text.skipToContent text.skipToNavigation
Vandaag reeds voldoen aan de eisen van morgen is niet alleen een visie, maar ook een leidraad van Sortimo International GmbH en een duidelijke claim in onze succesvolle bedrijfsgeschiedenis. Het volledige productassortiment van Sortimo wordt geproduceerd op de hoofdvestiging en de enige productielocatie in Zusmarshausen en van daaruit de hele wereld in gestuurd.
Metallkoffer als Grundstein

Met het mySortimo-platform bieden we onze klanten in alle branches voor elke behoefte een volledig serviceconcept, dat met zijn digitale services veel verder gaat dan individuele en kant-en-klare mobiliteitsoplossingen voor lichte bedrijfsvoertuigen. Het Sortimo-productassortiment werd zo op een doelmatige manier uitgebreid en het inkoopproces voor onze klanten werd zo gemakkelijk mogelijk gemaakt.

zitat_anf-zeichen

Als markt- en innovatieleider werken we er voortdurend aan om onze klanten de grootst mogelijke toegevoegde waarde te bieden in hun dagelijkse werk. Om zo meer efficiënte, duurzame en winstgevende activiteiten mogelijk te maken. Bij het ontwikkelen van nieuwe of bij het optimaliseren van bestaande producten ligt de focus altijd op de klantvoordelen. Want:

We willen niet alleen klanten genereren, we willen ook fans winnen. En daarvoor doen we alles!

zitat_ausf-zeichen
Klaus Emler und Reinhold Braun,
Managing Directors Sortimo International
Een goed doordachte ergonomie, de beste passieve veiligheid, kwaliteit en een lange levensduur zijn kenmerken, waarin onze producten zich tijdens de gemiddelde zware werkdag onderscheiden. Onze klanten waarderen daarom niet alleen de hoge kwaliteit en mobiliteit van Sortimo-producten, maar vooral ook hun functionaliteit, die wordt gekenmerkt door volledige compatibiliteit met het gehele Sortimo Ecosysteem.
mySortimo Platform

Samen met een uitgebreid netwerk van eigen vestigingen en stations in Duitsland en tien internationale dochterondernemingen, zijn we altijd dicht bij onze klanten en kunnen we op elk moment snel en betrouwbaar aan hun eisen en wensen voldoen.

Innovatie is altijd onze kracht en motor geweest, waarmee wij als markt- en technologieleider een stevige positie in de industrie hebben verworven. Door onderzoek en ontwikkeling van nieuwe technologische en vooruitstrevende oplossingen, zorgen wij ervoor dat Sortimo-producten de markt altijd een stap voor zijn. De gecreëerde expertise zorgt ervoor dat de hier ontwikkelde innovaties en systeemoplossingen niet gekopieerd kunnen worden - vooral niet in hun "Made in Germany"-kwaliteit.

Uw Sortimo Managing Directors