text.skipToContent text.skipToNavigation

SET WorkMo Gedore 1

Ref.Nr.:  1000004071 | Match code: SET WO GEDORE 1
 • Gedore-L-BOXX met universele gereedschappen geschonken
 • flexibiliteit bij het transport van gereedschappen en kleine onderdelen met WorkMo
 • universeel gebruik van de WorkMo in de werkplaats, het voertuig en op de werf
 • orde ter plaatse - zoektijden tot een minimum beperkt
 • Gedore-L-BOXX incl. hoogwaardig Gedore-gereedschap
€ 835,00
U bespaart online – t.o.v. € 900,85

incl. € 144,92 BTW (netto € 690,08), prijs per stuk, plus leveringskosten

Productdetails

Wij schenken u bij de praktische WorkMo-set een Gedore-L-BOXX 136 met universeel gereedschap - mis het niet!

De actieset WorkMo Gedore 1 bestaat uit twee modules van het mobiele werksysteem WorkMo in de breedte 2 en in de hoogte 500 mm, een roller voor het transport van de module en een gratis Gedore-L-BOXX 136 met hoogwaardige gereedschappen. 

2 x WorkMo-module, breedte 2, hoogte 500 en roller

De ene WorkMo-module is uitgerust met twee schuiflades in de hoogte 6 (binnenafmetingen BxHxD: 418 x 89 x 314 mm) en een MultiSlide. De MultiSlide biedt plaats voor de bijgevoegde L-BOXX 136 van Gedore en maakt - dankzij de volledige uittrekbaarheid - vrije toegang tot de inhoud ervan mogelijk. De schuiflades kunnen met toebehoren zoals inzetbakjes, inzetten voor kleine onderdelen of verdeelschotten flexibel worden onderverdeeld en zorgen zo voor nog meer overzichtelijkheid en orde. Optionele antislipmatten op de schuifladebodem voorkomen dat de inhoud wegglijdt en dempen het geluid.

De tweede WorkMo-module is uitgerust met acht koffergeleiders en vier T-BOXXen. De T-BOXXen bevatten de set inzetbakjes H standaard (uitrusting inzetbakjes 6 x A3 rood, 4 x B3 geel, 1 x G3 donkergroen, 2 x F3 oranje, 1 x D3 groen, 2 x C3 blauw). Zelfs in gesloten toestand biedt het transparante deksel van de T-BOXX van zeer sterk polycarbonaat overzicht over de inhoud. De koffergeleiders zijn voorzien van vergrendelingen, die voorkomen dat de BOXXen er ongecontroleerd uitglijden. Bij het uitnemen moeten de T-BOXXen lichtjes worden opgetild, om ze er dan uit te trekken.

De rollerplaat van hoogwaardig beuken-multiplex maakt de WorkMo mobiel. Geschikt voor alle WorkMo-modules in breedte 2. Door de geïntegreerde koppelhefboom kan de rollerplaat naar behoefte onder de modules worden gemonteerd. De rollerplaat is uitgerust met vier massief rubberen zwenkwielen, die ook geschikt zijn voor ruw terrein. Twee van de wielen zijn uitgerust met remmen. Dankzij het vlakke oppervlak kan de rollerplaat ook voor andere transportactiviteiten worden gebruikt. Via twee vloerbevestigingspunten die zijn ingebed in de basisplaat, kan het transportgoed met een spanband op de rollerplaat worden vastgezet.

Gratis: Gedore-L-BOXX met hoogwaardige gereedschappen

U krijgt er een Gedore-L-BOXX 136 bovenop bij. De praktische en hoogwaardige Gedore-gereedschappen zijn ordelijk in een schuimrubber inleg ondergebracht en dus altijd overzichtelijk gesorteerd. De inhoud van L-BOXX 136 in detail:

 • gereedschap inlegstuk, schuimrubber module
 • 3K-schroevendraaier sleuf 4 mm; 5,5 mm; 6,5 mm en 8 mm
 • 3K-kruiskopschroevendraaier PH 1 en PH 2 universele tang 10“, 15-voudig verstelbaar, geïsoleerd
 • meervoudige tang 180 mm, 2-componentengreep
 • bankwerkershamer met essen steel, 500 g
 • multi-greep 1/4“; bitset 31-delig
 • ringsteeksleutel DU-profiel 10 mm; 13 mm; 17 mm en 19 mm
 • splitbeitel extra vlak, 240 x 26 x 4 mm

De WorkMo-module bestaat uit gewichtsgeoptimaliseerde aluminium- en kunststofonderdelen en zijn met elkaar te combineren en koppelen. Deze laten zich zeer eenvoudig op de werklocatie veranderen in een mobiel werkstation en met het u mogelijk op elke plek ergonomisch te werken. Daarnaast dient de WorkMo in de werkplaats als praktische werkplaatswagen waarin gereedschap en werkbenodigdheden kunnen worden opgeborgen. Het uitgebreide accessoireprogramma biedt vele mogelijkheden om de WorkMo aan te passen aan uw persoonlijke eisen. Door de WorkMo uit te breiden met een rollerplaat of rolleradapters, kan het systeem mobiel gemaakt worden.

(vergelijkbare afbeelding, decomateriaal niet inbegrepen; Levering alleen binnen Nederland)

Technische Details
Technische Details
Maximale bijlading in kg 100
Breedteraster 2
Diepteraster 4
Gewicht 41,3 kg
Binnenmaten (LxBxH) 450,0 x 365,0 x 416,0 mm
Maten (LxBxH) 493 x 612 x 1.116 mm
Maximale dekselbelasting in kg 100
Reviews
Laat ons uw mening weten over het artikel:
Kies hier het aantal sterren, dat het artikel van u ontvangt
  Dokumenten & Downloads
  Deze website maakt gebruik van eigen cookies en cookies van derden om het gebruik van onze aanbiedingen en diensten te analyseren, om uw online ervaring te personaliseren en om u interessante informatie te bieden. Verdere informatieOK