text.skipToContent text.skipToNavigation

LS-BOXX 306 G incl. 2 i-BOXXen 72+IB

Ref.Nr.:   1000018326 |  Match code: LS 306 G +I-72+IB |  EAN: 4045294909338
 • inclusief 2 i-BOXXen met inzetbakjes set 10 no. H63
 • individuele inzetstukken met schuifladefunctie
 • aanpasbaar aan branchespecifieke vereisten
 • stapelbaar dankzij het innovatieve kliksysteem
 • in alle transportoplossingen van Sortimo integreerbaar
 • Buitenafmetingen (LxBxH)
  357 x 442 x 322 mm
 • Gewicht
  6,84 kg
 • Kleur
  Sortimo CoolGrey
 • Op voorraad
€ 233,89

incl. € 40,59 BTW (netto € 193,30), prijs per stuk, plus leveringskosten

Productdetails

Deze LS-BOXX 306 G bestaat uit twee i-BOXXen 72 G en biedt diverse opbergmogelijkheden voor veilig en opgeruimd transport. Berg gereedschap en apparatuur op in het bovenste gedeelte van de van de basis container. Het onderste gedeelte met geleiders bevat twee i-BOXXen 72 G inclusief inzetbakjes. De inzetbakjesset bestaat uit: 1x inzetbakje 1.5x5 H63 inclusief twee verdeelschotten, 3x inzetbakje 1x1 H63, 2x inzetbakje 1x2 H63, 2x inzetbakje 2x2 H63, 1x inzetbakje 2x3 H62, 1x inzetbakje 1x4 H63, 2x verdeelschot IB 1x0 H63, 2 x verdeelschot IB 2x0 H63). De i-BOXX set, inclusief een inzetbakjes set, is een compacte en intelligente oplossing voor het sorteren en veilig vervoeren van kleine onderdelen. Zo heeft u altijd uw materialen bij de hand op de werkplek, samen met uw gereedschap en apparatuur. Dit unieke organisatiesysteem betekent, dat u niet meer steeds hoeft heen en weer te lopen naar uw voertuig voor het zoeken naar materialen. Dit bespaar u niet alleen tijd, maar u maakt hiermee ook een goede indruk op uw klant. Het grote voordeel van de i-BOXXen 72 G: De i-BOXXheeft een transparant deksel, waardoor de inhoud van de BOXX altijd zichtbaar is. Zo ziet u in één oogopslag de voorraad van uw materialen. Deze werkmethode zorgt dus voor een efficiënte werkdag, terwijl u daarnaast een goede indruk op uw klanten maakt.In de robuuste LS-BOXX G vervoert u uw gereedschappen, materialen, monsters en materieel veilig en geordend naar elke werklocatie. Het is de optimale mobiliteits- en opbergoplossing voor ambachtslieden, monteurs en industriële of dienstverlenende bedrijven. Door de diverse uitrustingsmogelijkheden kunt u de LS-BOXX G afhankelijk van de werkzaamheden aanpassen aan de branchespecifieke eisen. Zo kunnen in het bovenste gedeelte van de basisverpakking bijvoorbeeld boormachines, decoupeerzagen of andere elektrische apparaten worden opgeborgen.
U kunt uw LS-BOXX G individueel met verschillende opties voor de tussenstukken uitrusten, waarin kleine onderdelen, resp. gereedschappen overzichtelijk kunnen worden opgeborgen en vervoerd.

Volgende combinaties zijn mogelijk:
2 x i-BOXX 72 G
2 x LS-schuiflade 72 G
1 x i-BOXX 72 en 1 x LS-schuiflade 72 G

Op de werklocatie hebt u zodoende naast al uw machines en gereedschappen ook altijd de daarbij behorende bevestigingsmaterialen en materieel bij de hand. Door dit gestructureerd geheel beperkt u de loopafstanden en zoektijden tot een minimum en laat u een perfect georganiseerde indruk achter bij de klant.

Net zoals de complete L-BOXXen-serie is ook de LS-BOXX G gemaakt voor het vergemakkelijken van mobiele handwerk- en servicewerkzaamheden, die voor wat betreft ordening, veiligheid en efficiëntie worden geoptimaliseerd. Door het intelligente kliksysteem kunnen meerdere LS-BOXXen G ongecompliceerd met elkaar worden verbonden en vervolgens weer door middel van een drukknop van elkaar worden gescheiden, natuurlijk is het vastklikken met alle L-BOXX ook mogelijk. Deze is vervaardigd uit stoot- en slagvast ABS-kunststof en vanzelfsprekend naadloos te combineren in alle Sortimo-voertuiginrichtingen. Door de kleuren is de L-BOXX G4 ongevoelig voor vuil en geeft u uw klanten altijd een positieve en professionele indruk. Robuuste sluitset, geïntegreerde draaggreep van kunststof in het deksel en de meest diverse uitrustingsmogelijkheden – afhankelijk van de branchespecifieke werkzaamheden – zijn maar een paar van de praktische eigenschappen van de LS-BOXX G.

Ook partners zoals BOSCH, Gedore, Förch en fischer gebruiken de L-BOXXen-serie van Sortimo als verpakking voor hun machines, gereedschappen en verbruiksmiddelen, die vanzelfsprekend over dezelfde eigenschappen beschikken, zoals het kliksysteem. Zo profiteert u van het universele en compatibele mobiliteitsconcept van de L-BOXXen-serie.(Overige artikelen op de foto niet inbegrepen, levering alleen binnen Nederland)

Technische Details
Technische Details
Buitenafmetingen (LxBxH) 357 x 442 x 322 mm
Afmetingen interieur (LxBxH) 311 x 378 x 99,5 mm
Gewicht 6,84 kg
Materiaal ABS
PA6
Maximale belasting 12 kg
Variant inclusief i-BOXX
Reviews
Laat ons uw mening weten over het artikel:
Kies hier het aantal sterren, dat het artikel van u ontvangt
  Dokumenten & Downloads