text.skipToContent text.skipToNavigation

LS-BOXX 306 G incl. 2 LS-lades 72

Ref.Nr.:   1000018325 |  Match code: LS 306 G +2 LS-S |  EAN: 4045294909321
 • inclusief 2 LS laden 72 G
 • individuele inzetstukken met schuifladefunctie
 • aanpasbaar aan branchespecifieke vereisten
 • stapelbaar dankzij het innovatieve kliksysteem
 • in alle transportoplossingen van Sortimo integreerbaar
 • Buitenafmetingen (LxBxH)
  357 x 442 x 322 mm
 • Gewicht
  4,90 kg
 • Kleur
  Sortimo CoolGrey
 • Op voorraad
€ 159,24

incl. € 27,64 BTW (netto € 131,60), prijs per stuk, plus leveringskosten

Productdetails

De LS-BOXX 306 G bestaat uit 2 LS laden 72 G en biedt diverse opbergmogelijkheden voor veilig en opgeruimd transport van uw gereedschappen, materialen en apparatuur naar elke werkplek. Het is de optimale mobiliteits- en opbergoplossing voor vaklieden, handelaren, industriële en service dienstverleners. U kunt gereedschappen en machines in het bovenste gedeelte van de basis container opbergen. De onderste schuiflade-module met geleiders bestaat uit twee LS laden 72 G (hoogte 72 mm). Gereedschappen en machines zijn er veilig in opgeborgen en kunnen zo worden vervoerd naar de werkplek. Uw materialen zijn altijd overzichtelijk gesorteerd, wat ervoor zorgt, dat u geen dure gereedschappen en machines vergeet. Dankzij de uittrek-functie garandeert de LS-lade snelle toegang tot de inhoud, waardoor u geen waardevolle tijd verliest. In de robuuste LS-BOXX G vervoert u uw gereedschappen, materialen, monsters en materieel veilig en geordend naar elke werklocatie. Het is de optimale mobiliteits- en opbergoplossing voor ambachtslieden, monteurs en industriële of dienstverlenende bedrijven. Door de diverse uitrustingsmogelijkheden kunt u de LS-BOXX G afhankelijk van de werkzaamheden aanpassen aan de branchespecifieke eisen. Zo kunnen in het bovenste gedeelte van de basisverpakking bijvoorbeeld boormachines, decoupeerzagen of andere elektrische apparaten worden opgeborgen.
U kunt uw LS-BOXX G individueel met verschillende opties voor de tussenstukken uitrusten, waarin kleine onderdelen, resp. gereedschappen overzichtelijk kunnen worden opgeborgen en vervoerd.

Volgende combinaties zijn mogelijk:
2 x i-BOXX 72 G
2 x LS-schuiflade 72 G
1 x i-BOXX 72 en 1 x LS-schuiflade 72 G

Op de werklocatie hebt u zodoende naast al uw machines en gereedschappen ook altijd de daarbij behorende bevestigingsmaterialen en materieel bij de hand. Door dit gestructureerd geheel beperkt u de loopafstanden en zoektijden tot een minimum en laat u een perfect georganiseerde indruk achter bij de klant.

Net zoals de complete L-BOXXen-serie is ook de LS-BOXX G gemaakt voor het vergemakkelijken van mobiele handwerk- en servicewerkzaamheden, die voor wat betreft ordening, veiligheid en efficiëntie worden geoptimaliseerd. Door het intelligente kliksysteem kunnen meerdere LS-BOXXen G ongecompliceerd met elkaar worden verbonden en vervolgens weer door middel van een drukknop van elkaar worden gescheiden, natuurlijk is het vastklikken met alle L-BOXX ook mogelijk. Deze is vervaardigd uit stoot- en slagvast ABS-kunststof en vanzelfsprekend naadloos te combineren in alle Sortimo-voertuiginrichtingen. Door de kleuren is de L-BOXX G4 ongevoelig voor vuil en geeft u uw klanten altijd een positieve en professionele indruk. Robuuste sluitset, geïntegreerde draaggreep van kunststof in het deksel en de meest diverse uitrustingsmogelijkheden – afhankelijk van de branchespecifieke werkzaamheden – zijn maar een paar van de praktische eigenschappen van de LS-BOXX G.

Ook partners zoals BOSCH, Gedore, Förch en fischer gebruiken de L-BOXXen-serie van Sortimo als verpakking voor hun machines, gereedschappen en verbruiksmiddelen, die vanzelfsprekend over dezelfde eigenschappen beschikken, zoals het kliksysteem. Zo profiteert u van het universele en compatibele mobiliteitsconcept van de L-BOXXen-serie.(Overige artikelen op de foto niet inbegrepen, levering alleen binnen Nederland)

Technische Details
Technische Details
Buitenafmetingen (LxBxH) 357 x 442 x 322 mm
Afmetingen interieur (LxBxH) 311 x 378 x 99,5 mm
Gewicht 4,90 kg
Materiaal ABS
PA6
Maximale belasting 12 kg
Variant inclusief LS-schuiflades
Reviews
Laat ons uw mening weten over het artikel:
Kies hier het aantal sterren, dat het artikel van u ontvangt
  Dokumenten & Downloads