text.skipToContent text.skipToNavigation

Prijzen en onderscheidingen

De talrijke prijzen en onderscheidingen maken ons trots en bevestigen ons dat we moeten doorgaan met de innovatieve oplossingen waaraan we werken, waarbij onze klant en de optimalisatie van zijn dagelijks werk duidelijk in de focus staan.
SR5 - beste product van het jaar

SR5 heeft meteen een dubbele onderscheiding van de Plus X Award gekregen. Zo kreeg de bedrijfswageninrichting de prijs "Beste product van het jaar 2019" in de productcategorie Autoaccessoires.

Meer informatie over SR5
SR5 – onderscheiden voor merkkwaliteit

Bovendien mag SR5 vier keurmerken van de Plus X Award als teken voor merkkwaliteit dragen: kwaliteit, functionaliteit, ergonomie, design.

 

SR5 configureren

L-BOXX G4


De L-BOXX G4 werd onderscheiden met de titel "Best of Industriepreis 2018".

Koop nu

L-BOXX


… een prijs voor bijzondere prestaties op het gebied van design.

Koop nu

L-BOXX G4


… voor innovatie, slimme functionaliteit en origineel design. De pro-K Award wordt jaarlijks uitgereikt door het pro-K Industrieverband Halbzeuge und Konsumprodukte aus Kunststoff e. V.

Koop nu

ProCargo CT1


… een prijs voor bijzondere prestaties op het gebied van design. De iF Design Award wordt één keer per jaar uitgereikt door het wereldwijd oudste designinstituut van de International Forum Design GmbH in Hannover.

Meer informatie

ProCargo CT1:


… een prijs voor een bijzondere prestatie op het gebied van design.

Meer informatie

TopSystem


… een onderscheiding voor de meest vooruitstrevende industriële producten en oplossingen.

Koop nu

L-BOXX G4


De L-BOXX G4 is als winnaar onderscheiden met de German Design Award 2018 voor het "uitstekend productontwerp" in de categorie "Workshop and Tools". De prijs wordt elk jaar uitgereikt door de Rat für Formgebung van de Duitse Marken- und Designinstanz, die als doel heeft de economie ook op het gebied van design naar een hoger plan te brengen.

Koop nu

Beste merk van het jaar:


Sortimo werd voor het vierde jaar op rij het "Beste Marke des Jahres".De uitgeverij van het Duitse tijdschrift “WERKSTATT” laat haar lezers jaarlijks over de beste merken op het gebied van diensten en aftersales beslissen.  In de categorie "Werkstatt- und Fahrzeugausrüstung" hebben de lezers nu al voor het vierde jaar op rij Sortimo als winnaar gekozen.

WorkMo


… voor vernieuwing in design en het stellen van nieuwe normen. Onderscheiding "Special Mention" in de categorie "Transport".

Koop nu

TopPerformer van het jaar:


Sortimo werd al voor het tweede jaar op rij gekozen als "Autoflotte TopPerformer". In opdracht van het vaktijdschrift Autoflotte heeft een onafhankelijk marktonderzoekbureau in het kader van de Autoflotte FuhrparkMonitor een enquête gehouden bij onder wagenparkbeheerders bij verschillende ondernemingen met in omvang variërende wagenparken. Hierbij heeft Sortimo in de categorie "Fahrzeugausbauten" de beste imagoscores bereikt.

Sortimo HD


… voor toekomstgericht design in de categorie "Transport, Verkehr".

WorkMo


... de pro-K Award onderscheidt de WorkMo als uitstekende oplossing in de categorie "Lager- und Transportsystem".

Koop nu

FlexRack:


het flexibele rekkensysteem FlexRack is bekroond met het predikaat “Best Of Industriepreis 2016”.

Globelyst M


De bedrijfswageninrichting Globelyst M is onderscheiden met de titel "Best of Industriepreis 2013".

Beierse middenstandsprijs:


... de jury van de Beierse middenstandsprijs heeft dit jaar uit 23 gegadigden Sortimo International GmbH als prijswinnaar gekozen van de Beierse middenstandsprijs. De prijs wordt uitgereikt voor bijzonder creatieve oplossingen en uitstekende dienstverlening door een bedrijf.