text.skipToContent text.skipToNavigation
16-nov-2020

Interview met Vakbeurs RENOVATIE:
Efficiëntie met een slim ingericht voertuig

Een slimme inrichting van je bedrijfswagen helpt je om de laadruimte optimaal te benutten én om niets te vergeten. Daardoor kun je sneller en efficiënter werken. Als bedrijfswageninrichter wil Sortimo dan ook juist ondersteunen en meedenken in het werkproces.

Vooral in de renovatiesector is het belangrijk om de inhoud van de bedrijfswagen goed samen te stellen. Bij renovaties weet je nooit precies wat je tegenkomt. Je wilt dus niets vergeten, maar zeker ook niets dubbel meenemen, want de ruimte in het voertuig is nu eenmaal niet onbeperkt.

Sortimo zal op de beurs RENOVATIE laten zien hoe ze helpt om bedrijfswagens zo  in te richten dat het werkproces zo gemakkelijk mogelijk wordt gemaakt. Dat gaat dus verder dan alleen het leveren van lichte, veilige en efficiënte opbergsystemen voor bedrijfswagens.

Online configureren

Sortimo geeft op verschillende manieren advies. Zo kan de ZZP’er of kleine MKB’er gebruik maken van een online tool om de inrichting van de bedrijfswagen samen te stellen. Deze online tool komt al met een voorstel op basis van voertuigmerk en -type en het soort werkzaamheden, zoals voor een aannemer of installateur of schilder. Dit basisvoorstel is vervolgens naar wens volledig te personaliseren.

“Naast de online tools bieden de adviseurs van Sortimo ook volop persoonlijke ondersteuning. Veel klanten blijken het toch prettig te vinden als iemand meekijkt met hun online gemaakte keuze, om te kijken of het klopt en logisch is”, vertelt marketing manager Sandra Mourik van Sortimo. Dan gaat het bijvoorbeeld ook over of het gereedschap dat je veel gebruikt, direct onder handbereik ligt. “Daarnaast vinden klanten het ook prettig om in één van de showrooms op onze vestigingen of bij onze ProPartners de materialen te kunnen zien en aanraken.”

Gereedschap-inlays

Op maat gemaakte gereedschap-inlays ondersteunen het werkproces nog verder. Een klant kan zijn gewenste gereedschap of materialen fotograferen en via een online tool indelen en opsturen, waarna de schuimrubberen gereedschap-inlay precies op maat wordt gemaakt. Deze gereedschap inlay kan worden geplaatst in alle Sortimo laden, koffers en BOXX-en. Doordat de bovenzijde van de inlay zwart is en de onderzijde blauw, valt het gelijk op als er gereedschap ontbreekt. Daardoor weet je zeker dat je alles bij je hebt, ook bij het verlaten van de bouwplaats aan het eind van de dag.

Gepersonaliseerde labels in verschillende kleuren geven structuur aan de bedrijfswageninrichting .Schappen, laden, BOXXen en koffers kunnen eenvoudig worden voorzien van een label, waardoor er nog meer orde ontstaat.

Gehele workflow

“Onze specialisten ondersteunen bedrijven met grotere wagenparken ook door mee te kijken in de gehele workflow. Dat gaat verder dan alleen de inrichting van bedrijfswagens. Je kunt ook uitkomen op andere oplossingen, zoals onze sContainer voor op de bouwplaats of het downsizen van het wagenpark”, vertelt sales director Lars Hendrikx.
​​​​​​​
Sortimo is exposant op RENOVATIE 2021 en zal daar laten zien hoe ze het werkproces in de renovatiesector verder kan ondersteunen

--
Persbericht gepubliceerd in: Nieuwsbrief en Website RENOVATIE - https://www.renovatiebeurs.nl/nl/nieuws-item/Effici%C3%ABntie-met-een-slim-ingericht-voertuig/
Tekst: Henk Wind – HWBouwComm

​​​
Perscontact
Sandra van Wijngaarden
Marketing
Manager
+31 (0)182 35 60 60
klantenservice@sortimo.nl