text.skipToContent text.skipToNavigation

Tijdens de SR5-voordeelweken tot en met 31/08/2020 profiteert u dubbel:

SR5-vorteilswochen-icons

als u uw nieuwe SR5-voertuiginrichting bestelt, ontvangt u

10 labels incl. etikettering en vast servicebedrag gratis EN
tot wel 500,00 euro korting op uw nieuwe voertuigbestickering.

icon-anchor-labels
mySortimo labels
icon-anchor-graphics
mySortimo graphics
Zo werkt het:
mySortimo labels

als u uw nieuwe SR5-voertuiginrichting bestelt, ontvangt u 10 labels incl. etikettering en vast servicebedrag gratis

Plan samen met uw verkoopadviseur uw nieuwe SR5-voertuiginrichting en gebruik het advies voor de sortering van uw gereedschappen en verbruiksmaterialen volgens de 5S-methode. De labeletiketten kunt u meteen samen met uw verkoopadviseur ontwerpen of gewoon achteraf tijdens het inruimen van uw voertuig online via onze labelconfigurator labelen.

Vind hier de verkoopadviseur

Configureer uw SR5-voertuiginrichting online zelf. Na uw bestelling ontvangt u een e-mail met een tegoedbon voor 10 labels.

Nu configureren
Hier leest u hoe u uw labels achteraf kunt aanmaken:

* Het aanbod geldt zowel bij een online-bestelling via een Sortimo-vestiging of -station alsook bij een bestelling van uw online geconfigureerde SR5-inrichting op www.mySortimo.nl / in mySortimo configuration. Alleen geldig in de actieperiode tot en mat 31-08-2020. Een uitbetaling in contanten is niet mogelijk. Actie niet cumuleerbaar met andere kortingen en/of promoties.

mySortimo graphics

Koop SR5 in een Sortimo-vestiging of -station en ontvang tot wel 500,00 euro korting op uw nieuwe voertuigbestickering

Bij aankoop van een SR5-voertuiginrichting ontvangt u van uw verkoopadviseur een aanzienlijke korting op uw voertuigbestickering. Profiteer van dit unieke one-stop-shopping-aanbod en bespaar waardevolle tijd door uw voertuig in een klap zowel aan de binnen- als aan de buitenkant in een professionele bedrijfswagen te veranderen.**

** Het aanbod geldt bij aankoop van een SR5-voertuiginrichting in een Sortimo-vestiging of bij deelnemende stations. De korting geldt alleen voor de kleeffolieset, niet voor de bestickeringswerkzaamheden. Alleen geldig in de actieperiode tot en mat 31-08-2020. Een uitbetaling in contanten is niet mogelijk. Alleen verkrijgbaar bij deelnemende Sortimo-dealers.

Deze website maakt gebruik van eigen cookies en cookies van derden om het gebruik van onze aanbiedingen en diensten te analyseren, om uw online ervaring te personaliseren en om u interessante informatie te bieden. Verdere informatieOK