text.skipToContent text.skipToNavigation

Metalen koffer KM 340

Ref.Nr.:   5228550 |  Match code: KM 340 |  EAN: 4014599228550
 • Door bediening met één hand is het gemakkelijker werken
 • individueel aan te passen binnenruimte
 • in alle transportoplossingen van Sortimo integreerbaar
 • Schuimrubber inleg minimaliseert storende ratelende geluiden
 • aangenaam draagcomfort
 • Buitenafmetingen (LxBxH)
  440 x 330 x 130 mm
 • Gewicht
  3,52 kg
 • Kleur
  Blauw
 • Op voorraad
€ 100,43

incl. € 17,43 BTW (netto € 83,00), prijs per stuk, plus leveringskosten

Productdetails

De metalen koffer KM 340 overtuigt als betrouwbaar, praktisch en tijdloos ordeningssysteem. Door de verschillende inrichtingsmogelijkheden van de inzetbakjes, kunt u de metalen koffer KM 340 geheel aanpassen conform de branchespecifieke eisen. U kunt bijvoorbeeld uw verbruiksmiddelen en gereedschappen geordend en veilig opbergen en tevens beschermd vervoeren naar de werklocatie.

Draagcomfort, praktische éénhandsbediening met een 120 graden openingshoek van het deksel en de flexibele indeling in het interieur zorgt ervoor dat uw werkzaamheden beduidend vlotter verlopen. Het deksel van de metalen koffer is standaard uitgerust met een schuimrubberinleg, die ervoor zorgt dat de materialen in de metalen koffer worden beschermd en niet door elkaar raken.

Met de uittrekrails, de kofferlade of de MultiSlide, laat de metalen koffer zich ideaal in de voertuiginrichtingen van Sortimo en de WorkMo-module integreren.

De rangschikking van de inzetbakjes kan naar wens worden aangepast, ook het uitnemen van afzonderlijke inzetbakjes behoort tot de mogelijkheden. Bovendien hebt u met de inzetbakjes altijd de huidige voorraad kleine onderdelen en verbruiksmiddelen in het oog. Daarmee kunt u tijdig reageren op knelpunten en uitvaltijden voorkomen.
De metalen koffer overtuigt als betrouwbaar en praktisch ordeningssysteem. Hoge belading en zwaar materieel zijn geen beperking wat betreft functionaliteit. Praktische éénhandsbediening met een 120 graden openingshoek van het deksel en de flexibele indeling in het interieur zorgt ervoor dat uw werkzaamheden beduidend vlotter verlopen. Met de ergonomisch gevormde draaggreep aan de voorkant, is de metalen koffer comfortabel in het gebruik en biedt u een bijzonder aangenaam draagcomfort. De standaard inbegrepen schuimrubberen dekselinleg sluit de inzetbakjes aan de bovenkant af en zorgt ervoor dat de daarin opgeborgen voorwerpen niet door elkaar raken.  De metalen koffer kan zonder problemen in Sortimo-voertuiginrichtingen en WorkMo-module geïntegreerd worden.(Overige artikelen op de foto niet inbegrepen, levering alleen binnen Nederland)

Technische Details
Technische Details
Buitenafmetingen (LxBxH) 440 x 330 x 130 mm
Afmetingen interieur (LxBxH) 421 x 316 x 126 mm
Gewicht 3,52 kg
Materiaal Staal
Maximale belasting 12 kg
Variant leeg
Reviews
Laat ons uw mening weten over het artikel:
Kies hier het aantal sterren, dat het artikel van u ontvangt
  Dokumenten & Downloads