text.skipToContent text.skipToNavigation

Pleisterdispenser voor de zijwand

Ref.Nr.:  1000004632 | Match code: PSH SWA
 • directe behandeling van kleine verwondingen
 • er dring geen vuil binnen
 • hygiënische verwijdering van pleisters
 • belastbaar tot 2 kg
 • te bevestigen aan elke aluminium zijwand
 • Kleur
  Antraciet
 • Gewicht
  0,52 kg
 • Maten (LxBxH)
  225 mm x 170 mm x 110 mm
 • Op voorraad klaar om te verzenden in 8 - 10 werkdagen
€ 56,89
U bespaart online – t.o.v. € 60,98

incl. € 9,87 BTW (netto € 47,02), prijs per stuk, plus leveringskosten

Productdetails

Met de pleisterdispenser inclusief houder voor de aluminium zijkant kunnen kleine verwondingen direct worden behandeld. De pleisterdispenser garandeert een hygiënische verwijdering van de vingerverbanden en textielpleisters. Deze heeft ook het voordeel dat de pleister gebruiksklaar wordt uitgenomen, omdat één zijde van de beschermfolie automatisch wordt verwijderd. De pleisterdispenser beschermt bovendien ook tegen het binnendringen van vuil.

Er zijn al vingerverbanden en textielpleisters aanwezig, deze zijn ook afzonderlijk voor het navullen verkrijgbaar (art.-nrs. 6000003303 en 6000003304).

Met de slimme accessoires voor de aluminium zijwand verandert u uw voertuig in een mobiele werkplek. Dit accessoireprogramma is voor de systeemperforatieplaat ontwikkeld en maakt het mogelijk uw dagelijkse werkzaamheden efficiënter in te richten. De accessoires zijn te monteren aan zowel de aluminium zijwanden van de voertuiginrichtingen Globelyst en Sortimo HD als aan het mobiele werkstation WorkMo, waardoor u uw gereedschap en werkbenodigdheden op elk moment binnen handbereik hebt. De montage is zeer eenvoudig dankzij de plaatlussen om het gereedschap in te hangen en de bijbehorende kunststof rivets voor het vastmaken. Elke aluminium zijwandaccessoire is bovendien met maximaal 2 kg belastbaar, zodat u ook uw gevulde L-BOXX Mini of uw accuboormachine probleemloos kunt opbergen.(Vergelijkbare afbeelding, decomateriaal niet inbegrepen, Levering alleen binnen Nederland)

Technische Details
Technische Details
Maximale bijlading in kg 2
Kleur Antraciet
Gewicht 0,52 kg
Binnenmaten (LxBxH) x x mm
Maten (LxBxH) 225 mm x 170 mm x 110 mm
Variant Pleisterdispenser
Toepassing Pleister
Materia(a)l(en) staal
PP
Reviews
Laat ons uw mening weten over het artikel:
Kies hier het aantal sterren, dat het artikel van u ontvangt
  Deze website maakt gebruik van eigen cookies en cookies van derden om het gebruik van onze aanbiedingen en diensten te analyseren, om uw online ervaring te personaliseren en om u interessante informatie te bieden. Verdere informatieOK