text.skipToContent text.skipToNavigation

i-BOXX 72 G bedrijfsverbandtrommel DIN13157

Ref.Nr.:   1000011391 |  Match code: I-72 G BVK |  EAN: 4045294738631
 • inclusief bedrijfsverbandtrommel conform DIN 13157
 • robuust en belastbaar
 • Kleine onderdelen in één oogopslag
 • geïntegreerde draaggreep
 • individuele uitrusting optimaliseert werkprocessen
 • Buitenafmetingen (LxBxH)
  316 x 367 x 72 mm
 • Gewicht
  1,53 kg
 • Kleur
  Sortimo CoolGrey
 • Stopgezet artikel 46 stuks voorradig
€ 77,80

incl. € 13,50 BTW (netto € 64,30), prijs per stuk, plus leveringskosten

Productdetails

Deze i-BOXX 72 G is gevuld met verbandmateriaal conform DIN13157 'kleine verbanddozen' en is zodoende geschikt voor gebruik in bedrijven, op werkplaatsen of ook op scholen en kinderdagverblijven. Met praktische accessoires zoals de wandhouder is de i-BOXX 72 G-bedrijfsverbandtrommel in geval van nood altijd binnen handbereik en door het transparante deksel heeft u de inhoud van de box altijd in het oog. Aangebroken of ontbrekend verbandmateriaal valt zo meteen op en kan worden vervangen. Een gedetailleerde lijst van de afzonderlijke verbandmaterialen die zich in dit artikel bevinden, kunt u in de producttekst van het artikel 'Eerste hulp-vulling DIN 13157' (art.nr.: 6000001129) vinden. 
Dankzij de mogelijke integratie in een LS-BOXX G of een i-BOXX-Rack G kan de i-BOXX 72 G ook eenvoudig meteen worden meegenomen naar de werklocatie. Bovendien past de i-BOXX ook in het L-BOXX-systeem en behoudt het alle functionaliteiten.

De i-BOXX 72 G is een praktische kleine assortimentsopberger voor klein materiaal zoals schroeven, pluggen of bijvoorbeeld adereindhulzen. Deze is voorzien van een transparant deksel waarmee er altijd een goed overzicht over de inhoud is. U bespaart uzelf het tijdrovend zoeken naar materialen en verbruiksmiddelen, aan de andere kant heeft u altijd een goed overzicht van de voorraad van uw kleine onderdelen. U herkent op tijd wanneer vullingen nodig zijn en voorkomen zo dure uitvaltijden. Naast de stevige draaggreep heeft de i-BOXX 72 G uiterst praktische zijdelingse geleiders. Het geeft de i-BOXX nog een functionaliteit die naadloos in het L-BOXXen-systeem past: Met de geleiders kan de i-BOXX 72 G als uitrekbare bak in LS-BOXXen en in het i-BOXX Rack worden geïntegreerd, waardoor u de i-BOXX als een kleine opberghulp in een groot systeem kunt gebruiken, wat uw dagelijkse werk vergemakkelijkt. Door de kleuren is de L-BOXX 72 G ongevoelig voor vuil en geeft u uw klanten altijd een positieve en professionele indruk.

Praktische accessoires zoals de wandhouder bieden extra mogelijkheden om de i-BOXX G in uw voertuig of uw werkplaats binnen handbereik neer te zetten.(Overige artikelen op de foto niet inbegrepen, levering alleen binnen Nederland)

Technische Details
Technische Details
Buitenafmetingen (LxBxH) 316 x 367 x 72 mm
Afmetingen interieur (LxBxH) 261 x 340 x 63 mm
Gewicht 1,53 kg
Materiaal ABS
PC
Maximale belasting 3 kg
Variant inclusief verbanddoos
Reviews
Laat ons uw mening weten over het artikel:
Kies hier het aantal sterren, dat het artikel van u ontvangt
  Dokumenten & Downloads