text.skipToContent text.skipToNavigation

ProSafe-vrachtnet 2275x1650

Ref.Nr.:  1000001307 | Match code: ZLSN 2,2X1,6 PS
 • uitermate geschikt voor moeilijk vast te zetten ladingen met een grillige of ronde vorm
 • ontelbare bevestigingsmogelijkheden
 • getest in overeenstemming met de richtlijn VDI 2700 blad 3.3
 • kan tot 400 daN worden belast
 • twee spanbanden met ratel, twee met klemslot
 • Kleur
  Antraciet
 • Gewicht
  7 kg
 • Maten (LxBxH)
  2.275 mm x 1.650 mm x
 • Op voorraad klaar om te verzenden in 8 - 10 werkdagen
€ 431,37

incl. € 74,87 BTW (netto € 356,50), prijs per stuk, plus leveringskosten

Productdetails

Het ProSafe-vrachtnet zet uw kostbare vracht goed vast en is bijzonder geschikt voor moeilijk vast te zetten vrachten met een grillige of ronde vorm. Dankzij het ProSafe-systeem kan het net aan ProSafe-staanders en -balken van de voertuiginrichtingen Globelyst en Sortimo HD, aan spanbandrails, op de Sobogrip PoSafe-vloer of aan de originele verankeringspunten van het voertuigen worden vastgemaakt. Daardoor heeft u alstij een verankeringspunt bij de hand en bent u uiterst flexibel in de omgang met uw lading, wat u veel tijd bespaart bij het op een professionele manier vastzetten van uw vracht.

Het net is uiterst robuust en scheurvast en is gemaakt van eersteklas materiaal, waardoor het een zeer lange levensduur heeft. De maatgrootte is ong. 120 x 120 mm bij een singelbandbreedte van 25 mm. Op het net zijn twee spanbanden met ratelspanners en twee met klemsloten aangebracht. Het vrachtnet wordt geleverd in een handige stoffen tas.

De kwaliteit en de functionaliteit van het vrachtnet zijn gecontroleerd en gecertificeerd door de Dekra overeenkomstig richting VDI 2700 blad 3.3. De belastbaarheid tot 400 daN is bij de certificering eveneens door Dekra getest - u kunt dus vertrouwen op een langdurig en efficiënt gebruik van het ProSafe-vrachtnet. En nog beter, door de flexibiliteit van het ProSafe-systeem bespaart u bovendien veel tijd bij het vastzetten van uw vracht.

Het ProSafe vrachtnet zet uw kostbare vracht optimaal vast en is bijzonder geschikt voor moeilijk vast te zetten vrachten met een grillige of ronde vorm. Dankzij het ProSafe systeem kan het net zowel aan ProSafe staanders van de voertuiginrichting, aan spanbandrails, op de SoboGrip ProSafe vloer of aan de originele verankeringspunten van het voertuig worden vastgemaakt. Zo hebt u altijd een passend verankeringspunt bij de hand. Het net is getest in overeenstemming met de richtlijn VDI 2700 blad 3.3 en is belastbaar tot 400 daN. De maatgrootte is ong. 120 x 120 mm bij een singelbandbreedte van 25 mm. Op het net zijn twee spanbanden met ratelspanners en twee met klemsloten aangebracht. Het vrachtnet wordt geleverd in een handige stoffen tas.(Overige artikelen op de foto niet inbegrepen, levering alleen binnen Nederland)

Technische Details
Technische Details
Kleur Antraciet
Gewicht 7 kg
Binnenmaten (LxBxH) x x mm
Maten (LxBxH) 2.275 mm x 1.650 mm x
Lengte in mm 2275x1650
Toepassing Transport van volumineuze goederen
Variant 2x ratel en 2x klemslot
ProSafe
Materia(a)l(en) PA6
polyester
staal
Reviews
Laat ons uw mening weten over het artikel:
Kies hier het aantal sterren, dat het artikel van u ontvangt