text.skipToContent text.skipToNavigation

L-BOXX 102 G4 verbanddoos

Ref.Nr.:   1000011313 |  Match code: LB 102 G4 EH |  EAN: 4045294737498
 • inclusief verbandmateriaal DIN 13157
 • innovatief kliksysteem met éénhandsbediening
 • Toegang tot inhoud, ook in vastgeklikte toestand
 • snelle beveiliging met slot ook mogelijk in combinatie met meerdere BOXXen
 • Personalisatie door opschriftetiket met kleurcode
 • Buitenafmetingen (LxBxH)
  450 x 350 x 118 mm
 • Gewicht
  2,99 kg
 • Kleur
  Rood
 • Op voorraad
€ 181,62

incl. € 31,52 BTW (netto € 150,10), prijs per stuk, plus leveringskosten

Productdetails

De rode L-BOXX 102 G4 is uitgerust met verbandmateriaal voor bedrijven conform DIN 13157. De L-BOXX bevat alle voorgeschreven onderdelen van een voertuigverbandtrommel conform DIN 13164, evenals een vingertopverband, vingerverband (120 mm x 20 mm), pleisterstrips, oogkompres, koude directkompres, vliesdoek en foliezak. De eveneens voor bedrijven geschikte verbandtrommel conform DIN 13169 heeft als enig verschil met de verbandtrommel conform DIN 13157 dat hij (behalve schaar, EHBO-brochure en inhoudsopgave) de dubbele hoeveelheid aan verbruiksmateriaal heeft. Bovendien bevat deze L-BOXX ook een oogspoelfles voor eerstehulpmaatregelen voor de ogen. Een gedetailleerde lijst van de afzonderlijke verbandmaterialen die zich in dit artikel bevinden, kunt u in de producttekst van het artikel 'Eerste hulp-vulling DIN 13157' (art.nr.: 6000001129) vinden.  

De L-BOXX G4 is de optimale mobiliteits- en opbergoplossing voor ambachtslieden, monteurs en industriële of dienstverlenende bedrijven. Vervoer uw gereedschappen, materialen, klantmonsters of werkbenodigdheden altijd veilig en netjes naar uw werkplek. De L-BOXX G4 is compatibel met alle L-BOXXen, L-BOXXen G en verdere L-BOXXen-serie. De geoptimaliseerde inrichting biedt u meer opslagruimte bij dezelfde buitenafmetingen en de doorlopende honingraatfunctie verhoogt de stabiliteit van de bodem van de boxen.
De hoogwaardige en lichtgewicht L-BOXX G4 is gemaakt van schok- en slagvast ABS-kunststof en beschermt de inhoud tegen beschadigingen en spatwater. Het deksel is belastbaar tot 85 kg, zodat u de L-BOXX G4 ook als opstap kunt gebruiken. Het moderne en aantrekkelijke ontwerp geeft uw klanten altijd een positieve en professionele indruk. Door de kleuren is de L-BOXX G4 ongevoelig voor vuil, de gladde afgeronde randen verminderen vuilafzettingen en kunnen indien nodig snel en eenvoudig gereinigd worden.
Bijzonder praktisch is het kliksysteem, dat u met één hand kunt uitvoeren. U kunt op die manier binnen enkele seconden zoveel L-BOXXen met elkaar verbinden als u nodig hebt en deze dan samen vervoeren. Het bespaart u tijd en inspanning, want het steeds maar heen en weer lopen van het voertuig naar de werklocatie is met de L-BOXXen-serie verleden tijd. Op de werkplek aangekomen, kunnen de L-BOXXen met slechts één druk op de knop weer eenvoudig en snel van elkaar worden gescheiden. De deksels van de BOXXen kunnen op elk moment in geklikte toestand worden geopend en u hebt onmiddellijk en uitgebreid toegang tot de inhoud van de aaneengeklikte BOXXen. Zo bent u altijd perfect georganiseerd en kunt u meteen aan uw werk beginnen. Bovendien is een diefstalbeveiliging – met behulp van een stalen kabel – mogelijk voor alle BOXXen in één eenheid. Dit zorgt niet alleen voor een hoger comfortniveau, maar bespaart ook kostbare tijd, omdat het niet langer nodig is om elke BOXX afzonderlijk te beveiligen. Natuurlijk kunt u ook de afzonderlijke BOXX met een slot beveiligen.
De twee stabiele en ergonomisch gevormde handgrepen in het deksel en aan de voorkant bieden u, afhankelijk van de hantering, een comfortabele pasvorm en door de gewichtsoptimalisatie bij de L-BOXX G4 heeft u geen onnodige krachten nodig tijdens het transport naar de werkplek. De geoptimaliseerde vergrendelingsfunctie bij de draaggreep voorkomt storende rammelende geluiden uit de laadruimte en maakt een ontspannen rit mogelijk.
De comfortabele hantering wordt ook weerspiegeld in de klemsluiting, die u ook met handschoenen gemakkelijk kunt openen of sluiten.
Voor meer overzichtelijkheid kunt u labeletiketten aan het gehele koffer- en BOXXen-assortiment van Sortimo aanbrengen, waarop u uw werkstappen kunt optimaliseren met behulp van de kleurcode en inhoudsbeschrijving en daardoor het zoeken naar het betreffende gereedschap of voorwerp verder beperkt. Deze gestructureerde werkwijze verlicht niet alleen uw werkdag, maar maakt ook indruk op uw klanten.
Dankzij het geïntegreerde inzetbakjesraster in de bodem van de box kunnen afzonderlijke inzetbakjes binnenin worden geplaatst, wat resulteert in verschillende uitrustingsmogelijkheden voor uw branchespecifieke vereisten, afhankelijk van het beoogde gebruik.
De L-BOXX G4 is exclusief bij Sortimo verkrijgbaar en is natuurlijk te integreren in alle Sortimo-voertuiginrichtingen, zodat uw gereedschap en werkmateriaal ook gedurende de rit veilig en geordend opgeborgen zijn en zich bij aankomst snel binnen handbereik bevinden. Bovendien is de L-BOXX G4 compatibel met het volledige L-BOXXen-programma en dus ook met die van onze partners, zoals BOSCH, Gedore, Förch en fischer en kan als omverpakking dienen voor hun machines, gereedschappen en verbruiksmaterialen. Het duidelijke voordeel voor u is dat u bij alle L-BOXXen een systeem gebruikt dat zowel in het voertuig als op de werkplek een uniform mobiliteitsconcept vertegenwoordigt, waardoor uw werk eenvoudiger wordt.(Overige artikelen op de foto niet inbegrepen, levering alleen binnen Nederland)

Technische Details
Technische Details
Buitenafmetingen (LxBxH) 450 x 350 x 118 mm
Afmetingen interieur (LxBxH) 377 x 311 x 70 mm
Gewicht 2,99 kg
Materiaal ABS
PA6
Maximale belasting 12 kg
Maximale deklast 85 kg
Variant inclusief verbanddoos
Reviews
Laat ons uw mening weten over het artikel:
Kies hier het aantal sterren, dat het artikel van u ontvangt
  Dokumenten & Downloads