text.skipToContent text.skipToNavigation
15-jan-2023

Aanvullende accessoires voor het TopSystem imperiaal: achter ladder, aluminium transportbuis en flexibele ladingbegrenzer

Ze staan voor veiligheid, efficiëntie en ergonomisch werken: de nieuwe accessoires voor het Sortimo TopSystem. Het flexibele imperiaal biedt extra opbergruimte op het dak van het voertuig en is een veilige manier van transport voor grote en lange goederen. Het bespaart de gebruiker tijd door de eenvoudige bediening.

Sortimo ontwerpt producten die voldoen aan de hoogste klantwensen en flexibel op maat aan te passen zijn. Met de nieuwe achter ladder, de aluminium transportbuis en de flexibele ladingbegrenzer biedt Sortimo vernieuwende accessoires om de werkdag efficiënter en productiever te maken.


Hoogwaardige materialen zorgen voor veilige accessoires met een lange levensduur
De aluminium achter ladder is ontwikkeld om laden en lossen van goederen op het voertuigdak makkelijker te maken. Door de ontwerpers is speciale aandacht besteed aan het eenvoudig bevestigen en los halen van de ladder,  wat geresulteerd heeft in een flexibele klemmethode. Het doorboren van de carrosserie voor de bevestiging is dus overbodig en corrosieschade wordt zo voorkomen. Bovendien is gedacht aan het veilig op- en aflopen op de ladder door het gebruik van antislip sporten en een ergonomisch gevormd profiel. 

Aluminium transportbuis voor meer laadcapaciteit
Met de recent ontwikkelde aluminium transportbuis introduceert Sortimo nieuwe maatstaven als het gaat om laadvolume, ergonomisch gebruik en veiligheid: het heeft crash-tests, met 50 kg belading met  glans doorstaan. In geval van een kop-staart botsing, blijft de gehele lading veilig op zijn plaats in de transportbuis dankzij de geïntegreerde schokdemper, die maximale veiligheid garandeert voor de berijder en andere weggebruikers. 
Laden en lossen gebeurt via de vergrendelbare en spatwaterdichte laadklep aan de gemakkelijk toegankelijke achterzijde van het voertuig. De kunststof klep voorkomt ook indringing van vuil en vocht in de transportbuis. Zelfs korte ladingen, die kunnen schuiven tijdens het rijden, kunnen eenvoudig en makkelijk worden gelost dankzij de geïntegreerde terugtrek voorziening. 

Flexibele ladingbegrenzer voorkomt wegglijden lading
Een andere nieuwe accessoire is de nieuwe flexibele ladingbegrenzer van kwalitatief hoogwaardig composiet. Deze kan snel en makkelijk op elke plek aan het Sortimo TopSystem worden bevestigd, zonder boren, en voorkomt zijdelings wegglijden van de lading. “We zijn zeer enthousiast dat we onze klanten met deze assortiment uitbreiding op maat oplossingen kunnen bieden voor hun dagelijks werk. Bij de ontwikkeling van dit product stonden veiligheid, efficiëntie, ergonomie en duurzaamheid centraal. Onze oplossingen bieden klanten aanzienlijke toegevoegde waarde in hun dagelijks werk en zorgen ervoor, dat zij profiteren van de hoge kwaliteitsstandaard van het merk Sortimo tijdens hun werkdag,” aldus Georg Dexle, Product Marketing Manager bij Sortimo International GmbH.
 

Perscontact
Sandra van Wijngaarden
Marketing
Manager
+31 (0)182 35 60 60
klantenservice@sortimo.nl