text.skipToContent text.skipToNavigation
Full-Service für Ihre Flotte

Wagenparkoptimalisatie

Snel. Efficiënt. Eenvoudig.

Wij garanderen uw wagenpark snel en gemakkelijk gebruiksklaar voor u beschikbaar te stellen. Hiertoe bieden we u optimale ondersteuning middels onze speciale adviseurs voor alle wagenparkoplossingen met een hoog niveau van expertise, waardoor uw werk eenvoudiger wordt en uw wagenpark optimaal op de behoeften van de bestuurder wordt afgestemd.

Vermindering van de "totale kosten van mobiliteit"

Met de wagenparkoplossingen van Sortimo bieden we u meer efficiëntie bij de aanschaf en afhandeling, maar ook bij het gebruik van het wagenpark. Wij bekijken mobiliteitskosten in een holistische benadering en helpen bedrijven om middelen efficiënter te beheren.

Sortimo Fuhrparklösung Vorteile

Individuele om- en opbouw

We bieden oplossingen - voor alle vereisten.

Speciale opbouw en ombouw van wagenparken of speciale hulpverleningsvoertuigen vormen voor onze adviseurs en monteurs deel van het dagelijks werk. Daarbij horen de individuele concepten rekening houdend met de wettelijke voorschriften en toelatingsvereisten.
Sortimo Ansprechpartner für persönliche Beratung und Planung
Veiligheid en kwaliteit
Met Sortimo neemt u geen risico. De marktleider voor inrichtingen produceert immers conform de hoogste kwaliteitsnormen, ondersteund door onafhankelijke instituten en certificaten en weerspiegeld in de lange levenscycli van de uitbreidingen. De betrouwbare wagenparkconcepten van Sortimo minimaliseren zo het risico voor elke wagenparkverantwoordelijke.
Sortimo steht für Sicherheit und Qualität
Wat onze klanten zeggen
zitat_anf-zeichen

Het ontwerp moet worden aangepast aan de technici  en niet andersom. Daarom was het voor ons belangrijk om een leverancier te vinden die de oplossingen kan ontwikkelen die onze technici nodig hebben. Het bleek dat Sortimo apparatuur kon leveren die precies is afgestemd op de dagelijkse behoeften van de technici.

Meer informatie

zitat_ausf-zeichen
Tonny Andersen
thyssenkrupp Elevator A/S