text.skipToContent text.skipToNavigation

Metalen koffer WM 350 leeg

Ref.Nr.:   5228710 |  Match code: MM 350 |  EAN: 4014599228710
 • Door bediening met één hand is het gemakkelijker werken
 • individueel aan te passen binnenruimte
 • in alle transportoplossingen van Sortimo integreerbaar
 • Schuimrubber inleg minimaliseert storende ratelende geluiden
 • aangenaam draagcomfort
 • Buitenafmetingen (LxBxH)
  440 x 330 x 170 mm
 • Gewicht
  3,68 kg
 • Kleur
  Blauw
 • Op voorraad
€ 111,32

incl. € 19,32 BTW (netto € 92,00), prijs per stuk, plus leveringskosten

Productdetails

De metalen koffer WM 350 is uniek door het betrouwbare, praktische en tijdloze organisatiesysteem. Met de optioneel verkrijgbare verdeelschotten (artikelnr. 49232991) kan de inhoud individueel worden onderverdeeld in vakken. Dit betekent dat u uw gereedschappen en materialen makkelijk kunt organiseren en veilig bewaren. Bovendien vervoert u ze eenvoudig naar de plaats van gebruik. & nbsp; Zelfs extra zware lading, bijvoorbeeld elektrische apparaten zoals boormachines en haakse slijpers, kennen geen beperkingen als het gaat om functioneel transporteren. 


Draagcomfort, praktische bediening met één hand met een stopbeugel van 120 graden op het deksel en de flexibiliteit van de indeling, zorgen voor een hoog werkcomfort. In het deksel van de metalen koffer vindt u standaard een schuimrubberen inlay, welke voorkomt dat de inhoud van de koffer door elkaar gaat en waarmee beschermd wordt tegen beschadigingen.

Met behulp van de plastic geleiders, de kofferplateau of de multislide kan de metalen koffer eenvoudig worden geïntegreerd in de bedrijfswageninrichtingen van Sortimo en de WorkMo-module.
 

De rangschikking van de inzetbakjes kan naar wens worden aangepast, ook het uitnemen van afzonderlijke inzetbakjes behoort tot de mogelijkheden. Bovendien hebt u met de inzetbakjes altijd de huidige voorraad kleine onderdelen en verbruiksmiddelen in het oog. Daarmee kunt u tijdig reageren op knelpunten en uitvaltijden voorkomen.
De metalen koffer overtuigt als betrouwbaar en praktisch ordeningssysteem. Hoge belading en zwaar materieel zijn geen beperking wat betreft functionaliteit. Praktische éénhandsbediening met een 120 graden openingshoek van het deksel en de flexibele indeling in het interieur zorgt ervoor dat uw werkzaamheden beduidend vlotter verlopen. Met de ergonomisch gevormde draaggreep aan de voorkant, is de metalen koffer comfortabel in het gebruik en biedt u een bijzonder aangenaam draagcomfort. De standaard inbegrepen schuimrubberen dekselinleg sluit de inzetbakjes aan de bovenkant af en zorgt ervoor dat de daarin opgeborgen voorwerpen niet door elkaar raken.  De metalen koffer kan zonder problemen in Sortimo-voertuiginrichtingen en WorkMo-module geïntegreerd worden.(Overige artikelen op de foto niet inbegrepen, levering alleen binnen Nederland)

Technische Details
Technische Details
Buitenafmetingen (LxBxH) 440 x 330 x 170 mm
Afmetingen interieur (LxBxH) 421 x 316 x 169 mm
Gewicht 3,68 kg
Materiaal Staal
Maximale belasting 12 kg
Variant leeg
Reviews
Laat ons uw mening weten over het artikel:
Kies hier het aantal sterren, dat het artikel van u ontvangt
  Dokumenten & Downloads