text.skipToContent text.skipToNavigation

ProClick Hamerhouder S

Ref.Nr.:   6000015241 |  Match code: PC HH S |  EAN: 4014599453549
 • Compacte hamerhouder voor gereedschap met korte steel
 • 2 extra lussen voor pennen
 • geïntegreerde riemlus voor karabijnhaak
 • perfect te combineren met ProClick houder en gereedschapsriem
 • compatibel met het volledige ProClick systeem en de SR5 bedrijfswageninrichting
 • Buitenafmetingen (LxBxH)
  220 x 160 x 110 mm
 • Gewicht
  0,25 kg
 • Kleur
  Zwart
  RAL 9017 Verkeerszwart
  Sortimo Blauw
 • Op voorraad
€ 25,29

incl. € 4,39 BTW (netto € 20,90), prijs per stuk, plus leveringskosten

Productdetails

Met de ProClick hamerhouder S zijn de hamer of ander gereedschap met korte steel altijd goed opgeborgen en binnen handbereik. Naast de draaibare hamerhouder bestaat de ProClick hamerhouder S uit twee penlussen en een riemlus voor het bevestigen van een karabijnhaak. Gereedschap kan van bovenaf in de hamerhouder worden gestoken of eenvoudig via de voorkant door de twee veerbelaste vleugels uit elkaar te duwen. Het is daarom universeel en kan ook worden gebruikt voor ander gereedschap of materiaal, zoals gehoorbeschermers.

De ProClick hamerhouder kan perfect worden gecombineerd met de ProClick houder en de gereedschapsriem. Nu hebt u altijd uw gereedschap bij de hand. De ProClick hamerhouder kan ook worden gebruikt als een intelligent opslagsysteem op de ProClick vastzetpunten in alle SR5 en Globelyst4 bedrijfswageninrichtingen en ook op de C-BOXX, ProClick gereedschapsdrager of de AutoAssistant.

Het ProClick systeem is een nieuwe productlijn voor mobiel werken, die naadloos aansluit op de behoeftes tijdens een werkdag van iedere vakman of servicemonteur. Het ProClick systeem is ontwikkeld door BS Systems, een joint venture tussen Sortimo en BOSCH. Met deze unieke productlijn kunt u gereedschappen en materialen direct op het lichaam dragen door het gebruik van polyester tassen. Ze zijn ook naadloos geïntegreerd in het Sortimo en BOSCH EcoSysteem. Dit betekent dat ze compatibel zijn met een groot aantal producten die al deel uitmaken van het Sortimo en BOSCH assortiment en zo de bestaande producten aanvullen met extra opslag- en sorteermogelijkheden, ongeacht het merk. Onbeperkte mogelijkheden met één klik: Het gepatenteerde systeem bestaat uit twee essentiële elementen: De ProClick houder en de haak Als u de twee bij elkaar brengt, "klikt" deze één keer, wat betekent dat de haak vergrendeld en stevig vastzit. Het ProClick systeem kan in bijna alle dagelijkse werksituaties gebruikt worden, aangezien de ProClick gereedschapstassen zowel in de Sortimo ProSafe ladingbeveiliging als in de ProClick houder kunnen worden bevestigd met behulp van de haken. Dit betekent dat de ProClick producten ook als accessoires in de bedrijfswageninrichting gebruikt kunnen worden. Andersom kan de bedrijfswageninrichting gebruikt worden als praktisch opbergsysteem voor de ProClick gereedschapstassen, die mee naar de plaats van gebruik genomen kunnen worden met behulp van de ProClick gereedschapsriem. Dankzij de geïntegreerde haken zijn de ProClick gereedschapstassen compatibel met andere Sortimo producten, zoals de C-BOXX of de AutoAssistant. De ProClick gereedschapstassen kunnen hieraan dus snel aan opgehangen worden en kunnen dienen als extra opbergruimte. De ProClick gereedschapstassen van robuust polyester zijn verkrijgbaar in verschillende maten en uitvoeringen. Praktische verdeelschotten binnenin en lussen en houders aan de buitenkant van de ProClick gereedschapstassen zorgen ervoor dat gereedschappen en materialen stevig op hun plek blijven, maar tegelijk gemakkelijk voor het grijpen blijven. In tegenstelling tot uw broekzakken, bieden de ProClick gereedschapstassen een perfect overzicht van de werkmaterialen en kunnen ze van tevoren ingepakt en voorgesorteerd worden afhankelijk van de toepassing. De reflecterende strepen aan de zijkant maken u ook in het donker goed zichtbaar en bieden extra bescherming, vooral in de donkere wintermaanden.(Overige artikelen op de foto niet inbegrepen, levering alleen binnen Nederland)

Technische Details
Technische Details
Buitenafmetingen (LxBxH) 220 x 160 x 110 mm
Gewicht 0,25 kg
Materiaal polyester
roestvrij staal
ABS
PA6
Maximale belasting 5 kg
Reviews
Laat ons uw mening weten over het artikel:
Kies hier het aantal sterren, dat het artikel van u ontvangt
  Dokumenten & Downloads