text.skipToContent text.skipToNavigation

L-BOXX 238 G incl. verdeelschottenset en IB-Set

Ref.Nr.:   1000011141 |  Match code: LB 238 G 4F+ISB H3 |  EAN: 4045294733643
 • inclusief set verdeelschotten 4F, set inzetbakjes 12 stuks H63 en dekselinleg
 • stapelbaar dankzij het innovatieve kliksysteem
 • in alle transportoplossingen van Sortimo integreerbaar
 • professionele presentatie bij de klant
 • Personalisatie door opschriftetiket met kleurcode
 • Buitenafmetingen (LxBxH)
  357 x 442 x 253 mm
 • Gewicht
  5,20 kg
 • Kleur
  Sortimo CoolGrey
 • Op voorraad
€ 156,45

incl. € 27,15 BTW (netto € 129,30), prijs per stuk, plus leveringskosten

Productdetails

In deze L-BOXX 238 G transporteert u uw kleine onderdelen en gereedschappen veilig en netjes naar elke werklocatie, omdat deze L-BOXX is uitgerust met een set verdeelschotten 4F en een set inzetbakjes met 12 onderverdelingen (de set inzetbakjes bestaat uit: 2x inzetbakje Ux6 H63 inclusief 2 verdeelschotten, 2x inzetbakje 1x1 H63, 3x inzetbakje 1x2 H63, 2x inzetbakje 2x2 H63, 1x inzetbakje 2x3 H63, 2x inzetbakje 1x4 H63, 4x verdeelschot IB 1x0 H63, 2x verdeelschot IB 2x0 H63). Het uitnemen van afzonderlijke inzetbakjes is mogelijk en biedt daarmee maximale flexibiliteit tijdens de werkdag. Op deze manier kunnen binnen de afzonderlijke inzetbakjes assortimenten voor wederkerende werkzaamheden worden samengesteld, die naar behoefte uit de L-BOXX kunnen worden genomen en direct op de werklocatie worden neergezet. De onderverdeling van de L-BOXX door de set inzetbakjes biedt u een goed overzicht over kleine onderdelen en verbruiksmiddelen, waardoor u deze snel bij de hand hebt en u altijd een goed overzicht van uw voorraad hebt. Met de bakjesinzet hebt u bovendien de mogelijkheid alle inzetbakjes in een keer eruit te nemen.

Onder de bakjesinzet is een set verdeelschotten 4F gemonteerd, die het ruime interieur van de L-BOXX 238 G in vier rechthoekige vakken onderverdeelt. Gereedschappen of materieel kunnen hierin veilig opgeborgen en vervoerd worden. De onderverdeling zorgt voor orde en omdat langdurig zoeken niet meer nodig is, ook voor tijdsbesparing tijdens het werken.

De dekselinleg van hardschuim sluit de inzetbakjes aan de bovenkant af en zorgt ervoor dat de daarin opgeborgen materialen niet door elkaar raken.

In de robuuste L-BOXX 238 G vervoert u uw gereedschappen, materialen, monsters en materieel veilig en geordend naar elke werklocatie. Het is de optimale mobiliteits- en opbergoplossing voor ambachtslieden, monteurs en industriële of dienstverlenende bedrijven. Door de diverse uitrustingsmogelijkheden kunt u de L-BOXX 238 G afhankelijk van de werkzaamheden aanpassen aan de branchespecifieke eisen.

De hoogwaardige lichtgewicht L-BOXX 238 G is vervaardigd uit stoot- en slagvast ABS-kunststof, deze beschermt de inhoud tegen beschadigingen en spatwater en is voorzien van twee klemsluitingen. Het deksel is tot 85 kg belastbaar, waardoor u de L-BOXX G ook als opstapje kunt gebruiken. Door de kleuren is de L-BOXX 238 G ongevoelig voor vuil en geeft u uw klanten altijd een positieve en professionele indruk.

Met de ergonomisch gevormde draaggreep geïntegreerd in het deksel is de L-BOXX 238 G flexibel en comfortabel in het gebruik. Uitermate praktisch is het kliksysteem waarmee u een willekeurig aantal L-BOXXen in een oogwenk met elkaar kunt verbinden, zodat u meerdere L-BOXXen tegelijkertijd kunt vervoeren. Het bespaart u tijd en inspanning, want het steeds maar heen en weer lopen van het voertuig naar de werklocatie is met de L-BOXXen-serie verleden tijd. Op de werklocatie kunnen de L-BOXXen met een druk op de knop weer los worden gekoppeld, zodat u direct en goed georganiseerd met uw werkzaamheden kunt beginnen. Deze gestructureerde werkwijze verlicht niet alleen uw werkdag, maar maakt ook indruk op uw klanten.

De L-BOXX 238 G is natuurlijk te integreren in alle Sortimo-voertuiginrichtingen, zodat uw gereedschap en werkmateriaal ook gedurende de rit veilig en geordend opgeborgen zijn en zich bij aankomst snel binnen handbereik bevinden.

De L-BOXX 238 G is exclusief bij Sortimo verkrijgbaar. Het is compatibel met de hele L-BOXXen-serie, die zowel de L-BOXXen G4 alsook de L-BOXXen van onze partners zoals BOSCH, Gedore, Förch en fischer omvat. Het duidelijke voordeel voor u is dat u bij alle L-BOXXen een systeem gebruikt dat zowel in het voertuig als op de werkplek een uniform mobiliteitsconcept vertegenwoordigt, waardoor uw werk eenvoudiger wordt.(Overige artikelen op de foto niet inbegrepen, levering alleen binnen Nederland)

Technische Details
Technische Details
Buitenafmetingen (LxBxH) 357 x 442 x 253 mm
Afmetingen interieur (LxBxH) 304 x 378 x 200,5 mm
Gewicht 5,20 kg
Materiaal ABS
PA6
Staal
aluminium
PS
Maximale belasting 12 kg
Maximale deklast 85 kg
Variant incl. schottenset
inclusief set inzetbakjes
Reviews
Laat ons uw mening weten over het artikel:
Kies hier het aantal sterren, dat het artikel van u ontvangt
  Dokumenten & Downloads