text.skipToContent text.skipToNavigation

ProClick Starterset Gereedschapsdrager

Ref.Nr.:   1000018831 |  Match code: PC SS WKZTG |  EAN: 4014599143877
 • 1 x ProClick gereedschapstasdrager
 • 1 x ProClick gereedschapsbak
 • 2 x ProClick houders en1 x ProClick batterijhouder
 • 1 x ProClick spijkertas M
 • 1 x ProClick Gereedschapstas M 14
 • Buitenafmetingen (LxBxH)
  482 x 440 x 392 mm
 • Gewicht
  5,63 kg
 • Kleur
  Zwart
  Zilver
  Sortimo Blauw
  RAL 9017 Verkeerszwart
 • Op voorraad
€ 204,85

incl. € 35,55 BTW (netto € 169,30), prijs per stuk, plus leveringskosten

Productdetails

De ProClick starterset gereedschapsdrager is de perfecte basis voor het ProClick systeem en L-BOXX systeem.

De verbinding met de ProClick gereedschapstassen wordt enerzijds bereikt door de zes geïntegreerde koppelingen aan de uiteinden, en anderzijds via drie striplussen aan de voorkant, waarop de ProClick houder kan worden bevestigd. De stevige kunststof bodem beschermt de gereedschapsdrager niet alleen tegen stoten en vuil, maar maakt het ook mogelijk om deze op elke L-BOXX te klikken met behulp van de geïntegreerde verbindingsklem. Hierdoor kunt u de gereedschapsdrager, samen met de L-BOXXen, in één keer van uw voertuig naar de plek van bestemming vervoeren en andersom. Het spreekt voor zich dat de gereedschapsdrager naadloos in elke Sortimo bedrijfswageninrichting past. Door deze koppeling kan optioneel een gereedschapsbak worden toegevoegd, waardoor extra opbergruimte onder de gereedschapsdrager ontstaat. Door de gewatteerde metalen draagbeugel en schouderband is de gereedschapsdrager ook nog eens comfortabel te dragen, zelfs bij een maximale belasting van 24 kg.

Het heeft een grote opbergruimte voor gereedschappen en materialen, die gemakkelijk van bovenaf kunnen worden bekeken en gepakt. De zakken en lussen aan de binnen- en buitenkant helpen bij een beter overzicht en orde. Het vak met ritssluiting aan de voorkant van de gereedschapsdrager biedt ook ruimte voor uw ijzerzaag en uw waterpas wordt aan de bovenkant opgeborgen met Velcro klittenband strips.

De set bestaat uit:

 • 1 x ProClick gereedschapstasdrager
 • 1 x ProClick gereedschapsbak
 • 2 x ProClick houders en 1 x ProClick batterijhouder
 • 1 x ProClick spijkertas M
 • 1 x ProClick Gereedschapstas M 14
Het ProClick systeem is een nieuwe productlijn voor mobiel werken, die naadloos aansluit op de behoeftes tijdens een werkdag van iedere vakman of servicemonteur. Het ProClick systeem is ontwikkeld door BS Systems, een joint venture tussen Sortimo en BOSCH. Met deze unieke productlijn kunt u gereedschappen en materialen direct op het lichaam dragen door het gebruik van polyester tassen. Ze zijn ook naadloos geïntegreerd in het Sortimo en BOSCH EcoSysteem. Dit betekent dat ze compatibel zijn met een groot aantal producten die al deel uitmaken van het Sortimo en BOSCH assortiment en zo de bestaande producten aanvullen met extra opslag- en sorteermogelijkheden, ongeacht het merk. Onbeperkte mogelijkheden met één klik: Het gepatenteerde systeem bestaat uit twee essentiële elementen: De ProClick houder en de haak Als u de twee bij elkaar brengt, "klikt" deze één keer, wat betekent dat de haak vergrendeld en stevig vastzit. Het ProClick systeem kan in bijna alle dagelijkse werksituaties gebruikt worden, aangezien de ProClick gereedschapstassen zowel in de Sortimo ProSafe ladingbeveiliging als in de ProClick houder kunnen worden bevestigd met behulp van de haken. Dit betekent dat de ProClick producten ook als accessoires in de bedrijfswageninrichting gebruikt kunnen worden. Andersom kan de bedrijfswageninrichting gebruikt worden als praktisch opbergsysteem voor de ProClick gereedschapstassen, die mee naar de plaats van gebruik genomen kunnen worden met behulp van de ProClick gereedschapsriem. Dankzij de geïntegreerde haken zijn de ProClick gereedschapstassen compatibel met andere Sortimo producten, zoals de C-BOXX of de AutoAssistant. De ProClick gereedschapstassen kunnen hieraan dus snel aan opgehangen worden en kunnen dienen als extra opbergruimte. De ProClick gereedschapstassen van robuust polyester zijn verkrijgbaar in verschillende maten en uitvoeringen. Praktische verdeelschotten binnenin en lussen en houders aan de buitenkant van de ProClick gereedschapstassen zorgen ervoor dat gereedschappen en materialen stevig op hun plek blijven, maar tegelijk gemakkelijk voor het grijpen blijven. In tegenstelling tot uw broekzakken, bieden de ProClick gereedschapstassen een perfect overzicht van de werkmaterialen en kunnen ze van tevoren ingepakt en voorgesorteerd worden afhankelijk van de toepassing. De reflecterende strepen aan de zijkant maken u ook in het donker goed zichtbaar en bieden extra bescherming, vooral in de donkere wintermaanden.(Overige artikelen op de foto niet inbegrepen, levering alleen binnen Nederland)

Technische Details
Technische Details
Buitenafmetingen (LxBxH) 482 x 440 x 392 mm
Gewicht 5,63 kg
Materiaal polyester
ABS
PA
PP
Staal
Reviews
Laat ons uw mening weten over het artikel:
Kies hier het aantal sterren, dat het artikel van u ontvangt
  Dokumenten & Downloads