text.skipToContent text.skipToNavigation
9-feb-2022

ProClick is genomineerd voor de VSK Awards 2022

Onze inzending, ProClick gereedschapsriem en gereedschapstassen is genomineerd voor de VSK Awards 2022, in de categorie Installateurszaken. 

De jury was erg onder de indruk van de hoge kwaliteit van inschrijvingen. Het was voor de jury daarom ook erg moeilijk om een keuze te maken uit alle aanmeldingen. Na lang jury overleg is er een keuze gemaakt en is onze inzending genomineerd.
De uitreiking van de VSK Awards vindt op dinsdag 17 mei 2022 tijdens de opening van de VSK.
Alle informatie is te vinden op www.vsk.nl

ProClick systeem

Het ProClick systeem van Sortimo bestaat uit een riem, een houder en gereedschapstassen die monteurs, afhankelijk van hun werkzaamheden kunnen meenemen naar de klus. Gereedschap en materiaal kan vanuit de inrichting in de bus aan een riem worden gekoppeld, Hierdoor kan gereedschap en materiaal op het lichaam worden gedragen en op de werkplek weer vanaf de riem worden afgekoppeld. Alles wat op het werk nodig is kan met één handbeweging vanuit de gereedschapstas aan de riem worden bevestigd. Daarvoor is een slimme haak en houder ontwikkeld. De werkset past perfect bij de bedrijfswageninrichting en andere opbergmogelijkheden van Sortimo. Het kan bijvoorbeeld weer op andere koffersets geklikt worden. Hierdoor kan de monteur snel, effectief arbo-vriendelijk en georganiseer aan het werk.  

Jury oordeel

Sortimo heeft met haar complete assortiment goed gekeken naar de wensen van monteurs, en hier een heel fraai en georganiseerd totaalconcept voor ontwikkeld. Volgens de jury is dit een heel goed alternatief voor die enorme koffer die veel monteurs dag in, dag uit, mee naar zolders sjouwen, en waarvan je het merendeel van de inhoud niet gebruikt. Een installateur die modulair kan denken, heeft met het ProClick-systeem een maatwerk oplossing om gereedschap mee te nemen, die de rug spaart, en waarmee je gezien mag worden. Hierbij is aandacht voor het werkplezier en de werkomstandigheden van monteurs.

Publieksprijs

Naast de juryprijs kunnen we ook kans maken op de publieksprijs. We hebben zoveel mogelijk stemmen op onze inzending nodig. Dat kan via deze link. Dus stem gerust. 
 

Perscontact
Sandra van Wijngaarden
Marketing
Manager
+31 (0)182 35 60 60
klantenservice@sortimo.nl