text.skipToContent text.skipToNavigation
28-jun-2023

Veelzijdigheid en flexibiliteit: Sortimo lanceert een nieuwe multi-uittreklade

Sortimo lanceert een nieuwe multi-uittreklade, die de ideale oplossing is voor het transporteren van zware lading in bedrijfwagens. De multi-uittreklade heeft een laadvermogen van maximaal 200 kg en is verkrijgbaar in twee uitvoeringen: Als zelfstandige oplossing of direct ingebouwd in de bedrijfswageninrichting.

“We zijn blij dat we deze veelzijdige multi-uittreklade op de markt kunnen brengen,” vertelt Sven Wietelmann, Head of Team Product & Services bij Sortimo. “Omdat er twee versies van de multi-uittreklade beschikbaar zijn, kan deze worden gebruikt voor verschillende wensen, zodat er altijd een oplossing is.”
De multi-uittreklade is eenvoudig in gebruik en biedt maximale stabiliteit en duurzaamheid met hoogwaardige materialen. Geintegreerd in een frame in de SR5 bedrijfswageninrichting en een soepel lopende geleider met kogellagers ziet de multi-uittreklade er goed uit en is hij eenvoudig te bedienen.

Verbeterde veiligheid tijdens het transport
De ingebouwde ProSafe ladingbeveiliging zorgt ervoor dat lading stevig en veilig kan worden vastgemaakt, zodat maximale veiligheid onderweg wordt gegarandeerd. Het vuilafstotende en anti-slip SoboGrip ladepaneel, welke vastzit aan de lade, zorgt ervoor dat lading nog eens extra beschermd is tijdens het vervoer.
“Een ander belangrijk voordeel is de mogelijkheid dat het paneel naar boven kan worden verplaatst, waardoor de multi-uittreklade zowel als lade en als laadplatform kan worden gebruikt. Lading kan altijd gemakkelijk worden bereikt, omdat de multi-uittreklade tot 2/3 van de totale lengte kan worden uitgetrokken, waardoor de gebruiker efficiënter het werk kan doen,” aldus Sven Wietelmann.
De nieuwe multi-uittreklade onderscheidt zich bovendien nog eens extra ook op het gebied van veiligheid, omdat een extra vergrendelingsmechanisme wanneer de lade is ingetrokken, maximale veiligheid tijdens het rijden garandeert.

Sortimo Services: Het dagelijkse werk gemakkelijker maken
Het mySortimo labelsysteem kan ook worden gebruikt op de nieuwe multi-uittreklade. Het systeem maakt het mogelijk legborden, laden, BOXXen, koffers en zelfs de nieuwe multifunctionele uittreklade individueel te labelen in de online configurator. Het mySortimo labelsysteem zorgt ervoor dat klanten een uiterst efficiënte werkomgeving creëren, kosten besparen en ook een professionele indruk maken bij klanten.
“Samenvattend, de Sortimo multi-uittreklade is een uiterst efficiënte en veilige oplossing voor het transporteren van zware lading, terwijl tegelijkertijd diverse additionele aanpassingsmogelijkheden wordt geboden,” concludeert Sven Wietelmann. “We zijn ervan overtuigd dat onze klanten met plezier gebruik zullen maken van de veelzijdigheid en flexibiliteit van de multi-uittreklade.”

Het beeldmateriaal is beschikbaar via deze link:
Foto 1: Sortimo lanceert de nieuwe multi-uittreklade voor het transport van zware goederen

Over Sortimo
Sortimo is 's werelds toonaangevende fabrikant van bedrijfswageninrichtingen en biedt producten en diensten op het gebied van mobiliteitsoplossingen met als doel een zeer efficiënte en professionele mobiele werkomgeving mogelijk te maken. Sortimo streeft in haar bedrijfsbeleid het beperken van hulpbronnen na en heeft als doelstelling om tegen 2025 een klimaatneutrale productie te realiseren en daarmee haar verantwoordelijkheid ten aanzien van zijn klanten, samenleving en milieu te kunnen vervullen. Het bedrijf heeft het internationale hoofdkantoor en enige productieplaats in Zusmarshausen, Duitsland, waar 1300 personen werken. Sortimo is een internationaal bedrijf met aanwezigheid in meer dan 35 landen. In Nederland heeft Sortimo een landelijke dekking met 11 ProPartners en 3 eigen vestigingen.

Perscontact
Sandra van Wijngaarden
Marketing
Manager
+31 (0)182 35 60 60
klantenservice@sortimo.nl