft met onvermijdelijk traplopen. Het interieur combineert de inhoud van een L-BOXX en een i-BOXX en andere werkmiddelen en documenten, waarmee u uw belangrijkste gereedschappen en verbruiksmaterialen georganiseerd op uw rug kunt dragen – uw handen blijven vrij om bijvoorbeeld deuren te openen.

Door samenwerking met de Deuter Sport GmbH profiteer u van een unieke know-how en kwaliteit op het gebied van rugzakken en draagsystemen.Door het ergonomisch comfort, dankzij het verfijnde VariFlex-draagsysteem, kunt u voor een langere periode gemakkelijk een totaalgewicht tot 18 kg dragen. De Sortimo MultiPack is een gereedschapsrugzak met een fascinerend technisch ontwerp, uitgevoerd in vuilafstotend antraciet en zwart met blauwe Sortimo-accenten van robuust polyester.

Voor ambachtslieden en servicetechnici in de buitendienst in de stad of op bouwplaatsen, biedt deze MultiPack een groot aantal praktische functies. Alle inhoud, of het nu gaat om machines, gereedschappen of kleine onderdelen, is overzichtelijke georganiseerd en ligt binnen handbereik.

De MultiPack bestaat uit twee hoofdvakken, met een vak aan de achterzijde en de andere aan de buitenzijde van de rugzak. Voor beide hoofdvakken kunnen de inlegstukken van de L-BOXX worden gebruikt. Het hoofdvak aan de achterzijde is ontworpen voor gereedschapsinlegstukken van de L-BOXX 136 met drie kuiltjes, die speciaal voor dit vak zijn ontworpen (art.-nr.: 6000003661). In het hoofdvak aan de buitenzijde van de rugzak kunt u inlegstukken en sets met kleine onderdelen van de L-BOXX 102 opbergen. Ook kan voor kleine onderdelen de bijbehorende i-BOXX worden meegenomen, waarvoor ruimte is in het vak aan de buitenkant. Door een klittenband-verdeelschot wordt naast de i-BOXX een extra vak voor bijv. een duimstok en handschoenen gevormd.Tussen de twee hoofdvakken zijn twee gereedschapskaarten genaaid, om de schroevendraaiers, tangen, enz. goed op te bergen. Het geheel wordt gecompleteerd door een vak in DIN A4-formaat aan de voorkant, om de belangrijkste documenten altijd bij de hand te hebben.

De maximale belasting van de rugzak is 18 kg. Het volume van de vakken is als volgt:

Hoge vak (achterkant): 11,7 l

Lage vak (buitenkant): 7,5 l

(Overige artikelen op de foto niet inbegrepen, levering alleen binnen Nederland)

Technische Details
Technische Details
Maximale belastbaarheid in kg 18
Kleur Antraciet
Gewicht 1,8 kg
Binnenmaten (LxBxH) x x mm
Maten (LxBxH) 230 mm x 360 mm x 500 mm
Materia(a)l(en) polyester
Reviews
Laat ons uw mening weten over het artikel:
Kies hier het aantal sterren, dat het artikel van u ontvangt