text.skipToContent text.skipToNavigation

Tussenbodem metalen koffer KM 330 1/1 (31 mm)

Ref.Nr.:   5232816 |  Match code: BES 31 1/1 |  EAN: 4014599232816
 • uitneembare tussenbodem
 • orde op twee niveaus
 • bedekt het complete interieur van de koffer
 • compatibel met 31 mm hoge inzetbakken (A4 rood, B4 geel, C4 blauw)
 • geschikt voor de metalen koffer KM 330
 • Buitenafmetingen (LxBxH)
  420 x 315 x 31 mm
 • Gewicht
  0,70 kg
 • Kleur
  Blauw
 • Op voorraad
€ 31,70

incl. € 5,50 BTW (netto € 26,20), prijs per stuk, plus leveringskosten

Productdetails

De tussenbodem van de metalen koffer zorgt voor nog meer orde en maximaal gebruik van de inhoud. Dankzij de tussenbodem kan namelijk een onderverdeling in de koffer in twee niveaus worden gemaakt, die beide met inzetbakjes kunnen worden uitgerust.

Deze tussenbodem is geschikt voor de metalen koffer KM 330 en neemt het gehele oppervlak in de koffer in beslag. Het is de optimale basis voor een uitrusting met inzetbakjes van 31 mm hoog. In het onderste gedeelte van de koffer is er plek voor inzetbakjes van 63 mm hoog, die tevens kunnen dienen als steunlaag voor de tussenbodem. De tussenbodems en afzonderlijke inzetbakjes kunnen altijd uit de metalen koffer worden genomen, zodat u deze op locatie direct bij de hand hebt.

De afgebeelde inzetbakjes vormen geen onderdeel van de leveromvang.

De rangschikking van de inzetbakjes kan naar wens worden aangepast, ook het uitnemen van afzonderlijke inzetbakjes behoort tot de mogelijkheden. Bovendien hebt u met de inzetbakjes altijd de huidige voorraad kleine onderdelen en verbruiksmiddelen in het oog. Daarmee kunt u tijdig reageren op knelpunten en uitvaltijden voorkomen.
De metalen koffer overtuigt als betrouwbaar en praktisch ordeningssysteem. Hoge belading en zwaar materieel zijn geen beperking wat betreft functionaliteit. Praktische éénhandsbediening met een 120 graden openingshoek van het deksel en de flexibele indeling in het interieur zorgt ervoor dat uw werkzaamheden beduidend vlotter verlopen. Met de ergonomisch gevormde draaggreep aan de voorkant, is de metalen koffer comfortabel in het gebruik en biedt u een bijzonder aangenaam draagcomfort. De standaard inbegrepen schuimrubberen dekselinleg sluit de inzetbakjes aan de bovenkant af en zorgt ervoor dat de daarin opgeborgen voorwerpen niet door elkaar raken.  De metalen koffer kan zonder problemen in Sortimo-voertuiginrichtingen en WorkMo-module geïntegreerd worden.(Overige artikelen op de foto niet inbegrepen, levering alleen binnen Nederland)

Technische Details
Technische Details
Buitenafmetingen (LxBxH) 420 x 315 x 31 mm
Afmetingen interieur (LxBxH) 312 x 417 x 31 mm
Gewicht 0,70 kg
Materiaal Staal
Geschikt voor Metalen koffer
Metalen koffer KM 320
Metalen koffer KM 330
Metalen koffer KM 340
Metalen koffer KM 350
Metalen koffer WM 320
Metalen koffer WM 330
Reviews
Laat ons uw mening weten over het artikel:
Kies hier het aantal sterren, dat het artikel van u ontvangt
  Dokumenten & Downloads