text.skipToContent text.skipToNavigation

ProSafe-spanband PS ratelklem 1.5m 400daN

Ref.Nr.:   1000012322 |  Match code: PSH RA 1,5 |  EAN: 4045294769284
 • geïntegreerde inklemming voor los uiteinde
 • Buitenafmetingen (LxBxH)
  1.557 x 63 x 35 mm
 • Gewicht
  0,42 kg
 • Kleur
  Antraciet
 • Op voorraad
€ 37,03

incl. € 6,43 BTW (netto € 30,60), prijs per stuk, plus leveringskosten

Productdetails

De ProSafe spanband met ratel en een lengte van 1,5 m kan universeel in en in combinatie met het Sortimo TopSystem op het voertuig worden gebruikt. Met de ratel kunnen hogere spankrachten worden bereikt dan met het klemslot. Hiermee kunt u zeer zware objecten professioneel en snel vastzetten. De spanband is compatibel met ProSafe staanders van de Sortimo voertuiginrichting Globelyst, ProSafe rails, SoboGrip ProSafe vloeren, enkele verankeringspunten, spanstangen met enkele verankeringspunten en met de originele verankeringspunten van de voertuigfabrikanten. De spanband is tot 400 daN belastbaar en is 25 mm breed.

De spanband heeft daarnaast de functie van een inklemming voor het losse uiteinde. Door de aan de ratel ruimtebesparend aangebrachte klembeugel kan het resterende uiteinde bij het vastsjorren snel en eenvoudig worden gefixeerd, waardoor storende geluiden tijdens het rijden worden verhinderd. Bij gebruik in het voertuig worden bovendien gevaarlijke vallen door struikelen vermeden.

De op maat te snijden antislipmat (art.nr.: 6000003365) voorkomt bovendien dat de lading wegglijdt. Er kan het beste een randbescherming worden gebruikt, om de spanband en de lading te beschermen.

 

 

Het geïntegreerde ladingsbevestigingssysteem ProSafe maakt het snel een eenvoudig vastsjorren mogelijk. Het intelligente en in de voertuiginrichting geïntegreerde systeem zorgt voor een efficiënte bedrijfsvoering en veiligheid. ProSafe-ladingsbevestigingselementen zijn zowel in de staanders van de inrichtingsblokken als in de verbindingen, bodem- en wandbekledingen inbegrepen, waarmee het vastsjorren in een handomdraai mogelijk is en zorgen voor een bijzonder arbeidsvriendelijke inrichting. Daarmee wordt zowel de lading als het voertuig gespaard en bent u snel en veilig onderweg.(Overige artikelen op de foto niet inbegrepen, levering alleen binnen Nederland)

Technische Details
Technische Details
Buitenafmetingen (LxBxH) 1.557 x 63 x 35 mm
Gewicht 0,42 kg
Materiaal PA6
polyester
Staal
Reviews
Laat ons uw mening weten over het artikel:
Kies hier het aantal sterren, dat het artikel van u ontvangt
  Dokumenten & Downloads