text.skipToContent text.skipToNavigation

LS-BOXX 306 incl. 2 stuks i-72 H3

Ref.Nr.:  6000000348 | Match code: LS 306 + I-72 H3
 • inclusief 2 i-BOXX 72 met set inzetbakken H3
 • stapelbaar dankzij het innovatieve kliksysteem
 • individuele inzetstukken met schuifladefunctie
 • verbindt machinekoffers met assortimentsopbergvakken
 • integreerbaar in bedrijfswageninrichtingen
 • Kleur
  Grijs-wit
 • Gewicht
  5,4 kg
 • Maten (LxBxH)
  442 x 357 x 321 mm
 • Artikel niet beschikbaar niet gereed voor verzending
€ 118,92

€ 179,00

incl. € 20,64 BTW (netto € 98,28), prijs per stuk, plus leveringskosten

Productdetails

In de robuuste LS-BOXX vervoert u uw gereedschappen, materialen en materieel veilig en geordend naar elke werklocatie.Het is de optimale mobiliteits- en opbergoplossing voor ambachstlieden, monteurs en industriële of dienstverlenende bedrijven. Zo kunt u in het bovenste gedeelte van de basisverpakking, gereedschappen of machines onderbrengen.

De tussenstukken met geleiderails die zich daaronder bevinden zijn uitgerust met twee i-BOXXen 72 inclusief alle inzetbakken.Op de werklocatie hebt u zodoende naast al uw machines en gereedschappen ook altijd de daarbij behorende bevestigingsmaterialen en materieel bij de hand. Door dit gestructureerd geheel beperkt u de loopafstanden en zoektijden tot een minimum en laat u een perfect georganiseerde indruk achter bij de klant.

De i-BOXXen 72 inclusief set inzetbakken H3 (uitrusting inzetbakken per set: 3 x inzetbak A3 rood, 2 x inzetbak B3 geel, 2 x inzetbak C3 blauw, 1 x inzetbak D3 donkergroen, 1 x inzetbak F3 oranje, 1 x inzetbak I3 grijs inclusief 2 verdeelschotten) is een kleine en intelligente oplossing voor het sorteren en veilig vervoeren van kleine onderdelen. Het grote voordeel van de i-BOXXen: deze hebben een transparante deksel, zodat de inhoud altijd is te zien – waardoor u altijd in een oogopslag een overzicht hebt over de voorraad van uw materialen.De betreffende set inzetbakken is een goed hulpmiddel om een sortering van bijvoorbeeld bevestigingsmaterialen in de i-BOXX aan te brengen.

Net zoals de complete L-BOXXen-familie is ook de LS-BOXX gemaakt voor het vergemakkelijken van mobiele handwerk- en servicewerkzaamheden, die voor wat betreft ordening, veiligheid en efficiëntie worden geoptimaliseerd. Door het intelligente kliksysteem kunnen meerdere LS-BOXXen ongecompliceerd met elkaar worden verbonden en vervolgens weer door middel van een drukknop van elkaar worden gescheiden, natuurlijk is het vastklikken met de L-BOXX ook mogelijk. Deze is vervaardigd uit stoot- en slagvast ABS-kunststof en vanzelfsprekend naadloos te combineren in alle Sortimo-bedrijfswageninrichtingen. Robuuste sluitset, geïntegreerde draaggreep van kunststof in het deksel en de meest diverse uitrustingsmogelijkheden – afhankelijk van de branchespecifieke werkzaamheden – zijn maar een paar van de praktische eigenschappen van de LS-BOXX. Zeer praktisch: alle toebehoren van de L-BOXX 136 zijn ook geschikt voor de LS-BOXX. Bovendien is deze compatibel met de partner-BOXXen van Bosch, Gedore en fischer, waardoor u profiteert van een universeel mobiliteitsconcept dat u maximale efficiëntie biedt gedurende uw werkdag.(Vergelijkbare afbeelding, decomateriaal niet inbegrepen, Levering alleen binnen Nederland)

Technische Details
Technische Details
Maximale bijlading in kg 12
Kleur Grijs-wit
Gewicht 5,4 kg
Binnenmaten (LxBxH) 311,0 x 378,0 x 99,5 mm
Maten (LxBxH) 442 x 357 x 321 mm
Materia(a)l(en) ABS
PA6
Maximale dekselbelasting in kg 85
Reviews
Laat ons uw mening weten over het artikel:
Kies hier het aantal sterren, dat het artikel van u ontvangt
  Deze website maakt gebruik van eigen cookies en cookies van derden om het gebruik van onze aanbiedingen en diensten te analyseren, om uw online ervaring te personaliseren en om u interessante informatie te bieden. Verdere informatieOK