text.skipToContent text.skipToNavigation
15-sep-2020

Verwater Group kiest opnieuw voor Sortimo voor de inrichting van haar bedrijfswagens

Verwater Group is een wereldwijde aannemer voor industriële en petrochemische installaties, gespecialiseerd in tankonderhoud en tankbouw. Zij werken in Nederland al ruim vijf jaar samen met Sortimo bedrijfswageninrichting.

Rene Merk, beheerder grijs wagenpark bij Verwater: “Vanaf het begin is het contact met de Sortimo adviseurs erg goed. Ze zijn geloofwaardig, maken waar wat ze zeggen en leveren een inrichting die precies bij ons past. Wij zijn heel enthousiast over de huidige SR5 inrichtingen die nu ingebouwd worden. Er wordt maximaal gebruik gemaakt van de laadruimte. Monteurs kunnen zich gemakkelijk bewegen in de wagen, zelfs als er ook nog een pallet in de wagen staat. Dat is voor ons erg belangrijk, vooral omdat we onze collega’s goede ARBO omstandigheden willen bieden.” 

Sortimo heeft het proces van aflevering tot oplevering op haar vestiging in Moordrecht verzorgd, waarbij de leasemaatschappij, autodealer, track&trace leverancier, bestickering en bedrijfswageninrichting gezamenlijk betrokken waren. Zo kreeg Verwater een totaaloplossing met één aanspreekpunt en leverde dit voor hen erg veel efficiëntie op.

Dit jaar gaat het om een batch met diverse Opel Movano’s, Opel Combo`s en Opel Vivaro`s. 

Een impressie hiervan ziet u in deze opname gemaakt tijdens de oplevering van de Opel Movano’s op onze vestiging in Moordrecht.
​​​​​​​
Bekijk impressie


Uw contactpersoon
Sandra Mourik
Marketing manager
Telefoon: 06 = 13 1153 51
E-mail: smourik@sortimo.nl
​​​​​​​

Sortimo Nederland B.V.
Grote Esch 901
2841 MJ Moordrecht
www.mysortimo.nl 
 
Perscontact
Sandra van Wijngaarden
Marketing
Manager
+31 (0)182 35 60 60
klantenservice@sortimo.nl